luni, 20 ianuarie 2014

High TV 3D și TVE 4K Test, transmise gratuit pe Hispasat 30 grade vest

Hispasat a început să distribuie High TV 3D în Europa de la poziția orbitală de la 30 de grade Vest, în colaborare cu Telefónica Servicios Audiovisuales.

Canalul este disponibil necriptat în format HD 3D în Europa, America și Africa de Nord.

Operatorul de sateliti și HIGH TV 3D exploreaza de asemenea diverse opțiuni de colaborare pentru a distribui conținut 4K , o tehnologie în care Hispasat are un palmares dovedit, distribind în prezent propriul canal Hispasat 4K Test.

Hispasat a declarat: "Aceasta nouă lansare subliniaza de asemenea planurile de Hispasat de a avea un rol-cheie pe piața de distribuție canale TV în EMEA."

High TV 3D este disponibil pe satelitul Hispasat 1E, pe frecventa 10.890 MHz, polarizare verticală, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, FTA.

Canalul TVE 4K Test este transmis pe Hispasat 1E, tot la 30 grade vest, pe frecventa 10730, polarizare verticala SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, FTA.

UPDATE 31 ianuarie 2015: High Tv 3D numai este transmis prin satelit in Europa. Detalii gasiti AICI.


12 comentarii despre subiectul „High TV 3D și TVE 4K Test, transmise gratuit pe Hispasat 30 grade vest”:
George

Se va lansa Dolce 3D.

Anonim

Bine, sa ne anunti cand se lansează efectiv. Pâna atunci sa vorbim de High Tv 3D, care e gratuit pe satelit si e deja lansat.

nebunel

high tv 3D este pe hispasat 30w cam de un an..dar a avut cateva luni emisia inchisa pe acest satelit

Anonim

Si acum e la liber?

Anonim

Da, e la liber. Acum se considera lansarea oficiala, au fost teste, au emis, s-au oprit, dar acum e oficial si 24/7.

Dan

Se prinde 30 grade vest in Romania? Cu ce tip de antena (dimensiune)? In trecut am vazut high tv 3D pe 9 grde est.

Anonim

High tv 3d este disponibil pentru abonatii UPC de foarte mult timp.

Anonim

O fi, dar abonatii UPC platesc ... abonament. :))))) Eu il vad gratis pe satelit. Ca e la liber. Si mai receptionez si alte canale 3D HD, pe care abonatii care platesc abonament la UPC nu le receptioneaza. Sper ca ai prins ideea.

Anonim

Adevarata TV3D este creata in Romania inca din 1995.
Nu necesita intermediari pentru a fi vizionata(ochelari etc.), functioneaza pe relativ toate tipurile de TV- cu tub cinescop ,LCD, etc. Poate relua 3D inclusiv filmele pe pelicula.
Faptul ca nu este inca brevetata, se datoreaza in primul rand neancrederii in proprii compatrioti- printre altele, cuvantul de ordine al unei autoritati a fost- Ce patriotism, pleaca omule in strainatate, Canada State etc. si prezinta-o acolo ca aici.,,
Totul se bazeaza pe gresala de abordare a vederii umane si pe suficienta explicatiilor bine cunoscute:
Dupa cum se cunoaste( de unde), vederea 3D la om se datoreaza existentei celor doi ochi. Si cu asta basta. Eu merg mai departe si ajung la alte concluzii, ce completeaza teoria in mod fericit, cu rezultate clare, repetitive si de ne contestat.
Cu stima pentru curiozitate
Scurtu Sorin I

Anonim

Uitasem, functie de tipul de TV, se poate ajunge la imaginea tip( asa sespunea pe vremuri) FOTO, respectiv un fel de nK adica peste 4, 8, 64 etcK si asta pe relativ toate tipurile de displAY.
sCURTU sORIN i

johnsboro

Dar nu trebuie un receptor de satelit ''apt'' 4k?? Banuiesc ca un receptor ''normal'' HD nu poate prelucra streamul ''4k'', nu?

Anonim

Trebuie receptor 4K HEVC, nu se receptioneaza cu cele Full HD si nici cu cele 4K fara codec HEVC.
Mai se receptioneaza cu placi DVB-S2 de satelit ( tunere pentru PC), cu codecul corspunzator instalat in Windows si selectat in DVB Playerul software utilizat si un PC potent ( recomandabil cu procesor i7).
Se mai poate face receptie direct in televizor 4K, majoritatea celor lansate incepand cu vara aceasta au procesor hardware HEVC si tuner DVB-S2 ( daca nu sunt compatibile cu noul coded HEVC, nu functioneaza receptia ).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile