vineri, 10 februarie 2017

Televiziunea Romance Tv, inclusă în grila UPC România

Televiziunea Romance Tv a fost inclusă în grila digitală de televiziune prin cablu a operatorului UPC România, la poziția 113, în rezoluție standard ( SD 16:9 ). Dedicată în special femeilor cu vârsta de peste 30 de ani, Romance Tv difuzeaza în special producții romantice.

Televiziunea Romance TV a fost lansată de Valentine's Day, pe 14 februarie 2008, în Germania, iar în România și Ungaria pe 3 mai 2016. În Polonia există și în versiune HD. Mai este difuzată de asemenea si în Austria si Elveția. Este prima dată când aceasta televiziune intră în grila unui furnizor de servicii tv cu plată din România, la mai mult de 9 luni de la lansarea în țara noastră.

Televizunea Romance Tv, detinuta de compania media germană Mainstream Networks Holding, și-a extins astfel distributia canalului său de televiziune Romance TV si in aceasta zona a Europei.

Romance TV va fi lansat oficial in rețeaua de cablu UPC România de Ziua Indragostitilor, pe 24 februarie 2017, castigand astfel o distributie de o jumătate de milion de locuinte. Ca o ofertă specială, canalul va fi disponibil in toate pachetele de televiziune cu plata ale UPC, în mod gratuit, până pe 31 martie 2017. Ulterior, Romance Tv va fi integrată în pachetul Maxim.

Majoritatea programelor Romance TV vor fi de asemenea puse la dispoziție prin intermediul serviciului Horizon.

Mainstream Networks Holding, un joint-venture intre compania germană Mainstream Media si ZDF Enterprises ( ramura comercială a postului public german ZDF ) este în prezent în discuții cu alti operatori de platforme tv, pentru a lansa in viitor Romance TV, la nivel național, si prin intermediul acestora.

În Ungaria, televiziunea Romance Tv este disponibilă în rețeaua de cablu Vidanet. O lansare prin intermediul altor platforme suplimentare este deja planificată si in Ungaria.


12 comentarii despre subiectul „Televiziunea Romance Tv, inclusă în grila UPC România”:
Anonim

Audio este in engleza si maghiara, iar subtitrarea este in română. In Bucuresti e pe frecventa 642.000 Mhz.

Bodo

Foarte tare, de mult asteptam un program ca acesta plin cu telenovele. Simteam lipsa acestor seriale

Anonim

Vezi ca sunt altfel de telenovele, sunt de fapt productii germane.

Anonim

Măcar sunt telenovele nemțești. Spaniole și turcești avem destule deja. Avantajul postului este că a fost inclus în pachetul de bază (adică e la liber) și nu conține reclame.

Anonim

Pe site-ul UPC scrie altceva:
Canal Pozitie EPG Play Familia Play Maxim
Romance TV 113 X X

Anonim

La Orange Tv Dth prin satelit cand va intra in grila.

Unknown

LA mine nu are subtritare nu stiu de ce...


Anonim

pe tv lg nu merge subtitrarea :-D

Anonim

Pe CAM+ nu e afisata deocamdata complet subtitrarea, dar pe Horizon e afisata corect.

Anonim

Pentru anonimul de mai sus: pe pagina UPC-ului e trecut greșit (nu ar fi prima lor greșeală). Romance TV este disponibil în toate pachetele.

Unknown

@Anonim

Nu Anonim, Romance TV este disponibil în doar pachetul Maxim

Anonim

De 2 zile este codat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile