luni, 5 august 2013

Televiziunile Intact ( Antena 1, Antena 2 etc ) ies din lista "must carry" ?

Intact Media Group și-a început operațiunile în România în 1991 cu o tipografie rotativa. În 1993 intră în piață media și an după an, grupul și-a dezvoltat operațiunile, iar noi business-uri au fost deschise. Activitățile grupului au luat amploare. În acest moment, Intact Media Group desfășoară operațiuni pe cinci direcții de business distincte: televiziune, radio, print, new media etc.

Portofoliul diviziei TV cuprinde brand-uri în zonă generalista (Antena 1), știri (Antena 3), lifestyle (Euforia), monden (Antena 2) și sport (GSP TV), dar si o televiyiune adresată rom'nilor din străinătate ( Antena Internațional ).

Acum de exemplu nu știm ce să facem, dacă să ieșim sau nu din must carry, cum a făcut Pro TV”, a declarat Dan Voiculescu ( cel care a fondat grupul Intact ) la o emisiune tv de la Realitatea TV.

Bineinteles, urmând modelul Pro Tv de a iesi din  lista televiziunilor obligatorii la retransmisie de catre operatorii de televiyiune prin cablu, există riscuri foarte mari pentru grupul Intact ca televiziunile care le detine sa fie scoase din grila unor operatori cum ar fi RCS-RDS, cu care deja exista anumite conflicte.

În continuare va invităm sa votati in urmatorul sondaj legat de implicatiile iesirii televiziunilor grupului Intact din lista "must carry" si solicitarii unei eventuale taxe de retransmisie pe care să o plateasca furnizorii de servicii cablu tv.


10 comentarii despre subiectul „Televiziunile Intact ( Antena 1, Antena 2 etc ) ies din lista "must carry" ?”:
nicu

Nu vor iesi, ar fi rău pentru ei...

Romanian Dreambox Info

Vor iesi si ei curand!

Anonim

Sa speram ca vor iesi...m-am saturat de canalele astea care ti le baga pe gat sistemul...SITEMUL MUST CARRY e cel mai tampit...

George

Fara antena 1 nu-avem Dar avem Pro TV

Anonim

Vai de capul lu' Varan abia astept sa iasa din Must Carry ca si asa dracu se mai uita la programele lui, eu si asa am eliminat Antenele de mult din grila mea. Barem nu are si el macar un Program HD.

George

Vor ieşi televiziunile Intact din lista "must carry" ? Antena 1, Antena 2 ,Antena 3, Euforia Lifestyle TV, si GSP TV. ,Vor iesi in lista! Pana mai avem Pro TV, Pro Cinema, Pro TV Internațional, Acasă, MTV România' Sport.ro' Acasa Gold, Pro TV HD ,Acasa HD si Sport.ro HD,

Anonim

sa nui vaitam pe cablisti o parte din ei pot FURA programe din FocusSat ca tot nu are sigla,defapt stiu ei ce au de facut daca aceste posturi tv nu va mai fii libere la retransmisie..

Anonim

Duca-se ...mi-ati facut ziua frumoasa cu stirea asta.Oricum,nu mai vezi nimic pe televiziunile din RO.Toti prezinta aceeasi harta la vreme,aceleasi stiri,si toti pun breaking news,exclusivitate....Totul facut in graba,cu titluri bombastice,in schimb avem pe TV5 ,DW etc. reportaje de caliate,cu surse documentate,care explica o idee din toate unghiurile.Un singur lucru daca il spun intr-o ora ,dar ai ramas cu el in cap,explicat si conturat intreg.Dar asta este productie,si costa,iar meltenii nostri vor Steven Seagal si Monica Tatoiu.

Anonim

Sa iasa si sa fie eliminati de catre operatorii de cablu. Oricum oamenii normali nu se uita la antene. Pensionarii si cei spalati pe creier da.

Anonim

sa asteptam DVB-terestru sa vedem ce programe va fi la liber .Pe cablisti astia nui controleaza nimeni??

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile