miercuri, 7 ianuarie 2015

SPI în discuții cu RCS-RDS, pentru introducerea canalelor Filmbox

SPI este în discutii cu RCS-RDS, pentru introducerea canalelor Filmbox in Ungaria. Daca intelegerea va fi definitivata, exista probabilitatea sa fie introduse in viitor si in grilele RCS-RDS din Romania, desi nu este precizata expres țara noastră.

Recent, Digi Ungaria a eliminat din grilă mai multe canale, printre care Viasat Nature si Fix TV de pe analogic, iar de pe digital Universal Channel, Super RTL, RTL II Germania, France24, 3.sat, VOX. Astfel a devenit necesara inlocuirea acestora cu alte canale, pe digital fiind introduse RTL II HD Ungaria, Cool HD, Film+ HD.


De asemenea, echipa nou înființată a SPI / FilmBox în Budapesta a încheiat acorduri cu Antenna Hungária și Telenor si este in discutii cu Digi TV ( RCS-RDS), anunță Broadband News.

Potrivit companiei, pachetul său FilmBox Premium, care include si recent rebranduitul FilmBox Premium, dar si FilmBox Family, sunt acum distribuite de Antenna Hungária, iar FilmBox Live este oferit de asemenea abonatilor MyTV al Telenor.

Comentând cu privire la discuțiile cu RCS-RDS, Berk Uziyel, director executiv al Filmbox International, a declarat: "Desi este inca prea devreme pentru a dezvălui detaliile negocierilor în curs de desfasurare cu Digi, sperăm că portofoliul nostru de canale premium va ajunge in curand in oferta Digi."

Tamas Fulop, SPI Country Manager în Ungaria, a adaugat: "Suntem foarte incantati că serviciul FilmBox Live este disponibil pentru clienții Telenor. Obiectivul nostru este de a lansa FilmBox Live la operatorii majori în 2015, prin intermediul platformelor DTH liniare și a tradiționalelor rețele de cablu tv."

UPDATE 28 mai 2015: Informatiile au fost confirmate, astfel încât 3 canale Filmbox vor intra in grila de satelit a Digi Tv Ungaria, incepand cu 1 iunie 2015. Detalii găsiti AICI.


8 comentarii despre subiectul „SPI în discuții cu RCS-RDS, pentru introducerea canalelor Filmbox”:
Anonim

bine ar fii sa le bage decat deloc
e posibil ca de la inceputul toamnei digi sa treca pe satelit in mpeg4 dvbs2 si vor fi mai multe canale pe satelit

s0rin

FocusSat a introdus câteva canale şi imediat a mărit preţul abonamentelor. DiGi a scos câteva canale şi a păstrat alelaşi preţ la abonamente. Fiecare alege ce-i convine. Eu rămân la DiGi. Viaţa înseamnă mult mai mult decât pierderea timpului în faţa televizorului.

Cosmin Voinea

Astia de la rds nu fac altceva decat sa retraga posturi. Nu mai tine vrajeala asta ca sunt in discutii. Asta ne zic de atata amar de vreme si despre Discovery, Look tv, mai nou Diva si Universal.
In curand ne vom uita la Teleenciclopedia pe TVR 1. Cine nu mai e sub contract cu ei si nu reziliaza e...

Anonim

Cosmin Voinea, sa rezilieze si sa se duca, unde? Chiar crezi ca exista vreun operator de cablu care sa satisfaca toate doleantele? La banii pe care ii platesti la RDS, ai o grila destul de buna.Vrei altceva, esti liber oricand sa-ti mai faci un abonament la alt operator sau la mai multi operatori si asa iti poti satisface orice moft!

Anonim

Ăștia de la Filmbox o țin într-una cu ”canalele lor premium”, când de fapt sunt niște canale mediocre, cu filme de categoria B și calitate proastă a imaginii și sunetului.

Anonim

Sa va zic eu ceva 100 % sigur pentru cei care inca cred ca sunt discutii pentru introducerea posturilor INTACT,DISCOVERY acestea au iesit de tot din grila nu se mai negociaza pentru aceste posturi, nici look tv nu cred ca va fi ,mai degraba va fi licitatie din nou cu cei de la LPF,si vom avea pe Digisport dar nici asta nui sigur inca,dar avem sperante pentru Universal ,Diva,Amc,si pachetul Filmbox pentru care inca sunt negocieri in curs ,dar nu se stie cand vor fi in grila RCS-RDS.Cat despre TCM va ramane la fel numai de la 10 seara.

Cristy

ar fi o investitie foarte buna pentru RCS-RDS !

Anonim

RCS-RDS o sa mai bage posture noi in grila cand cercetarile lor de piata arata ca un anumit program atinge audienta macara 5% pe domeniu respective. Pana atunci audiente de 1-2% n-or sa bage niciodata posture in grila de baza, iar aceste posture v-au spus oamenii clar ca-n cazul Discovery "abonament separate cu pretul ales chiar de ei"

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile