miercuri, 5 februarie 2014

Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV nu vor mai fi retransmise la Focus Sat ?

Antena Group a anuntat că, în urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie la Focus Sat a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV, nu s-a ajuns la un acord in ceea ce priveste termenii comerciali.

Focus Sat a trimis la Antena Group adresa nr. 721/05.02.2014, prin care anunța că retransmisia posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV pe această platformă DTH va fi întreruptă începand cu 6 februarie 2014.

Antena Group a precizat că "oferta adresată de Focus Sat companiei noastre nu reflect[ valoarea comercial[ a posturilor TV detinute si nici cifrele de audiență care fac din divizia tv a Intact leaderul pietei romanesti, cu un market share de 22.1%. Sumele de retransmisie negociate reprezintă o solicitare comercială echilibrată, aplicabilă politicii comerciale din piata de distribuție, fiind in conformitate cu contractele existente actualmente pe piață".

Antena Group a mai anuntat că este in continuare deschisă negocierilor cu compania Focus Sat, în vederea găsirii unei solutți pentru retransmisa acestor canale.

Focus Sat si-a anuntat clientii că e posibil ca eliminarea canalelor Antena Group să fie temporară și că vor continua să negocieze, pentru a obține "conditii stabile si rezonabile privind costul abonamentelor".  Intre timp, abonații Focus Sat "vor beneficia în pachetul Familia de 5 canale, oferite fără costuri suplimentare: Discovery Sciene, Discovery World, History Channel, National Geographic Wild și Bollywood Tv", mai anunță serviciul DTH al UPC.

Update 7 februarie 2014: vezi reacția Antena Group si răspunsul pentru abonatii Focus Sat, dând click AICI.

Update 1 septembrie 2014, ora 17:00 - Începand cu 1 septembrie 2014, televiziunile Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia Lifestyle și ZU TV sunt transmise prin serviciul DTH ( televiziune prin satelit ) Focus Sat ( UPC Romania ). Detalii gasiti AICI.


60 de comentarii despre subiectul „Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV nu vor mai fi retransmise la Focus Sat ?”:
BeBe

Parca era scos si de pe Digi, nu? Nu prea sunt la curent, insa daca au iesit si de acolo iar acum si de pe focus, in 2 ani dau faliment daca o tot tin asa.

Anonim

Grosul e pe cablu tv, prea putini pe DTH comparativ cu cablu tv. Asa ca probabil vor merge mai departe, mai ales ca nici nu se tine cont in calcularea audientelor de DTH si asadar nu prea conteaza DTH-ul la banii care vin din publicitate.

George

in curand 5 canale noi. BBC Knowledge Nick Jr. Comedy Central Extra AXN Spin si Fashion TV!

Anonim

Cu exceptia BBC Knowledge, aste sunt mult mai proaste decat Antenele....

Anonim

pana la urma se vor uita ei la antenele lor

Anonim

antenele si asa sunt naspa rau , sa inlocuiasca altele

Anonim

asi bat joc de abonati rusine

Unknown

nu mai au unde sa se uite pensionari si angajati la stat,base a luat pensia,Felicitari focussat!

geo

Costel, lasă-ne frate cu politica ta, ca nu ne interesează... Aici vorbim despre media si tehnică.

Anonim

Eu as spune sa nu mai bage antenele si cu digi au facut la fel si cu ei si fara ei e la fel sant curios ce audienta au acum sigur zic ei cas pe locu 1

Mircea

Nu au nimic de pierdut!
Deoarece audienta nu se masuara la operatorii de satelit; cum ar fi Digi, Romtelecom, Focus etc.

Anonim

Bine ca au iesit si asa firmele(unele) de cablu preluau aceste canale din FocusSat fara a plati vreun leu.

MARIAN

hmmmmmmmmmmmmmmm, ce interesant si bine venita decizia UPC satelit, ar urma acum si RTC , ca mogulul habar are de televiziune, si cer bani pe nimik, numai laturii, fara vreo miza la privitorii tv, bv UPC.

Anonim

Bine ,pai de unde sa mai ia bani, daca o parte din cablisti le fura programele,sa le faca controale si sa le mareasca taxele.Pai ala fura ,ala fura de unde banii!!!

Unknown

asa a inceput si digi au scos antenele dupaia au scos pachetul discoveri si uite asa se duce la fund .

Anonim

de unde au scos antenele ratingul nu stiu dar e departe de realitate,cu programe de duzina gen mireasa pt fiul meu,cele ale lui dan negru in care numai el este in prim plan si prodanca sau bahmuteanca nu cred ca pot emite asa exagerate pretentii.a sa nu uit si gsp-ul e in faliment.

Anonim

Din tot ce am inteles Antenele nu percep taxa cablistilor ,pai a gindito prost.Platformele DTH vor renunta la Antene ,apoi trec la cablisti???? ,normal nu!!!

Anonim

atentie , oferta este doar pina in 14 februarie, si doar pentru un anumit numar de contracte.

Anonim

sa faca ce vor ei cu antenele lor ,cer o gramada de bani pentru ele , sunt de jale antenele , treaba lor cu ele cu tot , eu zic focus sat e super si fara antene

Anonim

asta da firma ,nu potlogarii astialalti

Anonim

antenele au rating si e normal fiindca nu toti dorm cu poza lui udrea sub perna

Anonim

poate cineva confirma faptul ca sau scos antenele la Focus?

Anonim

Da, s-au scos canalele mentionate, acum e doar ecran negru pe ele.

cris

„Consideram ca decizia Antena Group si modul de abordare a acestei situatii sunt inacceptabile la adresa utilizatorilor, in contextul in care ni se solicita marirea de peste 4 ori a costului per abonat. Aceasta majorare de tarif ar genera un impact negativ asupra clientilor nostri, iar acceptarea unei asemenea cresteri de pret in numele clientilor nu a reprezentat o optiune rezonabila pentru noi. Vrem sa ne asiguram ca toate solicitarile Antena Group au in vedere oferirea unor conditii stabile si rezonabile, in raport cu valoarea oferita clientilor si ca promisiunile facute clientilor Focus Sat vor fi respectate si pe viitor. De aceea continuam sa exploram toate optiunile, in speranta gasirii celei mai bune solutii pentru clientii nostri”, afirma Catalin Itu, Country Director Focus Sat Romania.

Sursa acestei declaratii: http://www.wall-street.ro/articol/Marketing-PR/161159/focus-sat-upc-antena-group-vrea-sa-marim-preturile-de-4-ori-le-scoatem-din-grila-posturile.html

Anonim

Bravo Focus, mare pierdere,macar Varanu nu are si el un canal HD. Eu le am in grila Digi cablu si oricum le-am scos personal deoarece nu ma intereseaza antenele lui voiculescu.

Anonim

"Fără Antene și pe cablu, din martie?

Dar asta nu este totul! Antenele ar putea dispărea din martie complet din oferta UPC, adică și de pe rețeaua de cablu, nu numai de pe platforma DTH (ceea ce ar putea însemna o scădere considerabilă a cotei de piață), conform adresei trimise de UPC către CNA săptămâna trecută:

„Compania UPC România a fost informată de către Antena Group, prin intermediul a patru notificări, că vor fi modificaţi parametrii tehnici de emisie şi recepţie pentru Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV şi GSP TV (…) Ca urmare a acestor modificări, UPC nu va mai putea retransmite Canalele decât dacă va efectua o serie de investiţii importante în echipamente compatibile cu noii parametri impuşi de Antena Group (…) Menţionăm, de asemenea, faptul că, în cazul în care Antena Group nu va fi de acord să suporte costul acestor echipamente, ne vom afla în imposibilitatea de a retransmite Canalele începând cu data de 4 martie 2014”."


http://www.reportervirtual.ro/2014/02/foame-de-bani-la-antenele-lui-voiculescu-au-cerut-cablistilor-de-patru-ori-mai-mult.html

Anonim

Nu este nici o pierdere imensa.Se vor pierde din abonati.Si ce?Mai bine se pierd 100.000 de abonati,dar nu se platesc cele 3 mil de euro anual.Focus sat nu are profit 3 mil euro anual si astia viseaza sa iasa din faliment cu ajutorul DTH-ului ?Nu toti abonatii se uita la antene.Niste posturi de doi bani cu emisiuni de slaba calitate.In ultimii 5 ani am vizionat mai putin de 5 minute programele antenelor.Stiri negative, filme in reluare de 10 ani incoace,divertisment esuat(gen nora pentru mama).Mai vizionat este Suliman sau cum se cheama !Continutul media este jalnic la antene,din punctul meu de vedere. Nu este distribuit nimic cultural,educativ.Un copil de este indirect "abuzat" datorita vulgaritatilor,imaginilor socante,reporterilor,mediatorilor ce nu stiu sa vorbeasca corect romaneste.
Ar trebui toti cablistii si toti provider-ii DTH si catv sa coalizeze timp de 6-12 luni, sa nu difuzeze nici un post Antena Grup sa ii aduca in faliment !Fara cash flow la cheltuielile ce le au vor ajunge ca OTV vatican.Atunci sa mai ceara 3 milioane de euro Focus Sat-ului si Rcs-ului 7 milioane !
Antena 1 este transmisa liber terestru.Celelalte sunt pe eutelsat w2 la liber.
Nu va agitati ca treceti repede la alte firme DTH.In august expira contractul Romtelecom cu Antena Grup.Ce au cerut Focus Sat-ului este mizilic,fata de cat vor cere RTC-ului si mai tarziu Orange-ului.Pretentiile financiare sunt in functie de numarul abonatilor !
Sunt convins ca cei de la Focus Sat vor gasi o solutie favorabila.Sa nu uitam ca Liberty Global(UPC,Focus Sat) are mult mai multe resurse decat Intact Media.Doar a cumparat Virgin Media cu 16 miliarde de dolari !

Anonim

cu aceasta ocazie focus sat si-a dat arama pe fata ,au scos antenele si nu au bagat canale noi care costa ci au luat tot din canalele abonatilor dandu-le drept noi ,si pacalind-ui de bani ,in cazul canalului indian ,osfidare grosolana adresata clientilor.

Anonim

UPC cred ca-si permite sa plateasca si amenda de la CNA daca va scoate canalele de pe cablu.
A doua: Celelalte antene sunt pe satelit dar se vor coda in curand.
A treia: Nu mi se pare corect ca Antena Stars si ZuTV sa fie in must carry. Sunt alte posturi cu alta grila.
Poate PRO TV-ul se face post porno anul asta. Asta inseamna ca trebuie difuzat obligatoriu? GSPTV era un post de sport. Acum se face de.. altceva. Asa ca nu e acelasi post. E alt nume e alta grila.

Anonim

PS: In comentariul precedent ma refeream la Antene... cand am zis ca UPC isi permite sa plateasca amenda CNA.

Anonim

mi-as fi dorit sa vad jocurile olimpice la tvr1 in hd . e prea greu ptr focus,pacat

detrax

Cât de mult mă amuză comentariile voastre, motivate de interese economice sau de partizanate si afinități politice. Renuntati frate la politica, nu vă aduce nici un folos vouă, sustinatorilor sclavi, ci doar susținuților. Când vă veți trezi si va veti da seama ca toti politicienii vă trateaza ca pe niste iobagi si profita de pe urma naivității voastre ? Sunt de acord că majoritatea emisiunilor televiziunilor Antena Group ( mai ales cele de pe Antena Star ) sunt de doi lei. Dar sa folositi cuvinte ipocrite si metafore pe care le-ati auzit la gloata de sclavi de pe internet si tv, gen "văran" si alte porecle de copii de gradinita?... Deja prin acest copy-paste cognitiv va dovediti incapacitatea de a gandi independent.

Anonim

Se adevereste ca pina de paste va fii30ron ab, daca introduc antenele

Anonim

Pai cum ai dedus asta? Ti-ai imaginat tu o premisă, iar pe baza imaginatiei tale a rezultat că "se adeverește" ? :)

Anonim

Eu zic sa scoata si Pro tv-ul ca sa ne distram tare. Sa vedem cand inchid focul sandramaua. Nu de alta, dar antenele sunt 0 barat si Pro tv 0,5, dar fara astea, focussat este tot asa.

Unknown

in curand 5 canale noi. BBC Knowledge Nick Jr. Comedy Central Extra AXN Spin si Fashion TV! unde apar canale astea tv george la rds sunt trei unul care as vrea sal bage este axn spin dar nu cred ca o sa vrea rds sal bage

Anonim

daca nu baga paramont am salutat din mers focus sat .m-am saturat de tromboneala lor pe banii mei

Anonim

Pai a promis Focus Sat ca baga Paramount si nu s-a tinut de cuvant ? Ca altfel nu inteleg ce tot vorbesti. De asemenea, Paramount Channel nici macar nu s-a lansat oficial in Romania, de unde vrei sa il bage ?

Unknown

mai sunt 55 ore si avem Paramount Channel la foccus! asa scrie pe ecran

Anonim

BIZAR COSTEL, unde scrie pe ecran ?

Unknown

pe fregventa 11747 28000 da promo la filme si apare un ceas sus in stanga ,merge in scadere.55 de ore

Anonim

:)))) Doua pisici langa televizor, una catre cealalta :
- Da-te fata mai incolo de langa TV, poate iei purici.

Anonim

BIZAR COSTEL, pai zi asa ca da promo la filme si apare un ceas sus in stanga care merge in scadere. Dar cum îti merge acest canal ? Si de unde sti tu sigur ca va intra la focus sat ?

Anonim

BIZAR COSTEL, cand ai zis "mai sunt 55 ore si avem Paramount Channel la foccus! asa scrie pe ecran" am crezut ca scrie pe ecran ca va intra la focus sat.

Vali

initial Paramount Channel se lanseaza in Ungaria pe 14 feb. Nu intra la Focus Sat. Pista audio RO nu este activa pe acest canal.

Anonim

Daca ar intra la focus sat e binevenit acest canal.

Anonim

la mine merge Paramount Channel are suptitrari ro

Unknown

am avut dreptate sa traiest foccus,alt canal nu mai vreu.

Anonim

Înca nu merge Paramount Channel la focus sat.

Anonim

Nu merge la clienti. Se fac teste intr-un grup restrans.

Anonim

Or m-ai intra antenele??????

Anonim

Pe data de 18 martie vor intra antenele.sursa sigura.mici detalii la contract au mai ramas.

Anonim

De unde stii tu sigur ca intra antenele ? Sigur intra sau spui minciuni ?

Anonim

Asa am primit si eu informatia,si zice ca e sursa sigura.mai multe nu pot spune.deocamdata

Anonim

Daca spui după, deja atunci stie toata lumea, sunt siteurile deja pline. Important e să spui inainte, nu după...

Anonim

Daca upc nu va avea pretentii de receivere si altele pentru retransmisia antenelor pe cablu,negocierile pot continua ptr focus,daca nu,ele se vor opri.
In acest caz,upc nu vor mai transmite antenele,chiar daca ele sunt must carry.si nici rcs-ul nu mai e dispus sa cumpere receptoare si alte alea ptr retransmisia antenelor.

Anonim

E o liniste la focus'nici musca nu se aude.......nu e de bine,asta

Anonim

Buna seara.nu pot sa cred ca un dth ca freesat au antenele toate si ditamai colosul UPC-FOCUS nu e in stare sa faca o negociere ...

Anonim

Nu se poate face comparatie.Freesat are cateva sute de abonati in tara.Normal ca suma ceruta de antena grup a fost modica:"Cati abonati ai ma ? Pai vreo doua sute...9 euro de fiecare si contract pe 5 ani....Gata tine 1800 euro ! "
Sa vedem daca plateste cineva asa usor,cand ai 300.000 sau peste 1.000.000 de abonati !

Anonim

Nu e adevarat, Freesat are peste 5000 de abonati deja si se apropie de 10000 abonati. Si nu transmit acolo pe acel satelit special pentru Freesat, ci acolo emit ei normal programele. Freesat a avut norocul ( sau inspiratia ) sa fie pe acelasi satelit si sa faca simulcrypt.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile