marți, 30 decembrie 2014

Cele mai piratate filme și seriale în 2014

Desi anul 2014 a fost unul in care detinatorii de drepturi si autoritatile au actionat pe multiple planuri pentru blocarea pirateriei, contramăsurile celor care ofera metode de download ilegal au fost la fel de puternice, sute de milioane de descarcari ilegale fiind efectuate de utilizatori de internet la nivel international doar pentru productiile din Top 10 cele mai piratate filme și seriale.

"Lupul de pe Wall Street", filmul lui Martin Scorsese despre povestea vieții unor brokeri corupti din New York, a fost productia cinematografică descarcata ilegal de cele mai multe ori in anul 2014. Animatia "Frozen", produsă de Disney, a fost a doua pe listă. Ambele filme au fost descărcate de către utilizatorii de torrenti de aproximativ 30 de milioane de ori fiecare, între 1 ianuarie și 23 decembrie 2014.

Al treilea cel mai piratat film a fost "Gravity", cu 29.357.000 descărcări. Printre cele mai piratate 20 filme s-au situat și "12 ani de sclavie", "American Hustle", "RoboCop" și "Căpitanul Phillips". Filmul cu cele mai mari încasări in 2014, "Gardienii galaxiei", nu a fost in top 10 filme piratate, probabil pentru că multi au fost interesati sa il vizioneze la cinematograf in 3D.

In categoria seriale, "Urzeala tronurilor" a fost pentru al treilea an consecutiv cea mai piratată productie pentru televiziune, fiind descarcat in special tot prin torrenti. Episodul final al ultimului sezon a fost descarcat de peste 8 milioane de ori si a stabilit un record de piratare online, la doar 12 de ore de la difuzarea in SUA fiind deja downloadat ilegal de 1,5 milioane de ori. Game of Thrones a fost un succes imens pentru HBO, fiind cel mai vizionat serial al retelei de televiziune, care a declarat că nu se teme de efectele pirateriei, pentru că de fapt ar ajuta-o la promovare.

Breaking Bad si Walking Dead au ocupat locurile al doilea si al treilea in topul serialelor cele mai piratate in anul 2014, cu 4,2 milioane și respectiv 3,6 milioane de descărcări. In top 10 seriale piratate in anul 2014 au fost si "The Big Bang Theory", "How I Met Your Mother", "Gotham", "Arrow", "Grey’s Anatomy", "Vikings", "Suits" și "South Park".


4 comentarii despre subiectul „Cele mai piratate filme și seriale în 2014”:
Anonim

sa nu mai fie piraterie,sa se dea o lege ca provaideri de net sa reduca viteza drastic sa vedem atunci daca le convine sa traga un film in 3 zile asa sar linisti apele

Anonim

Zise cel ce nu are habar sa alcatuiasca o fraza corect.

Anonim

Apele sar dar mai jos, sub plafonul de nori. Sa nu sperie porumbeii si torrentii.

Anonim

Si atunci ar falimenta provideri, actorii nu ar fii asa de cunoscuti , industria IT ar scadea drastic raman la parerea ca pirateria este un rau necesar , pai daca am fii obligati sa avem licenta la toate programele ( cum ar fii normal ) , cine si ar putea permite in Romania sa cumpere calculatoare ca ar devenii un lux .....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile