duminică, 10 noiembrie 2013

OTE a avut performanțe financiare mai bune, grație serviciilor de televiziune

Serviciile de televiziune se dovedesc a fi un factor major în îmbunătățirea performanțelor financiare ale OTE, atât în piața de origine din Grecia, cât și în România.

Datele publicate de operatorul telecom arată că a încheiat al treilea trimestru din anul 2013 cu 218.066 de abonați la servicii de tv prin protocol IP și DTH. Cifra reprezintă mai mult decât dublul celor 96.773 abonați anunțati cu un an mai devreme. Creșterea numărul de abonați la serviciile de televiziune se datorează serviciilor DTH, pentru că numărul de abonați la serviciile tv prin protocol IP rămânând stabil.

În România, compania a avut un total cumulat de 1.320.038 abonați la televiziune DTH, tv prin protocol IP și cablu tv, la sfârșitul lunii septembrie 2013, reprezentând o creștere cu 7,2% față de anul trecut. Compania anunță că aria de acoperire a televiziunii prin cablu a continuat să se extindă pe plan urban în al treilea trimestru, oferind televiziune în mai multe orașe din România, prin operațiunile Romtelecom.

OTE a avut venituri de 1,0399 miliarde euro în al treilea trimestru, în scadere cu 5,1% față de cele de acum un an. EBITDA a scăzut cu 7,3%, la 368.8 milioane euro, în timp ce venitul net a crescut cu 149,4%, la 252.6 milioane euro.


10 comentarii despre subiectul „OTE a avut performanțe financiare mai bune, grație serviciilor de televiziune”:
Anonim

Rcs Rds este mult mai bun ca Romtelecom.Asta e parerea mea dar sunt foarte multumit de Rcs Rds sunt client de 5 ani la DTH LA RCS RDS SI SUNT FOARTE MULTUMIT.SI UN ABONAMENT FOARTE IEFTIN

Anonim

Oare cu cat te plateste RDS-ul sa faci reclama , te-ai uitat vreodata la DTH-ul Romtelecomului ca sa faci comparatie cu cel al RDS-ului? In articol era cu totul despre altceva, dar ce sa-i faci, nivelul inteligentei pe glob este constant in timp ce populatia este in crestere

Anonim

Romtelecom are abonamente foarte scumpe internetul e varza pica in fiecare zi la rcs nu se intampla asa ceva

Anonim

Poate el nici nu stie ce inseamna DTH sau CATV.

Anonim

Se intampla si la Rds sa pice netul si televiziunea stai linistit.

Unknown

da are OTE cistig in grecia ,deoarece un abonament pe o luna este de 18 euro ,si acesti bani se cistiga in 3-4 ore de munca,deci se merita sa faci un abonament?

Anonim

@Anonim 10 noiembrie 2013, 18:31, pai una e sa pice netul o ora la 3-4 luni ca la RCS si sa vina singuri sa rezolve fara sa ii anunti tu si alta e sa pice de 25 de ori pe zi ca la altii si sa ceri sa vina si te pun sa astepti 72 de ore si apoi dupa 72 de ore nu vin si suni sa intrebi de ce si spun ca trebuie sa astepti alte 72 de ore , ca tocmai ce ai inregistrat alta cerere. Asa m-au pierdut pe mine unii de client la net si m-a castigat RCS.

Oricum, nu contest cum fac unii pe aici ca au crescut pe tv Romtelecom,sunt cifre cu siguranta reale.

Anonim

Pe dth in romania de la a la z romtelecom e tata lor. E drept ca e un pic mai scump dar e cel mai tare. Si va ramane nr 1 in dth- urile din romania inca mult timp de acum incolo.

DTH Fan

Anonim de mai sus, mie imi plac comentariile, dar asa fara argumente nu valoreaza nimic pentru mine si probabil nici pentru altii. Cand afirmi ceva, aduci niste argumente, faci niste comparatii, ca sa te aprobe cineva: de exemplu, Romtelecom are tot ce au ceilalti , plus 1, 2, 3, 4, 5 etc. Orice alt comentariu de lauda sau de denigrare a unui serviciu valoreaza fix ZERO. Eventual poate te aprobă copiii.

marian

si eu sant abonat la rtc, dupa ce am plecat de la rds, din cauza grilei proaste pe care o au, mai ales ca au scos pachetul discovery, insa nici rtc nu-i usa de biserica, si am cateva argumente; in primul rand au grila umflata cu posturi unguresti, 9 la nr., nu au destule posturi in format hd, nici macar propiile posturi tv, numai un hd pe dolce sport, nu au acoperire in ceea ce priveste tehnologia IPTV, cei care o au platesc ca cei care nu au acest segment, tot cei bun e pe iptv, acolo sant toate posturile hd, si acest lucru e deranjant cel putin pentru mine care stau la oras, si nu au implementat iptv, si am pachetul maxim, pana ii prinzi la telefon ttrebuie sa treci prin 5-6 continente ca sa ajungi la un agent, iar daca ii spui problema si nu-i convine, iti inchide in nas, fara sa-ti lamureasca durerea, astia stiu sa iti i-a banul, dar sa investeasca in tehnologie sa aibe toti abonati acces la iptv, de aceea par pe + la venituri, ca nu reinvestesc , bine ca netul merge binisor dar si asta merge pe linie de cupru, astia nu au auzit de fibra optica, pai la rds plateam 29 de lei pentru 100 Mb, iar la rtc platesc dublu, in fine numai stiu ce sa zic, ma dau afara bani din casa, mai vorbim.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile