vineri, 20 decembrie 2013

Eurosport Premier League România la Focus Sat ( Eurosport PL RO )

Pe satelitul Thor a aparut canalul Eurosport Premier League Romania, pentru DTH-ul românesc Focus Sat ( Eurosport PL RO ).

Probabil prin aceasta varianta vor fi transmise meciurile din Premier league, pentru care Eurosport a incheiat contract de distributie in Romania. Acordul cuprinde drepturile de transmisie în Romania pentru restul sezonului 2013 - 2014, precum şi pentru sezoanele 2014 - 2015 şi 2015 - 2016 ( detalii aici ).

Frecventa de receptie este 12188, polarizare Verticala, SR 28000, QPSK, FEC 7/8, Criptat Conax CAID 020B, Provider UPC DTH.

Probabil programul va fi cel standard, dar in momentul cand vor fi transmisii din Premier League, acestea vor fi difuzate pe aceasta variantă a Eurosportului.

Urmează să verificăm aceste presupuneri, pentru că de sâmbătă până luni, Eurosport transmite în direct 5 meciuri din etapa a 17-a a campionatului Angliei.

Liverpool - Cardiff City este primul meci din acest sezon care se vede în direct pe Eurosport. Partida e programată sâmbătă de la ora 14.45. Gazdele au avut un parcurs foarte bun în primele 16 etape și ocupă locul 2 în clasament, la doar două puncte în spatele celor de la Arsenal. O victorie i-ar duce așadar pe cormorani pe prima poziție, cel puțin până luni seara, atunci când tunarii vor disputa derby-ul rundei contra celor de la Chelsea. De altfel, Arsenal - Chelsea este meciul care închide etapa pe Eurosport (luni la ora 22.00).

Al doilea meci de sâmbătă transmis în direct pe Eurosport este cel dintre Manchester United și West Ham United (ora 17.00). Gazdele au un sezon nu foarte reușit, clasându-se doar pe poziția a 8-a, la 10 puncte în spatele liderului Arsenal. United are prestații oscilante pe teren propriu: doar 3 victorii, plus alte două egaluri și 3 înfrângeri. De partea cealaltă, echipa la care activează Răzvan Raț (foto) ocupă doar locul 17, astfel încât partida de sâmbătă pare o oportunitate bună de îmbunătățire a procentajului gazdelor.

Southampton - Tottenham (15.30) și Swansea - Everton (18.00) sunt meciurile pe care le putem urmări duminică în direct pe Eurosport. Toate cele 4 formații implicate în aceste dueluri fac parte din top 10, având gânduri înspre a prinde un loc de cupă europeană. Între cele două partide e difuzat un program special dedicat celor mai importante momente ale acestei etape din Premier League.

Probabil si ceilalti operatori DTH din România vor trebui să adauge in grila de programe o variantă dedicata de Eurosport Premier League Romania sau să înlocuiasca silent varianta actuala de Europsort cu aceasta, chiar daca nu va fi schimbată denumirea.


10 comentarii despre subiectul „Eurosport Premier League România la Focus Sat ( Eurosport PL RO )”:
marian

Si in varianta hd ?

Anonim

Nu au bagat si varianta Eursoport PL RO HD.

Anonim

Eu cred ca o varianta ar fi ca eurosport hd sa devina in timpul meciurilor eurosport romania si in rest eurosport international.Nu ar fi necesar un canal hd in plus.Oricum s-au gandit ei la ceva,pe siteul lor scire ca la inceput meciurile vor fi transmise in format sd,iar apoi in hd.

alexe

Eurosport HD Romania e preluat din varianta internationala, iar Eurosport nu a cumparat drepturi de difuzare international, ci doar pentru România si deci trebuie sa le transmită criptat la DTH-uri romanesti sau tv cablu din Romania. Deci nu e prea valabila solutia ta anonim, e posibil chiar sa nu fie transmise meciurile in HD.

Anonim

bine ar fiii sa cumpere si liga 1 romaniei si sa fie transmise pe eurosport ar fiii o premiera la nivel european ar creste valoarea ligii 1 romania si in felul asta scapam de digi sport de la rcs-rds care ne obliga sa ne abonam la ei din cauza ligi 1

Anonim

Cel mai bine ar fi sa introduca cateva posturi proprii in plus,pentru a transmite fiecare meci al etapei,din ;Anglia,Spania,Germania,Romania,Portugalia,Franta,Ucraina,Turcia...Nu de altceva dar si alti microbisti de la alti operatori de Cablu sau DTH care receptioneaza Eurosport,doresc sa vizioneze aceste campionate,nu doar cei de la RCS-RDS care transmite prin Digisport 1,2,3!!!!!

Unknown

si pana la urma o sa fie transmis si pe RCS-RDS ca astazi l-au scos

Anonim

Ar trebuie sa il bage si sa inlocuiasca Eurosportul standard cu Eurosport PL Ro asta. Am citit pe net tot felul de povesti gresite cu repriza aia a doua, cand de fapt explicatia e simpla: repriza 1 a fost Eurosport asta, repriza a doua a fost Eurosport standard.

Anonim

Ce a declarat RCS-RDS : Eurosport a primit dreptul sa transmită meciurile din Premier League doar în România, nu și în Ungaria, Cehia sau Slovacia.

În condițiile în care am fi permis transmisia postului Eurosport 2 România, am fi încălcat drepturile de difuzare a Premier League deținute de alți titulari din țările respective.

Astfel, decizia RCS & RDS a avut în vedere atât interesele consumatorilor din toate țările unde operam, dar a ținut cont și de drepturile titularilor de licență pentru competițiile Premier League din Ungaria, Cehia si Slovacia.

Anonim

Pai pe satelit poate, dar pe cablu ? Ce spun ei, emitea cablul din Romania in Cehia, Ungaria sau Slovacia ????
Si pe satelit de ce nu baga Eurosport PL RO doar pentru abonatii din Romania, fara sa poata fi decodat de cei din Ungaria, Cehia si Slovacia ? Ca doar programele romanesti cum ar fi Acasa Tv, pro Tv etc saunt receptionate doar de abonatii din Romania, deci se paote tehnic.

Si ce treaba are RCS cu ce transmite Eurosport? Daca incalcau drepturile, le incalca Eurosport, era programul lor. Acum RCS a dvenit CNA, de isi da cu parerea de drepturile altor televiziuni ?

E clar ca nu le convine miscarea si probabil nu vor baga Eurosport PL Ro.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile