vineri, 2 august 2013

Cine este noul agent al Chello Central Europe în România

Chello Central Europe (CEE) a desemnat compania Tematic Cable ca agent pentru operațiunile sale din România.

Tematic Cable este o companie de media specializata in distributia de canale de televiziune pe piața din Europa Centrală și de Est.

Acesta va coordona atât de vânzările, cat si marketingul pentru Chello Central Europe in Romania, care constă din trei domenii de activitate: 7 canale de televiziune ale Chello ( TV Paprika, FilmCafe, MGM, Minimax, Megamax, Sport1, SportM), 6 canale din Chello Zone, detinute in totalitate, in parteneriat sau administrare (Trace Sports, Trace Urban, Trace Tropical, Extreme Sports, Jim Jam, Outdoor, CBS Reality, Fine Living, Food Network) și 17 de alte canale pe care le reprezinta (Hustler TV, Blue Hustler and Daring! TV, Ginx, Da Vinci Learning, Da Vinci University, Shorts TV, Animax, Bloomberg, CCTV News, Music Choice, Concert TV , Karaoke, Mediaset).

Comentând cu privire la alegerea noului agent, Balázs Hajós, director de vânzări afiliate Chello Central Europe, a declarat: "Scopul nostru este de a extinde și de a îmbunătăți în continuare afacerile și serviciile noastre din România. Sunt sigur că Tematic Cable va fi un partener excelent pentru a realiza acesta dezvoltare. "

Biroul actual din Bucuresti al Chello Central Europe va opera până la 30 septembrie 2013, pentru a asigura o preluare eficientă a atributiilor de către noua companie agent pentru operațiunile din România.


2 comentarii despre subiectul „Cine este noul agent al Chello Central Europe în România”:
Anonim

Ati uitat un canal, MEGAMAX! Aparține tot de ei și din cauza lui, sport1 s-a dus de râpă!

got

Uita-te mai bine, e trecut si Megamax...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile