joi, 28 noiembrie 2013

Orange Cloud, spațiu de stocare de până la 150 GB

Orange România a anunțat că oferă acum abonaţilor o capacitate de stocare de până la cinci ori mai mare prin noile opţiuni de 10 GB şi 25 GB ce pot fi activate până la 30 martie 2014.

În plus, pentru cei care au nevoie de un spaţiu de stocare mai generos, ei pot activa opţiunea de 50 GB cu 2.5 euro sau pe cea de 150 GB cu 7 euro (TVA inclus).

“În ultimele 3 luni am observat o creştere semnificativă a adopţiei serviciului Orange Cloud în rândul abonaţilor. Majoritatea accesează serviciul prin aplicaţiile mobile dedicate pentru smartphone-uri şi tablete, unde îşi stochează conţinutul digital, precum poze, videoclipuri sau alte documente de care pot avea nevoie pe parcursul unei luni.  Traficul nelimitat şi mărirea spaţiului de stocare întâmpină nevoile clienţilor noştri şi le oferă mai multă mobilitate indiferent de device-ul pe care îl folosesc.” a declarat Marcian Enache, Cloud Computing Manager în cadrul Orange România.

Cum prezintă Orange România serviciul de cloud:

Cu serviciul Orange Cloud poţi păstra pozele, videoclipurile, melodiile, fişierele, calendarul sau contactele tale într-un singur loc, în siguranţă. În plus, ai trafic nelimitat ca să le poţi încărca, descărca şi accesa de pe smartphone, tabletă sau calculator de oriunde şi oricând ai nevoie. Astfel, păstrezi în siguranţă tot ce-i important pentru tine şi vei putea sa le trimiţi mult mai uşor prietenilor tăi, chiar dacă nu le ai salvate pe device-ul tău.

Poţi trimite prin e-mail pozele şi clipurile pe care le-ai făcut cu smartphone-ul sau tableta, sau le poţi distribui pe Facebook, Twitter, Picasa, Flickr şi YouTube.

Pentru a folosi Orange Cloud, ai nevoie de:

- un abonament Orange
- un smartphone, o tabletă sau un laptop, pe care să instalezi aplicaţiile Orange Cloud compatibile
- un cont online Orange, pe care îl poţi crea pe www.orange.ro/contul-meu; dacă ai deja cont şi ai uitat numele de utilizator sau parola, le poţi recupera foarte simplu, din aceeaşi pagină
- o opţiune Orange Cloud, căreia să îi asociezi numele de utilizator al contului tău Orange :

Orange Cloud 10 GB

opţiune oferită bonus pe toată perioada în care este activă, pentru abonamentele de mai jos; ofertă promoțională pentru activare până la 30 martie 2014:
Cangur 10 - 18 , Tigru 8 - 30, Panteră 23 şi 31, Colibri 10 şi 13, Fluture 12 din oferta Orange Young, Home Pack 10 - 15, Office Pack 11,5 şi 14,5, Business Open 9 – 25, Business Tab Group 12, Business Pack 15

Orange Cloud 25 GB

opţiune oferită bonus pe toată perioada în care este activă, pentru abonamentele de mai jos; ofertă promoțională pentru activare până la 30 martie 2014:
Panteră 44 şi 55, Colibri de cel puțin 14 euro şi Colibri Explore, Office Pack 24, Business Open 45 şi 65, Business Tab Group 15, Business Pack 25

Orange Cloud 50 GB

2,5 euro, ofertă promoțională pentru activarea până la 30 martie 2014 peste orice abonament

Orange Cloud 150 GB

7 euro, ofertă promoțională pentru activarea până la 30 martie 2014 peste orice abonament

Dacă ai un abonament ce nu mai face parte din oferta curentă, poţi afla ce opţiuni Orange Cloud ai la dispoziţie din contul tău online Orange, de pe www.orange.ro/myaccount/cloud.

Ce mai trebuie să ştii

- dacă alegi să testezi Orange Cloud, poţi oricând să anulezi opţiunea care urmează să se activeze, în timpul perioadei de 30 de zile de test, prin apel gratuit la 408
- opţiunile Orange Cloud nu se cumulează între ele
- opţiunea Orange Cloud 2 GB oferită de serviciul Backup Kit nu se cumulează cu cele incluse în abonamente
- traficul realizat între telefonul, tableta sau laptopul tău în care se află numărul pe care ai activat serviciul Orange Cloud şi cloud este gratuit si nelimitat; dacă accesezi Orange Cloud de pe alt device, traficul de internet va fi taxat conform planului tarifar activ
- serviciul este disponibil atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice


Un comentariu despre subiectul „Orange Cloud, spațiu de stocare de până la 150 GB”:
Anonim

Mai bine ar mari capacitatea de trafic! De la 10.5 GB la 20 GB. De la 16 GB la 30. De la 25 GB la 40 GB.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile