marți, 7 ianuarie 2014

De ce a fost eliminată televiziunea MGM din grila Romtelecom

Canalul de televiziune MGM nu mai poate fi receptionat de catre abonatii Romtelecom, nici in grila tv prin protocol IP si nici pe satelit, la Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv), precum nici (dupa unele informatii, inca neverificate, in care se arată că a fost eliminat[ si apoi a revenit ) in reteaua de tv cabu NextGen ( care apartine tot de Romtelecom ).

Eliminarea MGM din grila Romtelecom a avut loc in data de 1 ianuarie 2014.

Romtelecom a prezentat pe forumul de pe pagina sa proprie de Facebook motivul eliminarii din grilă a televiziunii MGM.

Romtelecom a precizat: "Canalul MGM a fost eliminat în urma unei analize a preferințelor clienților companiei pentru canalele de filme din grila oferită de Romtelecom. La acest moment, numărul de canale oferit abonaților este conform contractelor semnate cu aceștia. Totodată, vă asigurăm că suntem preocupați să oferim clienților noștri conținut TV diversificat și de calitate, de aceea, analizăm în permanență optimizarea grilei și adăugarea celor mai noi și mai urmărite canale TV. Vă mulțumim pentru înțelegere."


11 comentarii despre subiectul „De ce a fost eliminată televiziunea MGM din grila Romtelecom”:
Anonim

Revin cu aceeasi intrebare: daca distributia de semnal catre abonat e digitala, atunci de ce nu-mi pot alcatui singur grila de programe pe care o pot vedea si plati?

Anonim

Fiindca ar fi DTH-ul ideal. Tehnic si teoretic se poate, practic nici un operator din Romania nu vrea asta. Nici prin strainatate nu prea accepta asa ceva, doar ca sunt unii care au peste 10 pachete tematice, mai apropiat ca idee de ce doresti tu.

Flo Gabbo

Motivul publicat de Romtelecom este unul total ireal si imbecil. Noi, abonatii, nu am fost niciodata intrebati ce si ce nu dorim in grila TV.
Inca asteptam un motiv plauzibil !

Unknown

postul MGM a fost scos si din reteaua Next-Gen (din abonamentul cablu tv digital, in abonamentul de cablu tv analogic nu a fost niciodata) in aceeasi zi in care a fost si din grila Romtelecom, pe 1 ianuarie, in data de 3 ianuarie a inceput din nou sa functioneze, nu stiu pana cand, dar azi am vazut ca a fost scos din nou

Anonim

Probabil ca,preocupat de sanatatea noastra politica,Romtelecom-ul s-a gandit sa scoata"vechitura"aia cu filme "prafuite"si sa ne aduca cu picioarele pe pamantul asta mocirlos.Se pare ca vom primi cadou un post de stiri,garnisit cu manele,unde tot felul de "reprezentanti"agramati ai poporului vor sporovai ore in sir impreuna cu niste "moderatori" la fel de unsurosi,intrerupti strategic,din cand in cand,de oftatul gafait al micutului "minune"sau de vaitatul vijeliosului...Asa ca,sa inchidem ochii si sa privim inainte!

Anonim

Canalul MGM este destul de interesant.De multe ori se pot viziona filme de exceptie,adevarate raritati ce au facut istorie in cinematografie.Probabil nu mai au bani pentru prelungirea licentelor,dar le+a fost rusine sa spuna !

Anonim

in reteaua nextgen este in acest moment acest canal,au revenit la sentimente mai bune

Anonim

Jinx tv-post serios...:))))

Unknown

Puerila motivarea.Mai ales sectiunea"...în urma unei analize a preferințelor clienților companiei pentru canalele de filme ..."este de tot rasul.Adica FilmBOx si FilmBoxExtra sunt preferate in detrimentul MGM?
Nu se compara calitatea filmelor de pe MGM cu ceea ce ofera FilmBox.(slab de tot)



Anonim

RUSINE ROMTELECOM ! IMI pare bine ca am scapat de ei si am trecut pe Digi acuma cand au introdus canalele noi ;)

marian

Chiar ca-I de cea mai joasa speta aceasta rtc, eu sant clientul ei , si m-au dezamagit profund, mi-au restrictionat comentariile pe forumul lor de facebook, pentru ca l-e scriam realitatile , fatza de ceilalti utilizatori care nu prea stiau sa supuna adevarul asa cum ar trebui, mint de rup munti din locul lor, nu respecta nici un client, imi pare rau ca am plecat de la rds, dar ma voi intoarce inapoi, ma facut sa merg la rtc doar pachetul discovery, tcm, mgm, si mai platesc si 120 de lei abonament pe 3 servicii, am de unde sa aleg o alta firma, nu ma plang ca doar stau la oras, ca prima masura voi analiza cum voi reusi sa reziliez contractul cu ei, nu am decat 6 luni , nu as rezista inca 18 luni, .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile