joi, 10 iulie 2014

Oferta de vară Orange: 4G în toate abonamentele, fără taxe suplimentare, şi reduceri speciale la telefoanele 4G

Orange a anunțat printr-un comunicat oferta de vară, care aduce internetul la viteze 4G în toate abonamentele, fără taxe suplimentare, şi reduceri speciale la telefoanele 4G, pentru ca tot mai mulţi clienţi să beneficieze de avantajele lumii digitale, conform companiei.


Începând din 10 iulie, toţi clienţii persoane fizice care activează sau reînnoiesc un abonament Orange beneficiază de internet la viteze 4G de 30 Mbps pentru download şi 15 Mbps pentru upload, viteze medii reale. De asemenea, ei pot naviga la viteze medii reale de download de 60-80 Mbps prin activarea unor opţiuni dedicate, de la 2 euro/lună.

Pe fondul creşterii accelerate a interesului pentru internetul de mare viteză, în doar trei luni de la extinderea reţelei 4G Orange numărul de dispozitive 4G active în reţea a crescut cu 45%, până la 290 000 de terminale. Orange oferă în prezent cel mai extins portofoliu de telefoane 4G de pe piaţă, cu 31 de modele, iar o treime din smartphone-urile vândute în luna iunie sunt compatibile 4G. În plus, Orange extinde conceptul Best Deal și pentru telefoane 4G, la cele mai avantajoase preţuri.
De exemplu, cu 16 euro/lună, clienţii pot alege abonamentul Cangur 16, care include acum 1GB la viteze 4G şi telefonul Nokia Lumia 625, primul telefon Best Deal 4G, de la 0 euro prin programul Buy-Back. Prin acest program, cei care vor să-şi schimbe telefonul 3G cu unul 4G vor primi o reducere suplimentară de 30 de euro peste valoarea evaluată. În plus, până pe 16 septembrie, punctele Orange Thank You acordate clienţilor existenţi valorează dublu la achiziţionarea telefoanelor 4G.

„În condiţiile în care tot mai mulţi clienţi aleg telefoane de ultimă generaţie, este firesc să-şi dorească să le folosească la capacitate maximă. În acest sens, reţeaua Orange pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai extinsă acoperire 4G din România şi cele mai mari viteze pe care această tehnologie le permite. Prin includerea internetului 4G în toate abonamentele şi prin oferta de telefoane la preţuri speciale, clienţii Orange au acces mai uşor ca oricând la avantajele aduse de revoluţia digitală 4G.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Mai multe detalii despre noile abonamente Orange sunt disponibile AICI.


4 comentarii despre subiectul „Oferta de vară Orange: 4G în toate abonamentele, fără taxe suplimentare, şi reduceri speciale la telefoanele 4G”:
Sorin

16€ pe lună? Să fim serioşi, deja dăm în snobism cu oferte de astea.

mradu

scump.
16 euro la salariile din Romania? Cu 5 euro treci la Digi si ai 5GB.
Desigur, Orange vorbeste de 4G si Digi de-abia are 3G :)

Anonim

Şi cum simte abonatul diferenţa între 4G şi 3G? Fix pix, că nu se simte deloc. Trebuie să fi conectat la o celulă 4G cu un telefon 4G şi cu un abonament 4G. Cei care îndeplinesc condiţiile astea sunt infimi ca procent din totalul abonaţilor. Grosul clienţilor Orange este încă format din 2G şi un pic 3G. 4G e doar de reclamă.

Anonim

In articol scrie toate modurile in care poti beneficia. Trebuie doar citit. E ca si cu condusul, iti trebuie carnet, bani de masina si bani de benzina... altfel nu functioneza. Nu inteleg de unde revolta impotriva 4G...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile