joi, 2 ianuarie 2014

Noi canale HD pe Thor 0,8 grade vest ( Digi Tv Slovacia )

Compania romaneasca ESS a incetat utilizarea transponderului cu frecventa 11.977 orizontal, acesta fiind preluat de Slovak Telekom ( care a cumpărat Digi Tv Slovacia ) .

In acest moment, pe frecventa amintita sunt transmise programele Animal Planet HD si Digi Sport HD. Probabil se efectueaza teste.

Datele de receptie sunt:

Satelit Thor 6 ( 0.8 ° Vest ), frecvența 11.977 GHz, polarizare orziontala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, criptare Nagravision, CAID 1882

Anterior, operatorul Slovak Telekom ( cel care a cumparat Digi Tv Slovacia de la RCS-RDS si deține DTH-ul Magio Sat pe satelitul Amos 4 grade Vest, ce oferă aproximativ 40 de canale ) a lansat pe satelitul Thor 6 (0.8 ° Vest) o transmisie test cu mai multe programe de televiziune.

"În prezent se testeaza receptia pe receivere HD, sistemul EPG și mai multe canale pentru viitorul portofoliul extins de servicii ale Digi Tv Slovacia. În acest moment ar fi prematur să se precizeze detaliile și rezultatele testelor individuale", a declarat in acel moment Palovský Thomas, un purtator de cuvânt al Slovak Telekom, pentru tehnologie și rețele.

Testele tehnice ale Slovak Telekom au fost initial desfasurate pe satelitul Thor 6 (0.8 ° V), TP. 18, frecvență 12054 MHz.

Încă de la inceputul testelor, tabelul NIT (Network Information Table) a conținut pe lângă frecvența 12054 MHz și frecvențele 12607 MHz și 11977 MHz.


15 comentarii despre subiectul „Noi canale HD pe Thor 0,8 grade vest ( Digi Tv Slovacia )”:
Anonim

Cumva pe DIGI DTH. mai este MONEY CH.?

DTH Fan

Nu este. Anonim, vezi ca aici e vorba de fostul Digi Tv Slovacia, faci confuzie intre Digi Tv-uri. E vorba ca slovacii aia, dupa ce au cumparat Digi Tv Slovacia, baga programe HD chiar pe satelitul Thor si ai nostri nu au reusit nici pana acum sa bage pentru Romania.

Anonim

nu vor sa bage programe hd pt romania.de ce pt vecini unguri se poate si pt noi nu.macar de ar baga cablu si in zonele rurale.hd am de la focussat dar ma interesa si de la digi.

Anonim

Ce programe noi au mai intrat pe satelit digi?in afara de comedy central extra si nickelodeon.

Anonim

Altul.. Nu vezi frate ca e vorba de fostul Digi Tv Slovacia si nu de Digi Tv Romania ?

Anonim

eu doar am intrebat ce canale au mai aparut pe digi romania.nu slovacia.

Anonim

HISTORY CH.HD pe digi tv hungary.merge bine pe digital tv.

gean

Bai frate, unii intreaba despre Digi Romania la un articol despre Digi Slovacia, si altii raspund cu canale inexistente de la Digi tv Ungaria :)))))))

Anonim

Intra aici pe digi.hu si o sa vezi HISTORY CH.HD si Magyar3.2 canale noi care se vad bine pe DIGITAL TV.si in plus au si bagat AXN BLACK si AXN WHITE.

Anonim

http://digi.hu/lakossagi/tv/muholdastv#muholdastv-csatornakinalat history channel hd+m3(canal nou)

gean

Daca ar fi bagat pe satelit History Channel HD la Digi Tv Ungaria in simulcrypt, ar fi trebuit sa aiba CAID 1802 sau 1880 Nagravison pe canalul respectiv. Ori History Channel HD are CAID-ul 1815 la Nagravison, care este al UPC Direct.

Anonim

cablu digital a vrut sa spuna,nu DTH.pe DTH nu este.

Anonim

am vazut si eu.pe CATV digital,nu DTH.pe CATV digital a bagat canalel pe care le-a spus.este si pe site grila.

gean

Deci noi vorbeam de Digi Tv Satelit Slovacia si am ajuns la cablu tv Ungaria. :))) Si eu de unde sa ghicesc ? Peste 5 comentarii cred ca ajungem la IPTV Portugalia. In fine, cred ca ar trebuie sa revenim la Digi TV Satelit Slovacia.

Anonim

Un nou transponder folosit de Digi Tv Slovacia:

Intelsat 10-02 (1 ° Vest), frecvența 12.718 GHz, pol V, SR 18400, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, CA MA Nagra,

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile