miercuri, 26 martie 2014

Sport 1 / Megamax, în grila digitală de cablu RCS-RDS

Sport 1 / Megamax sunt prezente, de seara trecută, în grila de programe oferită de televiziunea digitală prin cablu RCS-RDS din România.

Cei care nu receptionati Sport 1/ Megamax, este necesar sa dati o rescanare a canalelor ( în special cei care folositi CAM-uri ).

Megamax transmite ( intre orele 07:00 - 22:00) programe de animatie dublate in limba română, iar Sport 1 difuzeaza emisiuni si competitii sportive, intre orele 22:00 seara - 7:00 dimineata.

Sport 1 / Megamax apartin de Chello Central Europe, care mai opereaza si alt canale tv localizate pentru România, cum ar fi TV Paprika, FilmCafe, MGM, Minimax etc.


Chello Central Europe, ca parte a Chello International, a fost achizitionată de către AMC Networks de la Liberty Global ( compania care detine si UPC Romania si Focus Sat), într-o tranzactie de 1 miliard de dolari, care s-a finalizat la începutul lunii februarie 2014.


36 de comentarii despre subiectul „Sport 1 / Megamax, în grila digitală de cablu RCS-RDS”:
Anonim

Este si pe DIGI TV SATELIT?Imi spuneti frecventa va rog frumos!

Anonim

Scrie in titlu ca e pe cablu, nu pe satelit, la RCS Romania.

Anonim

Off cata nedreptate pentru noi cei cu antene DIGI...Atatea canale nu prind si la cablu se prinde si antena 1 off...Asta e acum.

Anonim

Daca introduceti MGM si Da Vinci Learning fac contract cu voi pe 4 ani!

beny

Altul care nu stie sa citeasca adresa unui site. Aloooo, aici nu e site-ul RCS RDS....

Anonim

Pe DTH. inca nu a aparut.Poate mai incolo.

Anonim

pe digi tv nu este da pe analogic suceava nu este???

geo

Mai citeste o data titlul articolului.... Sau haide ca iti fac eu un favor si iti explic, sa nu te obosesti prea tare, ce scrie in titlul articolului: este pe cablu tv DIGITAL de la RCS-RDS.

Legat de Suceava ta, de unde vrei sa stie lumea? Va fi introdus in toata tara in cateva zile, ca de obicei:

în functie de cat de rapid se mișcă sucevenii tăi de la RCS RDS, va fi introdus si pe cablu DIGITAL in Suceava ta.

Anonim

O inebunit rcs! De cand introduce canale tv de calitate? Felicitari rcs incepeti sa va reluati locul si pe cablu.

Anonim

O alta bomba la rds-rcs ! Se preconizeaza ca s-ar introduce si unele canalele discovery ! De urmarit ! Cica s-au reluat discutiile, nu mai sunt asa de incordate, discovery n-ar mai "obliga" pe rds-rcs sa preia toate canalele sale !

ROmanul

Ete na... s-au reluat discutiile cu Discovery. Au vazut astia de la RCS-RDS ca pierd clienti si canalele lor echivalente n-au avut succesul scontat... s-au intors cu coada intre picioare... Pe mine unul m-au pierdut si nu pentru decizia de a le scoate ci pentru mizeria de a le scoate in timpul contractului fara sa intrebe daca abonatul mai doreste sa continue contractul sau nu fara nici o penalizare. Alminteri iar primesc pliante comerciale in cutia postala cu RCS-RDS pe care e trecuta si lista de canale!!! L-am sunat pe agentul de vanzari si l-am facut cu ou si cu otzet. Si culmea cand am facut prima data contractul cu RCS-RDS tot cu pliantul in fata l-am semnat. Ca daaaa.. o sa am si pe masa si pe tasu... dupa 6 luni cica sa platesc si apoi mumu le-au scos de tot. Bine ca nu am acceptat sa le platesc in plus.

Cred ca-si dau seama ca isi vor pierde clientii saraci pe care mizeaza dupa aparitia televiziunii digitale terestre. Astia vor renunta la cablu iar cei cu educatie si venituri medii si peste medie nu vor dori sa vada golaneala lor de canale de fotbal si digiurile nenumarate.

Desigur e opinia mea subiectiva.

Anonim

da?sau reluat din nou discutiile?de cand?

Anonim

Rcs-Rds......da..cei care sunt pe cablu sunt favorizati...dar cei peste "2 milioane" de abonati la DTH nu stiu ce este acea transmisiune HD, dar sa mai aiba surpriza de a mai vedea programe noi.........

Anonim

la rosiori de vede nu este megamax pe digital

Anonim

Dai si tu o scanare din cand in cand, o data pe zi... ca le adauga in cateva zile in toata țara.. depinde cat de harnici sau de lenesi sunt cei de la RCS-RDS Rosiorii de Vede...

Anonim

eu am deja discovery pe digi satelit... nu am idee de ce... pur si simplu, le-am gasit dupa ce am am vazut ca la nr. canalului urmarit imi apare 65553 ,indiferent de ce post urmaream..

geo

Dar ti-l decodeaza? Si in ce pachet ti-l decodează ?

Anonim

am extra I + hbo max

geo

Pai si care Discovery il receptionezi si ti-l decodeaza ? In ce limba? E in engleza cu subtitrare in limba romana ?

Anonim

da la bagat pe megamax la rosiori pe digital canal 73

Anonim

este in engleza cu subtitrare...

Cristy

A fost introdus si Travel Channel HD in grila digitala.

Unknown

SI LA HUNEOARA ESTE BAGAT MAGAMAX PE CANAL74

Anonim

Pai si care Discovery il receptionezi si ti-l decodeaza ?

beny

Minte, nu te lua dupa el. Nu există Discovery cu CAID de Digi Tv Romania ( RCS-RDS ) pe satelit, transmis cu sunet in limba engleza si subtitrat in limba româna. Exista doar Discovery Science si alte Discovery, dar de la alt Digi Tv, pentru alte tari. Dar nu exista pe satelit cu sunet in engleza si cu CAID de Digi Tv Romania canalul Discovery principal.

Anonim

ia beny asculta putin la mine si suna in 4 zile la rcs&rds sau la dolce pentru ca eu nu am

beny

N-am ce sa sun.... Nu e pe satelit Discovery Romania in limba engleza si sa aiba si subtitrare in romana. Am receiver de 20 milioane lei, am scanat si nu exista cu CAID Digi Tv Romania nici un Discovery Romania, ci alte Discovery. Vorbeste tehnica pentru mine, nu povestile.

Anonim

De cand asteptam Sport 1 la RCS. In sfarsit pot vedea meciurile din NHL si de la toamna NFL. Yuhuuuu! Au si niste comentatori buni baietii astia asa ca e o veste super.

Anonim

Ce trebuie sa fac sa l prind?

nicu

Sa fii abonat la televiziunea digitala prin cablu RCS-RDS ?... :)))

Unknown

Pe ce frecventa gasesc megamax ?

Anonim

Cu Liga 1 din campionatul inern de fotbal...ce aveti de gand?
Veti pierde clientii....

Anonim

Cand vor intra la dolce pentru ca eu am dolce

Anonim

Niciodata, pentru ca Dolce Tv nu mai există. Poate te referi la Romtelecom DTH. Cand si daca va intra la Romtelecom DTH, asta stiu doar cei de la Romtelecom. Eu vad ca aici se discuta despre RCS.

Anonim

Si pe digi sat pe când oare megamax?

Anonim

Pe digi satelit pe când canalul de desene animate mega max

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile