miercuri, 21 mai 2014

RCS-RDS va upgrada rețeaua de televiziune prin cablu, folosind tehnologia Appear TV XC5000

Operatorul RCS-RDS Romania a selectat Appear TV pentru modernizarea head-end-urilor, in scopul realizarii unui upgrade major al infrastructurii de televiziune cu plata prin cablu.

Compania va implementa 38 de platforme de videoprocesare Appear TV XC5000 pentru downlink și distribuirea de canale RF analogice și canale digitale de televiziune, în rețeaua sa de televiziune prin cablu din Ungaria și România.

Platforma de procesare video Appear TV va maximiza eficiența rețelei de bază a RCS-RDS și va permite în mod eficient o migrare digitală organizată, precum și extinderea serviciile digitale pentru un număr mai mare de clienți.

Romtek Electronics va implementa sistemul, fiind partener de afaceri al Appear TV in Romania.

XC5000 este unul dintre cele mai recente platforme Appear TV, capabilă de cele mai exigente cerințe de prelucrare intensivă, racire mai eficientă, interfată intuitiva și cuprinzătoare a majoritatii caracteristicilor sistemului, usurință in integrarea sistemelor de management realizate de către terțe părți, control complet automat, monitorizare centralizată, implementare și întreținerea simplificată. Șasiurile 4RU XC5000 permit montarea a 16 module.

Modulele permit functii de comutare, de intrare pentru conținutul agregat, de compresie, de prelucrare, de ieșire și de decodare. Toate modulele pot fi combinate în mod liber, pentru a asigura funcționalitatea dorită, inclusiv posibilitatea de a livra și de a converti atât serviciile cu transmisiuni analogice, cat si cele digitale, în orice format, pentru orice ecran.

Modulele accepta ca intrare date IP si Dual IP IO, DVB-C, ASI, DVB-S/S2, Enhanced DVB-S/S2 si DVB-T/T2.


Modulele de encodare / transcordare pot fi HD / SD SDI Encoder ( encodeaza 2 televiziune HD sau 4 SD ), SD/HD Transcoder ( transcodeaza 2 televiziune HD sau 4 SD ), MS Transcoder (OTT) (transcodeaza până la 4 servicii cu diverse profile ), encoder analogic ( encodeaza până la 4 canale analogice SD ).

Sasiul este proiectat pentru un debit de 850 Mbit/s de date MPEG TS și 250 de servicii. În configuratii speciale, capacitatea poate fi crescută la 1700 Mbit/s și 500 servicii diferite.

Modulele de criptare proceseaza acces conditionat (CSA) si AES DVB pentru 250 de servicii (maximum 850 Mbit/s), atat pentru MPEG-2, cât si pentru H264 in SD si HD. Aceste module permit DVB Simulcrypt si administreaza 250 ECM-uri.

Alte module de procesare sunt decodoarele Bulk, care proceseaza 250 de servicii ( maxim 850 Mbit/s), decodoarele simple ( decodeaza pana la 10 servicii ), egalizatoarele audio ( pentru maxim 250 servicii ) si modulele pentru EPG.

Modulele de iesire pot fi IP ( maxim 250 de servicii ), Dual IP IO, ASI, QAM ( 32 / 64 / 128 / 256 QAM, modulatie complet digitala si reconversie ), compatibile DOCSIS 3.0 RF si având frecventa de lucru 47 – 862 MHz, dar si alte functii, printre care cea de multiplexare.

Oare ce surprize ne pregateste RCS-RDS ?


18 comentarii despre subiectul „RCS-RDS va upgrada rețeaua de televiziune prin cablu, folosind tehnologia Appear TV XC5000”:
Anonim

Noi canale TV pe cablu, si digi-online!

Anonim

povesti...

Anonim

realitate, nu povesti ! e foarte bine ca se fac investitii in modernizare
spre toamna cand se termina lucrarile vor fi mari surprize pe tv cablu !

Anonim

da absolut, foarte mari surprize, se vinde la Voda, si apoi sa vezi preturi ;))))

Anonim

De surprizele RCS -gen scoaterea unilaterala a pachetului Discovery (dar manele si tarafuri avem cat cuprinde) si inlocuirea lor cu rasuflatele surogate Digi (vechi filme produse de BBC)-sunt satul.
Din pacate ,au pozitie de monopol ,si nu am alta alternativa ca de mult as fi renuntat la ei(asa cum am renuntat la telefonie si internet).

Anonim

deci nu e bine ca modernizeaza reteaua ? :-))))))

Anonim

Ce monopol ai la RCS? Exista Focus, Orange, Dolce, Freesat, ...

Anonim

Vorbesc de televiziune prin cablu si nu de satelit.

Anonim

Bag seama ca unii dupa ce ca sunt fuduli, mai sunt si prosti.

Pai daca ai renuntat la telefonie si internet, renunta si la TV! Exista atatia operatori si de cablu si de satelit. Sa nu mai zic de cei pe internet.

Pachetul Discovery s-a scos ca se plateau bani multi pe abonati (Discovery) putini. Ideea e ca oamenii fac business si nu acte de caritate.
Vezi ca frustratii aia care plangeau dupa Discovery au uitat deja de Discovery si de emisiunile vechi de ani de zile. Basca sa nu mai vorbim de tona de reclame si genul emisiunilor difuzate.

PS. La ce creier ai sunt sigur ca o sa il votezi pe Ponta! (mai mult nu poti)

Anonim

Taxe mai mari :) =)

marian

Daca spui ca canale de documentare sunt rasuflate am inpresia ca ori nu te-ai uitat nici odata.ori esti la un alt operator,eu savures cu placere posturule tematice si pot sa afirm ca continutul si calitatea sunt bune la Digi,asta nu inseamna ca nu e loc de mai bine.....

Anonim

cum ar fi ca rcs-rds sa transmita analogicul si pe banda dvb-t??? rf+dvb-t,dvb-c.

Anonim

Pentru Anonim: 22 mai 2014, 17:59.
Sunt un alt anonim nu am mai comentat pe-aici. Cand am facut contractul cu RCS-RDS mi s-a pus in fata o grila de programe pe care o am si acum. Chiar cucoana a inconjurat cu pixul canalele Discovery pe care le-am cerut. Apoi dupa 6 luni de la incheierea contractului le-a bagat in pachet separat pentru care cica trebuia sa platesc in plus. N-am acceptat si bine am facut ca apoi le-a scos definitiv. Asa ca am fost tras pe sfoara cand mi s-a confirmat ca voi avea si canalele Discovery si mi s-a pus in fata o grila de programe pe care am fost asigurat verbal ca o voi avea. Nu mi s-a spus un cuvant ca ei pot schimba canalele dupa bunul plac. E adevarat ca in contract scria ca ei promit nr. de canale si nu grila, deci cucoana de la ghiseu e o excroaca.

Nu mai zic mai multe despre RCS-RDS ca o sa zica lumea ca sunt de la concurenta ceea ce nu e adevarat. Oricum chiar de-ar ramane singura firma din lume de internet ori televiziune sau telefonie eu niciodata-niciodata nu voi apela la aceasta firma. Mai bine fara internet si tv decat sa ma enervez si sa dau bani la aceasta firma de excroci.

Pe de alta parte ma bucur cand aud ca upgradeaza reteaua, viteza, serviciile pentru ca astfel ii forteaza si pe ceilalti operatori sa faca acelasi lucru sau macar sa reduca preturile. Nu pot sa nu recunosc ca Romania se afla in topul vitezei de net pe plan mondial datorita RDS. Cu toate asta nu ma vor mai vedea niciodata niciodata client al lor. (Doar sa se vanda la alta firma care sa-si respecte clientii).

Anonim

Parerea ta. Eu prefer RCS si nu m-as abona niciodata la alta firma ( am mai fost la 3 firme, imi pica netul intr-o veselie, de 5 ori pe zi ). La RCS mi-a picat de trei ori maxim cateva ore in 2 ani.

Anonim

Vizavi de stirea cu upgrad-ul retelei este chiar bine venita,asta da posibilitatea de a alege mai multe pachete de programe(asta si daca vor),de programele de stiinta pot sa spun ca pe aici prin vest nu prea sunt(GER) doar da vinci learning(net),history channel,discovery,nat geografic sunt generaliste cu tenta de stiinta,tehnologie istorie,de aceea prefer prog digi world,life,nature ca fac practic ce faceau si celelante acum 20ani adica un colaj de documentare dintre cele mai bune de pe piata...

Anonim

Stiu, daca nu poti sa bagi Discovery, bagi alte umpluturi si da-le naibii de Discovery.

Anonim

eu deja incep sa cred ca revine Discovery pe RDS :))

cristi7

Nu e nicio legatura intre tehnica folosita si grila de canale. RDS poate sa transmita si prin laser cosmic si asta nu inseamna ca va introduce Discovery, daca nu vrea. Aici e vorba de niste chestii tehnice, fara legatura cu anumite canale din grila.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile