vineri, 15 iulie 2016

Vodafone România a lansat în teste aplicația 4G TV pentru iOS, Android și Web

Vodafone Romania a lansat in teste aplicatia 4GTV, ce oferă acces la un serviciu de televiziuni online, dar și la conținut video la cerere. Aplicatia este deja disponibila in Google Play pentru smartphone, tabletă si Google Chromecast.

Sunt oferite canale TV românești sau licentiate in străinatate, dar si filme de top Hollywood și Festival, iar HBO GO și Zonga sunt acceibile pentru o experiență unitară.

Aplicatia poate sa fie utilizata de orice client al Vodafone, daca este persoană fizică si deține un cont MyVodafone, iar serviciul 4GTV se poate accesa prin intermediul numelui de utilizator și parolei MyVodafone. Fiind in faza de testare, accesul la televiziunile online si la continut este deocamdată gratuit pentru utilizatorii MyVodafone.

Pentru respectarea drepturile de difuzare, întregul conținut video poate fi accesat numai de pe teritoriul României. Anterior, Vodafone Romania SA a notificat CNA in privinta furnizarii unui serviciu media audiovizual la cerere cu denumirea de 4GTV, dar a si inregistrat la OSIM marca 4GTV.

UPDATE 19 iulie 2016, ora 1:20. A fost lansată în teste și versiunea web a 4G TV, la adresa 4gtv.vodafone.ro .

UPDATE 24 iulie 2016: A fost lansată si versiunea 4GTV pentru iOS. Aplicatia Vodafone 4GTV pentru iOS 7.0 sau mai recent se poate descarcă de AICI.


7 comentarii despre subiectul „Vodafone România a lansat în teste aplicația 4G TV pentru iOS, Android și Web”:
Anonim

Oare "4G TV" se vrea a fi fostul "Seenow"?... https://hdsatelit.blogspot.ro/2016/05/serviciul-de-televiziune-online-al.html

Anonim

Este probabl un urmas al Seenow...

Anonim

Pe telefoanele cu sistem Microsoft această aplicație nu este disponibilă.

Anonim

Oricum se vede că e in teste deoarece sunt 18 posturi in total printre cate multe locale care aparțin de Tvr.Străine ar DW,Fashion tv.,altele nu sunt,nici posturi cu filme sau generaliste poate cu timpul.Sper sa fie disponibil si pe telefoanele cu sistem Microsoft.Cine știe poate va fi gratuit accesul pentru secțiunea filme până când finalizează tot conținutul deoarece nu cred că lansează această aplicație doar pentru câteva posturi locale,si pentru a face pachet separat pentru HBO Go,si pentru continutul de filme ce sunt disponibile momentan.

Anonim

Este disponibila si versiunea web la adresa http://4gtv.vodafone.ro/
Programele pot fi accesate tot gratuit ca in aplicatie.

HD Satelit România

Mulțumesc, am actualizat informația.

Unknown

A apatut si varianta IOS.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile