miercuri, 24 septembrie 2014

Varianta internațională a televiziunii Megamax are acum pistă audio în limba română

AMC a adaugat în teste pistă audio in limba română la varianta televiziunii Megamax ce fusese initial lansată pentru pietele din Cehia, Slovacia și Ungaria.

Consiliul Autoritatii de reglementare media din Cehia a aprobat de asemenea încetarea licenței, incepand cu 1 octombrie 2014, pentru varianta televiziunii Megamax ce era dedicata pietei românesti, dar si prelungirea perioadei de emisie la 24 de ore pe zi pentru televiziunea Megamax in varianta multilingvă, inclusiv in româneste. Deocamdata, aceasta varianta emite in intervalul orar 8:00 - 23:00 ( ora României ). Nu stim daca testele includ deja dublaj in limba română sau doar PID-ul audio in limba română a fost adăugat, iar sunetul este tot in ceha, slovaca, maghiara ori poate engleza ( sunet original ).

Acest canal Megamax, la care a fost adaugată pista audio in limba română, este transmis prin satelitul Thor 5 de la 0.8 ° Vest, prin capacitatea inchiriată de catre UPC Direct, pe frecventa 12188, polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S / QPSK, criptat.

Televiziunea Megamax a fost cumpărată de către AMC la pachet, impreuna cu alte canale, in momentul achizitiei Chello Central Europe de la Liberty Global ( companie care detine si UPC Romania si Focus Sat ).

Divizia Central Europe a AMC Network International operează in Romania televiziunile Film Cafe, MGM ( viitoarea AMC ), Megamax, Minimax, Sport 1 si Paprika.


5 comentarii despre subiectul „Varianta internațională a televiziunii Megamax are acum pistă audio în limba română”:
Anonim

Deci, se va inchide sport1..

Anonim

Bineinteles, Sport 1 Romania se inchide pe 5 noiembrie 2014

Anonim

de fapt,va avea ultima zi de emisie sport 1 pe 30 septembrie

George

se inchide sport 1.

Anonim

Asa cum chiar ei au postat-o pe pagina lor de FB, Sport 1 RO se inchide pe 5 noiembrie si nu 30 sept. :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile