vineri, 20 noiembrie 2015

El Clasico Real Madrid - FC Barcelona, în 4K Ultra HD prin satelit

SES Astra a anuntat astazi ca va difuza sâmbătă meciul de fotbal Real Madrid - Barcelona in Ultra High Definition 4K prin satelitul ASTRA 1L de la 19,2 ° Est. Transmisia este parte a testelor tehnice Ultra HD efectuate de catre SES, Movistar + și alți parteneri din industrie.
Probabil frecventa va fi 11406, polarizare vericala, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, iar transmisia este posibil sa fie criptata in Nagravision 3.

"O transmisie test in direct a unui meci de fotbal in Ultra High Definition marcheaza un alt moment important în introducerea acestei noi tehnologii în Spania, cât și în Europa, și arată disponibilitatea ecosistemului HD Ultra. Gratie satelitilor și capacitatii lor de a oferi cea mai buna calitate a conținutului la un cost eficient pentru un public larg, este doar o chestiune de timp înainte ca transmisiunea în direct a conținutului HD Ultra sa devină parte a experienței noastră zilnice de vizionare prin intermediul televizorului", a declarat Luis Sahun, Director General al SES Spania.

Meciul se va disputa pe stadionul Santiago Bernabéu din Madrid si va fi transmis si in Romania, dar in rezolutie SD si HD, de catre Digi Sport si Dolce Sport, incepand cu ora 19:15.


4 comentarii despre subiectul „El Clasico Real Madrid - FC Barcelona, în 4K Ultra HD prin satelit”:
Anonim

Macar in Spania se misca incet incet de la HD la UHD dupa ce prin satelit sunt deja transmise peste 30 canale HD pe cand in RO avem in jur de 12 (DVB-S,S2) in general, singurul care face diferenta fiind Orange.

Anonim

Nu cred ca o sa fi criptat pe satelit, deoarece nu au decodoare 4K. In Spania meciul o sa se vada doar prin aplicatia Movistar+ Ready de pe televizorul Samsung.

Anonim

Posibil sa fie insa si criptat, sa fie doar un test intern sau sa fie pentru abonatii Movistar prin satelit, daca au televizoare 4K cu tuner satelit si CAM CI+ cu smartcard, daca o avea asa ceva in oferta de echipamente, nu stiu...

Anonim

Este pentru abonatii Movistar+ din ce am auzit au venit cu oferte noi cu televizoare 4k. Cu siguranta nu va fi FTA transmisia...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile