luni, 12 august 2013

Jumătate din acţiunile Hora Tv, cumpărate de RCS - RDS

RCS&RDS a cumpărat cele 50% din acţiunile Hora Tv, o televiziune a firmei Profimusic SRL de la acţionarii Vasile Coca (45%) si Viorelia Coca (5%), conform Ziarului Financiar.

Hora Tv este o televiziune care promovează din anul in care a fost infiintata ( 2008 ) folclorul autentic românesc şi al naţionalităţilor conlocuitoare, tradiţiile, obiceiurile străvechi, portul, cântecul şi jocul popular.

Profitul net a fost anul trecut de 5000 de euro la o cifra de afaceri de 50.000 de euro si un număr mediu de 9 angajati, conform Ziarului Financiar.

Ideea înfinţării televiziunii HORA, aparţine unui om care şi-a dedicat toată viaţa cultivării folclorului românesc: VASILE COCA, un ardelean din Sălaj.

Alături de muzica tradiţională autentică, iubitorii genului pot găsi şi cântece de petrecere, creaţii originale, parodii inspirate din moravurile societăţii româneşti, iar ca şi o particularitate este de reţinut faptul că, HORA TV îşi propune promovarea cântecului popular din două mari zone etnofolclorice: Transilvania şi Banat.

Prin acest demers media, HORA TV emite fără întrerupere, 24 de ore din 24 fiind prezentă în toate reţelele RCS-RDS şi de asemenea în pachetul de programe al sistemelor DTH cu titulatura Digi TV.


Un comentariu despre subiectul „Jumătate din acţiunile Hora Tv, cumpărate de RCS - RDS”:
Cristy

Hora TV va trece la HD

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile