miercuri, 2 aprilie 2014

Look TV si Transilvania Live ies din lista must-carry

Look TV si Transilvania Live au semnat cu societatea Intel Sky Broadcast contractul de cesiune de drepturi mass-media si a achizitionat de la LPF drepturile comerciale privind meciurile de fotbal din cadrul campionatului Ligii 1 pentru perioada 2014-2019, dar si Cupa Ligii pentru perioada 2015-2019.

Cele doua televiziuni vor primi drepturile aferente difuzarii in direct, a difuzarii inregistrarilor, rezumatelor, precum si pentru transmisa online si pentru dispozitive mobile, provenite din meciurile de fotbal din Liga 1 si din Cupa Ligii.

Posturile au initiat demersurile pentru renuntarea la regimul must carry incepand cu data de 1 iulie 2014 si vor solicita tarife pentru retransmisie din partea distribuitorilor, prin aplicarea prevederilor CNA.

In acest context, cele doua televiziuni solicita tuturor distribuitorilor de servicii de programe audiovizuale, care sunt interesati sa retransmita contra cost posturile Look TV si Transilvania Live, sa trimita oferta lor până la data de 10 aprilie 2014, urmand sa fie contactati pentru discutii si negocieri suplimentare.


11 comentarii despre subiectul „Look TV si Transilvania Live ies din lista must-carry”:
George

Din 18 lulie 2014 Liga 1 sezon 2014-2015 televiziuni Pro TV. Antena 1 nu sunt fotbal.

Razvan

George, tu intelegi ce vrei sa spui?

Anonim

Vor iesi si de pe cablu digital RCS&RDS?

DTH Fan

Întrebarea aceasta nu are un răspuns până pe 1 iulie 2014 sau până dă una dintre părți un comunicat că au ajuns la o înțelegere.

Anonim

Era de asteptat,dupa ce au achizitionat drepturile ligii I

Anonim

sa facut cumva licitatie si noi nu stim,in orice caz firmele mari nu se mai inghesuie pentru meciurii,se vad destul de bine pe internet,unguri sa ramina cu ele

Anonim

Probabil nu stii,daca pui astfel de intrebari.Scrie aici ca licitatia s-a tinut.Pfff....poti sa reclami ca nu te-au chemat.Sa vedem si pe internet cat se vor mai vedea...

Anonim

daca rcs da bani pentru look tv ar fi o minune

Anonim

SE VA VEDEA PE NET MULT SI BINE ,pe siteurile din rusia se vad fara probleme hahaaaaa

Anonim

Sa le vada alti...si asa fotbalul romanesc e la pamant...

Anonim

Nu mai este fotbalul de altadata..la nivelul actual nu dau nici 2 bani pe el..si asa nu am mai vazut um meci de fotbal de ani de zile...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile