miercuri, 27 noiembrie 2013

Internet 4G de 500 Mbps de la 2K Telecom, în România ?

Compania 2K Telecom ( deținută de Sebastian Ghiță, fratele și unchiul acestuia ) dorește să ofere servicii de internet mobil in standard TDD LTE/4G, la o viteza medie de download de 500 Mbps (Megabiti pe secunda), in parteneriat cu Huawei, in prima parte a anului 2014, a declarat marti Dan Croitoru, directorul general al Idilis, companie membra a grupului 2K Telecom, anunță HotNews.

"2K Telecom este titular al licentei de telecomunicatii mobile in standard TDD LTE, iar Huawei este furnizorul de echipamente de comunicatii, respectiv echipamentele pentru antene si cele pentru utilizatorii finali, inclusiv telefoanele mobile vor fi furnizate de Huawei, ca de altfel si de alti producatori. Licenta obtinuta de 2K Telecom stabileste o acoperire graduala de acoperire, noi speram ca in momentul lansarii sistemului si a serviciilor in Romania sa avem acoperire nationala, deci clientii sa poata efectua atat apelurile telefonice cat si traficul de date la nivel national", a spus marti Dan Croitoru citat de Hotnews.

Orange, Vodafone si Cosmote au achizitonat in 2012 licente prin care au posibilitatea să ofere internet LTE/4G la viteze de download de până la 100 Mbps.

In 2012, 2K Telecom a castigat 2 blocuri de 15 MHz, valabile pentru perioada 2014 - 2029 si pentru care a achitat suma de 6.601.000 euro, reprezentand taxa de licenta.


8 comentarii despre subiectul „Internet 4G de 500 Mbps de la 2K Telecom, în România ?”:
Anonim

Salut!

E o discrepanta in prezentarea facuta de dl. de la Idilis: in demo-ul aratat pe ecran se vede ca se foloseste o configuratie de 2x20Mhz in banda 2600, iar dansii au primit licenta pentru un bloc de 30Mhz. Ok, accept ca d.p.d.v. tehnologic se poate face ce spun dansii, dar comercial nu se va putea din motive de restrictii de licenta.

Anonim

ne vinde abureli pe bani multi cred ca sa filmat cu telefonu in apartament nu azis cat costa slab in explicati

Anonim

Sunt sigur ca v-a avea succes, mai ales daca vinde statului roman, prietenii stiu de ce

Anonim

Nu am incredere deloc in politicieni.Oricum banii aia cu care se joaca el acum ,sunt ai poporului Roman.

Anonim

Important sa se si faca, sa fie la nivel national, asa in cateva orase nu e prea important pentru concurenta.

Anonim

Eu am cerut sa faca semnal intr-o zona rurala si mi-au spus ca trebuie sa le aduc 50 de abonati. Pai daca nu ai semnal, cine se aboneaza? Asta se cheama smecherie.

Anonim

foarte slab interviul!!!
foarte slab pregatit si directorul idilis.... cu astfel de antireclame nu o sa aibe niciun utilizator final :))

Gandalf

Parerea ta... Dar piața nu tine cont de cateva pareri razlețe ale concurenței, postate anonim pe la comentarii pe diverse siteuri.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile