marți, 23 septembrie 2014

Digi 800, opțiune prepaid Digi Mobil pentru românii din SPANIA

Astăzi, 23 septembrie, RCS & RDS a anunțat printr-un comunicat că a lansat un nou spot publicitar din campania „Interzis in Belgravistan”, prin care compania își promovează serviciul de telefonie mobilă, Digi Mobil SPANIA.

De asemenea, începând din această lună, clienţii Digi Mobil SPANIA se bucură de numeroasele avantaje oferite la activarea Opțiunii Digi 800, mai anunta compania.


Pentru a putea activa Opțiunea Digi 800, clienţii din SPANIA trebuie să aibă o cartelă prepaid Digi Mobil cu un credit minim de 15 euro. Noul spot aduce în prim plan beneficiile ofertei comerciale Digi Mobil SPANIA, disponibilă exclusiv românilor de pe teritoriul Spaniei.

Clienţii Digi Mobil SPANIA beneficiază de 800 minute pentru a efectua apeluri către alte rețele fixe și mobile din SPANIA, România și Italia, pentru doar 15 euro (TVA inclus) pe durata perioadei de valabilitate. În plus, Digi 800 include şi apeluri internaționale către rețele de telefonie fixe și mobile din peste 30 de țări. Totodata, Opțiunea Digi 800 include 100 SMS-uri/lună către toate reţelele Digi din SPANIA, România și Italia.

Clienţii Digi Mobil SPANIA care activează Opțiunea Digi 800, beneficiază în plus de 2000 minute pentru a efectua convorbiri către orice client Digi din Spania, România și Italia și către orice număr fix Digi Tel din România. Minutele alocate acestei promoții nu se scad din volumul de minute incluse în oferta pentru apelurile naționale și internaționale. Lista destinaţiilor internaţionale poate fi consultată accesând acest link.

Opțiunea este disponibilă clienţilor Digi Mobil SPANIA pe teritoriul Spaniei și este valabilă până pe 31 decembrie 2014. Beneficiile incluse în opțiune sunt disponibile timp de o lună.

Digi 800 poate fi activată la orice punct de vânzare Digi Mobil din SPANIA, apelând *100# şi parcurgând paşii corespunzători sau apelând 1200, gratuit în rețeaua Digi Mobil. Mai multe detalii despre Serviciul Relaţii cu Clienţii găsiţi aici.

Spotul publicitar îl are ca protagonist pe Gică (Gheorghe) Craioveanu, fostul jucător român de fotbal, stabilit în SPANIA de aproape 20 de ani. Gică Craioveanu a evoluat în SPANIA între 1995 si 2006 pentru echipe precum Real Sociedad, Villarreal şi Getafe. El a rămas în istoria fotbalului spaniol ca fiind primul jucător care a înscris pentru Villareal în prima ligă. În cei 11 ani petrecuţi în fotbalul spaniol, a reuşit să înscrie pe celebrele stadioane "Santiago Bernabeu" şi "Camp Nou". Gică Craioveanu s-a retras din activitate la 38 de ani, după ce a jucat 459 de meciuri în întreaga carieră. În prezent este unul dintre cei mai apreciaţi analişti din mass- media spaniolă şi, totodată, unul dintre colaboratorii permanenţi ai postului de televiziune Digi Sport.

Digi Mobil Spania este un operator virtual de telefonie mobilă (OMV), cu o experienţă de 5 ani pe piaţa telecom din SPANIA, clienţii săi bucurându-se de serviciile de telefonie mobilă şi internet mobil.

Avantajele de care beneficiază clienţii Digi Mobil SPANIA: tarife mici pentru apeluri naționale, internationale, roaming și internet, opțiuni diferite la cartelă și abonament, libertate și flexibilitate în alegerea serviciilor fără obligații sau limitări, suport tehnic oferit de operatorii din Call Center, în limbile spaniolă, engleză și română. Informaţii suplimentare despre ofertele şi beneficiile Digi Mobil Spania, găsiţi aici, mai anunță compania în comunicat.


5 comentarii despre subiectul „Digi 800, opțiune prepaid Digi Mobil pentru românii din SPANIA”:
Anonim

UPC l-a adus pe Chivu. RDS cu Craioveanu este ceva mai jos. N uinteleg insa de ce au adus un fotbalist cand ei nu dau LIGA 1. In mod normal ar fi trebuit sa evite orice aluzie la subiectul asta.

Anonim

Degeaba daca toata schema este valabila numai pana in decembrie. Magari... s-au gandit ca de sarbatori oricum suna multa lume acasa la rude ... de ce sa nu profite si ei ? Daca iti pasa de abonati da o oferta care sa-i ajute cand au nevoie.

Anonim

SALUT.... Tin sa precizez ca aceasta obtiene functioneaza pe teritoriul Spaniei de mai bine de 6 luni...deci....daca un ma credeti verificati la inceput a fost lansata obtiunea cu 200 si 400 minute si la distanta de cateva luni sa lansat i aceasta obtiene. Iar pentru cei care isi activeaza ori care dintre aceste obtiuni si reincarca luna de luna , atunci minútele sunt valabile si in anul care vine....si inca o precizare DACA INCARCATI TIMP DE 6 LUNI CONSECUTIV MINUTELE SE DUBLEAZA...poate am fost destul de clar

Anonim

Buna aici in italia este din aprilie,pa

Anonim

Poate doar acum au hotarat sa o faca oficiala.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile