marți, 10 iunie 2014

Programul meciurilor de la Cupa Mondială de fotbal Brazilia 2014

Din 12 iunie până pe 13 iulie, spectacolul fotbalistic al planetei poate fi urmărit la TVR 1, TVR 2, TVR HD şi pe TVR+, anunta Televiziunea Română.

Un total de 64 de meciuri de fotbal va transmite TVR în exclusivitate de la Cupa Mondială FIFA, desfăşurată în acest an în Brazilia. În cele 32 de zile de Campionat Mondial de fotbal, defăşurat în perioada 12 iunie-13 iulie, TVR va dedica peste 420 de ore sportului rege, fie că este vorba despre transmisiuni în direct ale partidelor de fotbal, fie că este vorba despre studiouri de dezbatere conexe transmisiunilor directe.


TVR 1 şi TVR HD vor avea cele mai multe ore de program de la evenimentul verii – câte 200 de ore fiecare, iar TVR 2 va aloca peste 20 de ore transmisiunilor sportive. Integral şi în direct, internauţii vor putea viziona Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 online pe platforma video a TVR+, care este disponibil şi pe mobil şi pe tabletă ( descărcați de aici aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android).

Programul complet al transmisiunilor TVR de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 se găseşte pe website-ul TVR.



4 comentarii despre subiectul „Programul meciurilor de la Cupa Mondială de fotbal Brazilia 2014”:
Anonim

Doar nu sperati sa vizualizatimeciurile in dinrect online. Pe platforma TVR+ nu poti vedea niste documentare vechi si amarate, cu atat mai putin meciuri.

Anonim

E problema ta ca ai internet de toata jena. La mine merg perfect.

Anonim

Eu ma uit pe TVR HD. Daca nu vad meciurile HD, mai bine nu ma mai uit deloc la ele. Nu pot sa ma uit pe tableta sau alte gadgeturi.

Unknown

Merge super mișto

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile