miercuri, 13 august 2014

Din nou OTV nu mai este transmis prin satelit

OTV ( Italia ) își reluase emisia prin satelit pe data de 16 iulie 2014, după ce anterior ( pe 24 mai 2014 ) renuntase la acest mediu de distribuitie. Revenirea difuzării prin satelit era asociată probabil cu transmisia emisiunii "OTV Live" de către televiziunea Romania Tv.

Acum, OTV iarasi nu mai este transmis prin satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade Est, fiind eliminat de pe frecventa 11366, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S QPSK, unde era transmis FTA (necriptat).


În aceasta perioadă de aproape o lună, OTV ( Italia ) a difuzat emisiuni in reluare sau in direct (in special seara si noaptea ). Revenim cu update dacă va fi reluată in viitor transmisia OTV prin satelit.


7 comentarii despre subiectul „Din nou OTV nu mai este transmis prin satelit”:
Anonim

se zvoneste ca va intra otv la focus sat

DOREL DIN VARFU' DEALULUI

SE ZVONESTE CA OTV O SA RETRANSMITA LIGA 1 :)) si CA OTV O SA CUMPERE INTREGUL PACHET DE ACTIUNI AL COMPANIEI RCS-RDS =))

Anonim

Se adevereste ca Otv a murit de mult . A mai emis doar 40 de zile cat sufletul lui a mai ramas pe pamant pana la ridicarea la ceruri. Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca in pace !

Anonim

Anonim 13 august 2014, 14:07
sigur va intra . am postat si pe forum , daca mau mintit cei de la focusa inseamna ca vam mintit si eu.

Anonim

Pe care forum ai postat ?

Anonim

Anonim 14 august 2014, 17:37
http://forum.softpedia.com/topic/654148-upc-focus-sat-noulook-tv-i-look-plus-liga-i-romania/pe acest am postat ,am luat legatura cu un meneger focusat , bine inteles nu e relati cu clienti., e sirsa sigura va intra otv , daca ma mintit va mint si eu.

Anonim

Mai Tibi, ne lasi frate cu "menegerul" tău ? Văd că te milogești de lume pe acolo să se roage de Focus Sat să introducă Alfa Omega TV. Păi tu dacă ai vorbit cu manager Focus Sat despre OTV, ce nevoie mai ai de cei de pe forumul respectiv să se roage de Focus Sat să introducă Alpha Omega Tv? Eu știu că poate tu vorbești serios și poate și crezi ce spui, dar informațiile tale sunt egale cu zero. Nu mai fi atât de credul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile