miercuri, 15 aprilie 2015

Netflix consideră că un serviciu video la nivel mondial ar reduce rata pirateriei informatice

Reed Hastings, CEO al Netflix, consideră că un serviciu global de streaming video ar reduce considerabil rata pirateriei informatice.

Șeful Netflix precizeaza că este în favoarea unui serviciu video la nivel mondial, deoarece aceasta ar elimina tentația de a utiliza VPN, eradicand aceasta problema de la rădăcină.

"Utilizarea VPN este un mică problemă în comparație cu pirateria, aceasta fiind o problema la nivelul intregii planete", a spus Hastings.

"Soluția de bază este ca Netflix sa devină global și să ofere acelasi conținut în întreaga lume, astfel încât să nu există nici un stimulent pentru a utiliza solutia VPN. Abia apoi putem incerca sa combatem pirateria informatica, cauzata partial de faptul că publicul nu a are regional acces legal la continut. Acea parte o putem repara. Dar este doar o parte din piraterie, pentru că există si cei care nu vor să plătească, iar cu acestia va fi mult mai greu. Este necesar ca industria de divertisment să ofere global conținutul său", nu cu restricții regionale sau de țară, a mai explicat șeful Netflix.

Luna trecuta, Netflix si-a extins aria serviciilor sale si in Australia și Noua Zeelandă.

UPDATE 6 ianuarie 2016: Netflix s-a lansat si in Romania. Detalii găsiți AICI.


8 comentarii despre subiectul „Netflix consideră că un serviciu video la nivel mondial ar reduce rata pirateriei informatice”:
Anonim

vrem NEFLIX si in Romania cat de curand posibil.

Anonim

Eu nu vreau Netflix !

Anonim

E problema ta, e optional, nu te obliga nimeni sa vrei Netflix :))
Noi vrem Netflix, adica eu si sotia mea !

Anonim

Trebuie sa existe disponibilitatea acestui serviciu si in Romania pentru a avea alternative cat mai calitative.

Anonim

Eu as interzice netfilx In Romania !

detrax

Cred ca tu ar trebui sa te muti intr-o țară comunista, care poate ar corespunde mai bine principiilor tale de viata. Ce interes ai avea sa interzici un serviciu suplimentar la care ar putea sa se aboneaza doar cine doreste, o optiune de divertisment in plus pentru cine e disponibbil sa plateasca ? Te afecteaza pe tine cumva un serviciul disponibil in plus pentru cine il doreste ? Nici macar nu ai prezentat argumente, doar ai trântit o opinie slogan...

Anonim

eu as vrea ca netflix sa semene cu site-urile de torrent-uri :) continut gratuit si "ilegal"

Anonim

Asta ai deja la dispozitie deja, prin siteurile ilegale de torrente, de ani buni. Nu prea inteleg rostul comentariului tau, decat daca poate ca vrei sa faci caterinca. Ce tare curios as fi cat de mult nu v-ati mai dori unii Netflix, daca nu ar mai fi siteurile alea ilegale de care amintesti tu. Ati fi lesinati sa aveti Netflix. Uite de aia intarzie si Netflix sa vina in Romania, din cauza unor astfel de siteuri sau mentalitati. Ce ati face daca ar fi ca in alte tari, unde daca descarci torrrente ilegale, ba te pune sa platesti filmul, ba iti anuleaza dreptul de a avea internet, indiferent de furnizor ? Eu tare curios sunt daca voi, care postati astfel de comentarii, ati realizat vreodata vreo productie video mai serioasa, sa vedeti cat timp, bani si munca se investeste in ea. Nici nu ar trebui discutata situatia Netflix, cand ofera atat de mult continut premium la abonament mic, vreo 10 dolari lunar. Da, si eu descarc uneori filme de pe torrente, ca probabil 90% dintre romani, dar asta nu inseamna ca am ceva cu Netflix sau alte servicii similare, le astept cu mare placere in limba romana si voi fi printre primii abonati cu siguranta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile