miercuri, 1 ianuarie 2014

Ofertă RCS-RDS abonamente şi telefoane pentru judeţele Bihor şi Timiş

Dacă oferta ar fi extinsă si la nivel national, probabil se vor găsi doritori, mai ales motivați de telefoanele smart.

Ofertă abonamente Digi Mobil Complet cu achiziţie telefon - pentru clienţii Digi existenţi.

Oferta este valabilă pentru clienţii RCS & RDS din judeţele Bihor şi Timiş. Contractele pentru abonamentele Digi Mobil Complet se încheie pe o perioadă de 24 de luni.

Condiţii de abonare la oferta Digi Mobil Complet pentru clienţi existenţi:
- Să fie abonaţi la minim 2 servicii fixe, Fiberlink si CATV, dintre care unul cu o vechime de minim 1 an;
- Pentru abonarea la Digi Mobil Complet 2 este suficientă existenţa unui singur abonament la serviciul de internet fix Fiberlink sau CATV.

Ofertă abonamente Digi Mobil Optim fără achiziţie telefon sau cu achiziţie telefon cu plata integrală

Contractele pentru abonamentele Digi Mobil Optim se încheie pe o perioadă de 12 luni sau 24 de luni.


Mai jos aveti detalii complete, asa cum a aparut in pliantul dedicat pentru Bihor si Timiș ( click pe imagini pentru mărire ).


UPDATE: RCS-RDS ( Digi Mobil ) a lansat un magazin online de telefoane pentru toata România, care poate fi accesat de oricine, nu doar de catre abonatii RCS-RDS, care poate fi accesat AICI.


11 comentarii despre subiectul „Ofertă RCS-RDS abonamente şi telefoane pentru judeţele Bihor şi Timiş”:
silviu

super...daca auzi ceva de oferta si in bacau sa ne anunti :) bafta si la multi ani :)

Administrator

La Multi Ani si pentru dvs! Daca se va lua decizia sa fie o ofertă la nivel national, cu siguranta va fi pentru toate judetele. A mai fost o oferta asemanatoare anterior si nu s-a materializat la nivel national...

Anonim

La Bacau doar varianta Digi Mobil Optim si numai in variant SIM (cel putin momentan).
La multi ani !!

Anonim

Degeaba daca nu rezolva si problema cu semnalul.

Anonim

Pe mine ma intereseaza mai mult telefoanele. Nu prea ma intereseaza semnalul si abonamentul, ca il decodez si il folosesc pe alta retea.

Anonim

Semnalul foarte slab la Digi mobil la nivel national. Un operator de mobil care poti folosi numai in oras ,mergi la tara si deja nimic (no signal ). Vorbesc din experienta am digi mobil, dar gandesc serios sa renunt numai astept sa termina perioda contractula 24 luni.

Anonim

Si sunt sanse sa extine oferta la nivel national?

Anonim

Atentie , verificat linkul surpriza rds rcs :
http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobila-digi-mobil/abonamente-noi

Costin

Pai ma uit la voi si nu va vad altfel decat niste naivi. Va intreb eu, care e oferta? Pai oameni buni telefoanele platite in 2 ani au pretul mai mare ca la orice alt magazin. Ei nu au niciun pret platibil integral la telefon luat cu abonament. Deci nu au nimic. Ne baga pe gat niste abonamente la o retea fara acoperire si niste telefoane care au pretul lor si nimic redus basca ne mai baga pe gat si banca ca sa ne fie pe saturate si deh asta e oferta. Mi-e scarba. Vreti sa atrageti clienti, imbunatatiti acoperirea la nivel national si oferiti telefoanele la promotii palpabile ca romanul e sarac si ca sa il atragi si sa-l faci sa cumpere trebuie sa-i oferi ceva nu sa-l pacalesti asa cum o faceti voi.

Anonim

Mie imi convine ca imi da in rate un telefon prin abonament. Prin banca eu nu pot face imprumut, ca nu am servici. Dar 50 RON pe luna am in plus sa platesc pe abonament, iar RCS accepta chiar daca nu am servici.

Andmos

cand va fi valabila aceasta oferta si in Baia Mare (Maramures) ??

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (527) Focus Sat (246) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (211) Telekom (302) UPC (273) Vodafone (73)