joi, 19 noiembrie 2015

Parteneriat Liberty Global - Arris pentru echipamente destinate abonaților

ARRIS a confirmat oficial că echipamentul său Touchstone TG2492 Gateway a fost selectat de către Liberty Global ( compania care detine si UPC Romania )  pentru serviciile de bandă largă și streaming video avansat oferit abonatiilor companiei din întreaga lume.
ARRIS precizeaza că TG2492 oferă o platformă scalabilă pentru furnizarea serviciilor, avand cea mai recentă tehnologie 802.11ac Wi-Fi.

"Furnizori mondiali de servicii sunt clienti ai portofoliului nostru de echipamente. Touchstone TG2492 va oferi pentru Liberty cea mai buna performanță Wi-Fi, viteze mai mari, conectivitate îmbunătățită pentru un număr mai mare de dispozitive de consum. Acest acord contureaza poziția noastră ca partener tehnologic foarte important pentru Liberty și subliniază angajamentul nostru de colabora cu furnizorii cei mai importanti de servicii, pentru a contribui la internetul și divertismentul de mâine", a declarat Steve McCaffery, Senior Vice President, EMEA, ARRIS.

"Abonatii nostri vizioneaza mai mult conținut prin streaming, pe mai multe dispozitive și prin urmare este necesara cea mai bună din performanță wireless. Platforma Touchstone oferă o experiență mai bună astăzi si în același timp ne asigură flexibilitatea de a introduce in viitor chiar mai multe servicii inovatoare pentru clienții noștri", a adăugat Doron Hacmon, Chief Product Officer, Liberty Global.

Relativ recent, UPC Romania a introdus in oferta noul echipament Wi-Fi CONNECT BOX, probabil un Compal CH7465LG.


5 comentarii despre subiectul „Parteneriat Liberty Global - Arris pentru echipamente destinate abonaților”:
gigsnet

Poza e gresita, TG2492 e acesta:
http://www.arriseverywhere.com/wp-content/uploads/2014/05/ARRIS-TG2492.png

gigsnet

Ce am postat eu este fara S, in pdf-ul ala se vede clar ca e alta versiune care nu are usb in fata si are codul cu S.
In poza din articol e Compal CH7465LG.

HD Satelit România

Ok, daca esti sigur ca asa este, l-am schimbat.

Bogdan

Cu DOCSIS si viteze mai mici de upload, in functie de abonament, omul o sa se aboneze la o alta firma de internet care-i ofera o chinezarie cu viteza de upload cel putin dubla iar downloadul ...chiar mai mare. Dar pana acum UPC sta foarte bine pe partea de cablu tv, au cea mai buna grila de programe in digital si daca ar vrea sa scoata bani fara sa se complice cu internetul (pentru ca acolo trebuie sa bage bani la greu in retea daca vor sa faca fata concurentei) ar tebui sa reduca preturle la serviciul unic de cablu

gigsnet

HDSatelit Romania am cautat prin toate sursele si peste tot ma ducea spre modelul ala. Pana nu fac cei de la ARRIS o pagina a produsului e cam greu sa ne dam seama oficial. Sper sa apara in curand mai multe noutati privind achizitiile si sa ne dam seama ce modele vor da la abonati.

Zici foarte bine Bogdan dar ei deja au intrat tare si in zona rurala unde mananca din clientii akta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile