joi, 25 iulie 2013

SKY ITALIA a împlinit 10 ani

Reprezentantii DTH-ului Sky Italia s-a folosit de ocazia unei conferințe de presă ce marca 10 ani de activitate pentru a dezvălui o serie de statistici și pentru a face anunțuri importante.

Andrea Zappia, CEO al Sky Italia, a declarat că "Italia va ramane o piata interesanta pentru sectorul mass-media, dar trebuie să fie abordată într-un mod diferit. Ar trebui să fie lăsată să se dezvolte liber", a adăugat el. "Piața de televiziune a avut parte de schimbari incredibile în ultimii 10 ani. Ne îndreptăm către o piață unică de divertisment în care competitorii vor concura pentru a capta atenția oamenilor", a afirmat el.

În ceea ce privește statisticile cheie, Sky Italia a investit 1 miliard de euro în tehnologie, a produs peste 39.000 de ore de programe (cu 148.5 milioane € investiți în producții originale anul trecut ) și are 5 miliarde de euro investite în fotbalul italian, de la lansarea Sky si până la sezonul 2014/2015.

Costul pachetului de bază a scăzut în zece ani de la 22 € la 19 €.

La 31 martie 2013, Sky Italia avea aproape 5 milioane de abonați.

De asemenea, peste 10% din audienta totala de Sky provine de la vizionarea non-lineară. Peste 1,6 milioane de abonați au acces la Sky Go ( au fost mai mult de 500.000 de accesari pentru Germania F1 Grand Prix). 700.000 de abonați Sky acceseaza continut la cerere prin Sky On Demand și în fiecare săptămână mai mult de un milion de fisiere video sunt descărcate,

Potrivit lui Andrea Zappia, Sky Italia intentioneaza sa adauge noi canale, cum ar fi Fox Sports, Moto GP, Crime Investigation și Sky TG24 HD. El nu a exclus lansarea unui canal de 4K în viitorul relativ apropiat.

DTH-ul Sky Italia transmite prin satelitii Hotbird de la pozitia orbitala 13 grade este si are un total de peste 500 de programe de televiziune si  aproape 200 de posturi de radio. Dintre televiziunile emisie, peste 70 de canale sunt HD, iar majoritatea au sunet original si dublaj in limba italiană, la alegere. Sky Italia are in oferta si un canal de filme 3D.


Un comentariu despre subiectul „SKY ITALIA a împlinit 10 ani”:
Unknown

Mama lor de banditi, care 19 euro,am trei opțiuni, cinema,sport și calcio.50 de euro.la 19 euro vezi numai canale la liber.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile