joi, 25 septembrie 2014

Cătălin Tolontan: "Aproximativ 250.000 de oameni ar fi cumpărat pachetul Sport de la UPC, Dolce și de la ceilalți operatori mici"

Aproximativ un sfert de milion de abonamente sunt încheiate până în acest moment la pachetul care include televiziunile Look Tv si Look Plus, conform informațiilor precizate de către jurnalistul Cătălin Tolontan, într-un articol publicat pe blogul său.

"Look TV este un post de nișă. Conform informațiilor dinspre Look, aproximativ 250.000 de oameni ar fi cumpărat pachetul Sport de la UPC, Dolce și de la ceilalți operatori mici. E interesant ca fenomen că oamenii plătesc pentru fotbal, dar e puțin în termeni de audiență. Și, de aceea, Look TV pățește ce pățesc toate canalele care n-au programe “de masă”", precizează Cătălin Tolontan.

Articolul complet îl găsiți AICI.


30 de comentarii despre subiectul „Cătălin Tolontan: "Aproximativ 250.000 de oameni ar fi cumpărat pachetul Sport de la UPC, Dolce și de la ceilalți operatori mici"”:
Unknown

Liga 1= Faliment...

Anonim

nu stiu daca este adevarat sau este decat un zvon.un prieten de al meu de la rds zicea ca drepturile sar intoarce la rds.rds ar fi inceput negocierile cu look desi eu ma indoiesc de chestia asta.

Anonim

pai daca au cumparat 250.000 oameni abonamentul atunci cum de audientele au iesit de 1000 oameni? sa-nteleg ca restul oamenilor pana la 250.000 oameni au cumparat pachetul din snobizm?

Anonim

Pai cei de la portocala sunt oare luati in calcul? Deoarece ei au canalele direct in pachetele de baza fara alte costuri. La 29 lei ai deja acces la aceste canale. Acuma sa vedem cum merge treaba pe mai departe ;)

Goos

Cred ca e umflata cifra de 250.000. Daca ar fi 100.000 ar fi fericiti.
Cine e dobitoc sa dea 10-15 lei pe luna pe mizeriile alea de meciuri, cand le poti vedea gratis pe net (chiar si HD).

Anonim

Poate un "dobitioc" care prefera sa nu fure ? Sau poate alt "dobitoc" care prefera lejeritatea, mai buna calitate si cursivitatea transmisiei printr-un canal clasic de televiziune ? Multumesc pentru modul cum m-ai catalogat.

Anonim

Nu prea ma intereseaza pe mine cifrele astea, oricum sunt facute din pix. Eu am Liga 1 la Upc si nu am de ce sa ma plang. Sper sa-i vad cel putin in astia 5 ani pentru care au batut palma

Cristy

@Anonim 25 septembrie 2014, 07:56
Audienta 1000 de oameni a fost doar pentru publicul comercial(telespectatori cu vârste între 18 și 49 de ani)
La nivel NAȚIONAL a fost altceva. La nivelul întregii țări, meciul de pe Look TV a avut o medie de 117.000 de telespectatori pe minut.

Anonim

Hai mai Cristy, am un prieten agent de teren la UPC Braila, spunea ca alearga din poarta in poarta si abia a gasit 3 fraieri care vor liga 1 iar pe la casieriile lor daca sunt 100 deja sunt multi pusi cap la cap. Cine naiba da 10 lei pe o aberatie de liga 1, vorba unuia de aici de pe forum cu meciuri de curtea scolii si fotbalisti tocmai iesiti din crasma

Anonim

Eu sunt unul dintre dobitocii care dau 10 lei pe luna pentru Liga1. Fiecare alege cum sa-si cheltuiasca banii. Oricum nu sunt singurul si numarul va creste

Anonim

RDS spune ca negociaza dar daca e adevarat sunt cei mai slabi negociatori. De fapt ei spera sa cedeze cei de la look. In timpul asta noi nu vedem meciurile

Dany

Anonim, te poti abona la Seenow sau poti sa te abonezi la alt operator.
Ce mult mi-as dori sa introduca RCS aceste canale, fara sa mai necocieze atat de mult, si sa mai si mareasca pretul cu 3 lei la toti abonatii, cum au facut alti operatori, sa va vad apoi daca va mai convine. Sigur veti spune ca trebuia RCS sa necocieze mai mult.

Anonim

Eu as fi dispus sa platesc. Esti abonat rds? Daca da, stii ca au mai fost mariri asa ca sa nu mai vorbim de 3 lei. Si eu sunt de acord cu el: nu cred ca rds negociaza. Poate ma insel. Sper sa ma insel dar momentan asta cred.

Anonim

Daca platesc pentru Liga 1 sunt dobitoc? Vad ca este cineva care asa considera. Oricum, din toata chestia asta pe care toata lumea crede ca o intelege, fotbalul pierde cel mai mult, urmat de microbisti. Restul sunt jocuri de culise care ne depasesc asa ca degeaba spuneti ca negociaza sau nu negociaza rds. Nu aveti de unde sa stiti

Anonim

Nu-i inteleg pe cei care predica despre lipsa de interes fata de Liga1? Sunt obligat sa simt acelaasi lucru?? Eu vreau sa vad Liga1 si sunt dispus sa platesc. Incetati sa mai incercati sa convinfeti pe toata lumea ca nu sunteti detinatorii adevarului absolut! Pana la urma urmei, daca ai luat bacul poti sa platesti 10 si chiar 20 de lei PE LUNA

Dany

Eu nu sunt de acord sa imi mareasca pretul cu 3 lei si nici cu alta suma din cauza ca introduce RCS ul Look Plus in grila de baza, cum au facut si la altii si au marit abonamentul la baza. Nu ma intereseaza fotbalul si nu vreau sa platesc fortat pentru placerea altora. Daca face pachet absolut separat, doar pentru doritori, nu am nimic impotriva. Dar probabil nu vor aia de la Look asa, la fel cum s-a intamplat si in cazul Discovery, cand RCS le-a propus sa ii introduca in pachet absolut separat, doar pentru doritori, iar Discovery nu a vrut. Asa cum eu am inteles ca nu poate sa mareasca abonamentul la toti, ca asa vrea Discovery, iar Discovery nu vrea pachet separat, desi eu mi-l doream, asa trebuie sa inteleaga si altii ca nu vreau fortat sa platesc Look Plus si fotbal romanesc, care pe mine nu ma intereseaza. RCS isi va mentine principiile, nu veti vedea Look Tv si Look Plus la RCS decat cand aia vor accepta pachet absolut separat sau vor accepta ca Look Plus sa fie inclus fara bani care ar mari pretul abonamentului la toti abonatii, care poate nu ii intereseaza fotbalul romanesc.
Oricum, greseala a fost a lui Intel Sky, nu trebuia sa plateasca decat 25% din cat s-au inteles sa plateasca, iar 3-5 lei pe luna pachetul Sport aveau mai multi doritori si automat profit mai mare. Asa au supraevaluat interesul pentru fotbalul romanesc si incearca sa repare greseala cu tot felul de conditii sau preturi care depasesc interesul de plata al majoritatii romanilor.

cornel sauca

Mi se pare normal sa se plateasca, ca asa este in intreaga Europa civilizata si mai ales ca nu mai are monopol RCS-RDS, ajutati de MITICA DRAGOMIR, oracolul din Balcesti, care a primit de la RCS-RDS pentru exclusivitate LIGA I cateva milioane de euro.Cui nu-I place sa nu se uite la LIGA I Romania.

x360

cornele ai spun un lucru perfect cu-i nu-i place sa nu se uite.
100% de acord cu tine. Nu inteleg de ce ne mai tot ciondanim atita pe liga 1 unii is prosti ca platesc alti is prosti ca nu platesc si lasa fotbalul romanesc sa moara. Sa fim seriosi pina la urma totul se reduce la spusele lui cornel cine vrea gaseste solutii sa vada fie cu plata fie fara plata iar cine nu doreste sa vada nu se uita si gata.

Cristy

Look Tv este si la Orange si acolo este inclus in orice pachet fara taxa suplimentara. Este si la fostul Dolce DTH dar in ambele cazuri nu se masoara audienta.

Anonim

Aici e vorba de cati abonati are pachetul sport cu cele doua canale Look Tv si Look Plus, la toti operatorii, inclusiv Orange Tv si Dolce Tv, dupa informatiile pe care le are respectivul jurnalist Tolontan. Nu e vorba de audiente, ci de o cifra cumulata de abonamente, care include si Orange Tv si Dolce DTH. Uite asa scrie respectivul:

"Conform informațiilor dinspre Look, aproximativ 250.000 de oameni ar fi cumpărat pachetul Sport de la UPC, Dolce și de la ceilalți operatori mici."

Anonim

Inca nu au fost meciuri tari. Probabil inainte de Steaua-Dinamo o sa se mai mareasca numarul de abonati care vor Liga1. Acum de bine de rau te mai duci la o terasa ca e vremea frumoasa. La iarna nu mai e acelasi lucru.

Cristy

@Anonim 25 septembrie 2014, 18:12
"Conform informațiilor dinspre Look, aproximativ 250.000 de oameni ar fi cumpărat pachetul Sport de la UPC, Dolce și de la ceilalți operatori mici"
Nu este inclus si Orange pentru ca acolo nu trebuie sa cumperi pachetul Sport, la ei ai Look Tv HD si Look Plus HD inclus in orice abonament. Adica toti cei care au Orange au si toate meciurile fara un leu in plus.

Anonim

Liga 1 Falimentul Mafiei

Anonim

Eu am sunat la relatii clienti si am cerut. Nu sunt fan dar daca vad un meci pe luna eu zic ca e ok.
Un pachet de tigari e mai scump sau face cat doua - trei beri.
O fi si gratis pe net dar mi-e lene sa conectez computerul la tv sa accesez nu stiu ce site-uri pline de pop-up-uri si alte prostii. Pot folosi si browserul tv-ului dar nu merg toate site-urile cu continut video.
Sunt prea lenes sa-mi complic existenta asa ca prefer pentru comoditate sa dau acei lei pe luna si sa vad in conditii optime.

Anonim

Pai din cei 250.000 doar 1000 aveay 18-49?,fara confirmarea telekom+upc sunt doar vorbe goale.

Anonim

Pai aia 1000 intre 18-49 de ani, care au vizionat acel meci al Stelei, sunt confirmati deja de audientele oficiale.

Anonim

maruratorile de audienta sunt ca sondajele politice ... depinde cine le comanda

Anonim

cam mult 10% din nr total de abonati ai acestor firme... daca se scad cei 110 000 de la Orange ramin vreo 140 000, adica un 5% ceea ce tot imi pare mult dupa 3 luni

Anonim

Noi ne uitam aproape la toate meciurile din etapa, la Upc. Sa monteze un aparat d-ala care masoara audienta la noi in bloc daca vor date exacte. Nu la toti mosii care nu aprind televizorul sa nu consume curent :))))

Anonim

Sunt montate peoplemetre la toate categoriile de varsta, educatie si venit, pentru ca per total statistica sa fie cat mai exacta. Deci sunt montate si la fani inraiti, cum sunt cei de la tine din bloc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile