luni, 9 decembrie 2013

AXN România, AXN White si AXN Black rămân la RCS-RDS

După cum am prevăzut anterior, din testele tehnice de receptie ale membrilor comunitatii HD Satelit, descrise acum aproape două săptâmâni in articolul de AICI, iata că se confirmă presupunerile.

Sony Pictures Television Networks CE, reprezentantul AXN în Europa Centrală, a semnat un nou contract cu operatorul de cablu RCS-RDS pentru distribuţia televiziunilor AXN în România.


Desi durata noului acord nu a fost specificată, este sigur faptul că toate cele trei televiziuni, respectiv AXN România, AXN White si AXN Black rămân în grilele de programe ale serviciilor tv cu plată oferite de compania RCS-RDS.


25 de comentarii despre subiectul „AXN România, AXN White si AXN Black rămân la RCS-RDS”:
Anonim

LA CE SEMNAL AU DIJI PE SATELIT PATE SA PUNĂ ȘI AUR.

Anonim

AXN România, AXN White si AXN Black rămân la RCS-RDS ... pe cablu? pe satelit? unde anume?

Acum cateva zile tocmai ce ati anuntat ca au fost scoase din grila digi pe satelit.
http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/12/digi-tv-incetat-distributia-canalelor.html

Administrator

Nu am anuntat ca AXN-urile au fost scoase din grila Digi TV Satelit.

Am anuntat in articolul respectiv ca nu mai sunt transmise prin transponderele proprii ale Digi Tv si ca sunt transmise prin uplinkul realizat de ESS Romania ( deci pe un transponder care nu apartine de Digi Tv, ci de ESS ). De acel transponder se foloseste ( desi nu e transponder inchiriat de RCS-RDS ) si RCS-RDS, pentru a oferi canalele AXN abonatilor săi.

Canalele AXN vor raman in continuare ( inclusiv AXN Black ), atat prin tv cablu, cat si satelit RCS-RDS.

De asemenea, pentru a va lamuri că transponderul respectiv nu apartine de RCS-RDS, ci de ESS, cititi acest articol:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/10/canalele-anx-au-mutat-distributia-pe.html

De asemenea, cititi cu atentie articolul amintit de catre dvs. si reveniti cu intrebari daca aveti nelamuriri. Sper ca v-am fost de ajutor.

Anonim

Deci:pe satelit pana ieri era doar axn romania.de ieri nici ala nu mai este ca zice canal criptat

Administrator

V-am explicat anterior, AXN-urile nu mai sunt sunt transmise pe un transponder inchiriat de RCS-RDS, ci pe frecventa ESS, de unde le "preia" si RCS-RDS, Scanati frecventa ESS si le veti receptiona:

Frecventa 12.092 GHz, Polarizare orizontală, SR 28000, FEC 7/8, Standard DVB-S, Modulație QPSK.

Daca nu reusiti sa introduceti frecventa manual, dati resetare la receiver la setarile de fabrica si scanati intreg satelitul, e posibil ca la resetare sa apara si noua frecventa ce apartine de ESS.

Reveniti cu intrebari daca aveti nelamuriri. Sper din nou că v-am fost de ajutor. :)

Anonim

intra cele 3 la rescanare. dar cum tehnologia e "grea" pentru unii...

Romanian Dreambox Info

Pe cablu momentan nici o schimbare.

Anonim

Pe cablu mai dureaza, e clar, ne-am obisnuit cu asta la RCS. Pe satelit deja sunt AXN-urile.

Cristy

La ce schimbare va referiti pe cablu? Axn-urile sunt toate 3 pe cablu la Rcs. Axn si Axn White sunt pe digital, iar Axn Black pe Analogic.

Anonim

Poate sunt acele AXN-uri pe cablu tv in zona ta. La mine nu. Și analogic ? Mai exista asa ceva? Hai sa nu ne intoarcem in urma cu 10 ani. Eu chiar nu pot sa mă mai uit la analogic. Cu greu accept SD digital. Cine poate, norocul lui. Eu insa nu mi-am cumparat televizor Full HD sa ma uit la SD analogic, ca nu am cumparat televizorul in scop de fițe, ci ca să il folosesc la valoarea sa. Sunt pretentios pentru ce platesc. Asa ca nu stiu ce e pe analogic, sunt abonat la tv digital, nu am scanat de 2 ani televiziunea analogica si nici nu ma intereseaza.

Anonim

Pe DTH DIGI au bagat AXN WHITE si AXN BLACK?

Anonim

Pe DTH DIGI a intrat MYNELE TV,PUBLIKA TV,SKY NEWS,CCTV NEWS,CCTV9 DOCUMENTARY,AL JAZEERA ENG.,LOOK TV

Anonim

E pe Digi Tv Satelit AXN WHITE si AXN BLACK, pe frecventa de a scris-o adminu mai sus cateva comenturi.

Anonim

MYNELE TV,PUBLIKA TV,SKY NEWS,CCTV NEWS,CCTV9 DOCUMENTARY,AL JAZEERA ENG.,LOOK TV
astea erau de mult pe digi tv de abia acum tiai dat seama

geo

Erau lipsa si sunt lipsa. Nu e asa anonim, pe alea le receptioneaza doar cei care NU au cel mai nou firmware instalat. Ceilalti nu le receptioneaza. Daca nu crezi, fa update la cel mai nou soft la receiver si vorbim apoi. Dar sa nu te aud ca te plangi apoi ca nu le mai receptionezi. :)))))))

Anonim

Daca dau pe noul soft DIGI DTH nu mai prin canalele de mai sus? Nici macar daca dau scanare?

DTH Fan

Nu, bineinteles ! Poti sa iti iei adio de la ele. :))

Anonim

Daca bag noul soft dispare NICKELODEON,COMEDY CENTRAL EXTRA,FISHING&HUNTING.Aaaaa,nasol pt. celelalte canale.Credeam ca raman si acelea.Credeam ca incepe DIGI sa isi revina.Pe naiba.

DTH Fan

Nu ai inteles. Daca bagi noul soft, vei prinde doar canalele expres precizate in grila de pe siteul RCS-RDS ( adica inclusiv NICKELODEON,COMEDY CENTRAL EXTRA etc ). Nu le vei mai prinde pe însă pe cele FTA de pe satelit (de exemplu MYNELE TV, PUBLIKA TV etc ), dar care nu sunt in grila RCS-RDS de pe siteul lor.

Anonim

Mersi.naspa,credeam ca incepe DIGI sa isi revina pe satelit.Nasol,poate le baga si pe noul soft.Cu ce este mai bun acest soft DIGI DTH.

Anonim

Cu nimic.

Anonim

In ofeta apare LOOK TV si TRANSILVANIA L!VE.Ele sunt in grila.

Anonim

In oferta vad ca apare LOOK TV si TRANSILVANIA L!VE iar pe DIGI HUNGARY apare SKY NEWS si AL JAZEERA ENG..Sunt si ele in grila ?

George

AXN Spin RCS-RDS in curand.

Anonim

Cumva noul soft scoate programele care nu merg gen PRIMA COOL,PRIMA,NOVA CINEMA,STV1,DISNEY CH. HU/CZ,etc. si raman cele care merg,adica 99 de programe

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (475) Focus Sat (237) FREESAT (23) iNES (22) Nextgen (77) Orange (194) Telekom (285) UPC (261) Vodafone (57)