luni, 8 ianuarie 2018

Look Tv își schimbă denumirea și structura serviciilor de programe? UPDATE: Probabil nu.

Astfel s-ar deduce din solicitarea de schimbare a licenței audiovizuale, depusă la CNA de către S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL CLUJ-Napoca. Modificarea denumirii și structurii serviciilor de programe pentru LOOK TV (S-TV și TV-C) din Cluj-Napoca este programă pentru a fi discutată în ședința CNA de marți, 09 ianuarie 2018, de la ora 10:00.

CNA a aprobat pe 10 octombrie 2017 transferul licenței Look Tv cu difuzare pe satelit şi reţele de comunicaţii electronice de la S.C. TRANSILVANIA LOOK SRL Cluj-Napoca către S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca si transferul licentei Look Tv Plus cu difuzare pe satelit şi reţele de comunicaţii electronice de la S.C. NCN STUDIO TV SRL (Cluj-Napoca) tot catre S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca, cu actualizarea acţionariatului cedentului.

Deoarece informațiile sunt foarte puține în acest moment, așteptam ședința CNA pentru a afla decizia oficială și desigur mai multe detalii.

UPDATE 9 ianuarie 2018: A fost amânata discutarea solicitării pentru modificarea denumirii și structurii serviciilor de programe ale Look Tv.

UPDATE 26 februarie 2018: A fost depusă la CNA o solicitare pentru licența separată dedicată televiziunii profit.ro, deci probabil Look Tv nu își mai schimbă denumirea și structura serviciilor de programe. Solicitarea pentru licență audiovizuală a S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj Napoca (satelit și prin rețele de comunicații electronice) pentru Profit.ro din Cluj Napoca şi adresa nr. 661/29.01.2018 de la SC PROFIT.RO PUBLISHING SA – depus 31.01.2018 vor fi discutate în ședința de maine a CNA.

UPDATE 27 februarie 2018: Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitările de licențe audiovizuale ale societății Clever Media Network SRL Cluj Napoca (satelit și prin rețele de comunicații electronice) pentru Profit.ro din Cluj Napoca.


32 de comentarii despre subiectul „Look Tv își schimbă denumirea și structura serviciilor de programe? UPDATE: Probabil nu.”:
Anonim

Se transforma in televiziune despre afaceri.

Anonim

Liga 1 costa tata , nu mai sunt bani pentru inca 5 ani , garantat asta e problema !

Anonim

Va rămâne un canal regional, sau se va transforma într-un canal național ?

Anonim

Cum adica? Look Tv si Look Plus au de mult timp licenta nationala, verifica aici:

http://www.cna.ro/IMG/pdf/Licente_audiovizuale_pentru_difuzarea_serviciilor_de_programeTV_SITE.pdf

Anonim

Licentele de Liga 1 ale Look Tv si Look Plus sunt pana in anul 2019, nu pentru inca 5 ani.

Anonim

Clever Media are acum drepturile pentru Liga 1, nu Look Tv, tot cei de la Clever Media se ocupa de plati si de incasari din revanzarea acestor drepturi, direct sau printr-o alta firma dedicata pentru asta.

Anonim

Cand se va organiza drepturile de retransmisie o sa vedeti atunci , de ce crede-ti voi ca transmite acum si DIGI Liga 1 ? nu puteau sa plateasca drepturile / prorata catre LPF si au decis sa cada la invoiala cu DIGI , dupa parerea mea , aici nu s-a respectat faza cu acoperirea ca sa obtina dreptul , frate vorbim de acoperire pe CATV nu pe satelit , ca pe satelit ai si in varf de munte , numai ca Look TV nu pute-ai sa te abonezi la ei direct ci prin alt provider , deci nu ai acoperire , uitate la DIGI , uitate la UPC , uitate la Telekom si alti operatori mai mari nu o firma de bloc , oricum LPF sa fript tare ultima oara , nu o sa mai dea la oricine ! Si frate eu vorbeam de retransmisia Ligi 1 , nu de post in sine !

Anonim

Si da exact pana in 2019, adica doar 2018 mai are !
La cata saracie este in Liga1 , crede-ti voi ca LPF mai doreste sa dea licenta unei firme mici ? multe cluburi depind de banii din retransmisie ! Oricum se pun pe alta treaba , a fost un esec pentru ei !

Anonim

Mai legat de subiect: stie cineva cum se va redenumi noul post tv ? Profit Tv sau cum ?

mariusica30

Eu la Canal S le am codate, trebuie abonament separat. Este bine cum procedeaza astia? Eu stiam ca sunt libere la retransmisie poate stiti voi si ma lamuriti. Mersi.

Anonim

Libere la retransmisie inseamna libere sa le preia operatorul si sa le retransmita, fara sa plateasca ceva televiziunii respective. Nu inseamna sa le retransmita necriptat pentru abonat.

Anonim

Și cum se va numi postul ? Că nu arata absolut nimic pe site-ul lor !

Nicu

Pai intai sa obtina aprobarea, cum sa schimbe ceva fara aprobare de la CNA? Azi nu s-a discutat problema, s-a amanat.

Anonim

Postul se va numi Profit.ro, exact ca siteul omonim. Asa ca daca vrei sa vezi cum va fi tematica noului Look Tv, uita-te la siteul profit.ro .

Anonim

Joi, 11 ianuarie 2018, nu va avea loc şedinţa publică a Consiliului Naţional al Audiovizualului. Următoarea şedinţă publică a CNA va fi anunţată în timp util.

Alexandru Gurgu

Dacă Look TV va fi Profit.ro, oare ce va fi Look Plus?

Anonim

Probabil Look Plus rămâne la fel.

Andrei Pascu

Am o informatie de ultima ora: LOOK TV devine PROFIT.RO si LOOK PLUS ramane LOOK PLUS. Toate emisiunile de pe LOOK TV trec pe LOOK PLUS. LOOK PLUS va avea emisie mai multa LIVE, filme, stiri si competitii live de la DigiSport. Va spun sigur ca noua grila intra din martie cand LOOK TV isi schimba numele. Este o informatie 100% reala deoarece eu lucrez la LOOK TV si LOOK PLUS la MCR si nu ma ascund deoarece este o informatie sigura.

Anonim

si cand isi schimba denumirea look tv domnule pascu

Anonim

Pai scrie in comentariul lui: în luna martie.

Anonim

Pa ce data 1 martie

Anonim

Luna martie nu inseamna 1 martie. Atunci se dau doar mărțișoare la domnișoare, mame, iubite și mămici.
Luna martie inseamna o zi intre 1 si 31 martie.

Anonim

le baga la 1 aprilie

Anonim

Domnule Pascu ce anseamna : stiri si competitii live de la Digi Sport?

Anonim

Pentru ultimul anonim Stiri live inseamna grupaj informativ ca si la a1 sau pro tv si stiri sportive,iar competiti sportive de la digi sport, adica se vor prelua competiti sportive care nu au exclusivitate pentru digi sport. Si acum au competiti sportive de la digi cum ar fi: Euro Liga de Baschet,campionatul Belgiei. Eu alta informatie as vrea sa il intreb pe domnul Pascu daca stie binenteles. Ce ne poate spune de Prima tv. Cand va fi achizitionata de domnul Tomsa. Se stie ca acest domn Tomsa la ajutat pe domnul Burci sa achite niste datori pentru a scoate prima tv din insolventa.

Anonim

Am crezut ca vom vedea mai multe meciuri din campionate puternice.

Anonim

Buna seara Incepand de astazi posturile LOK TV LOK Plus a obtinut drepturile de transmisie pentru Liga Campionilor si Europa Lig la fotbal pana la sfarsitul sezonului .Chiar acum este Teseca Moscova si Steaua Rosie inceput de la 19 .Iar de la 21 45 doua meciuri Look Plus Sevilia Manchester si pe LOOK AS Roma Sahtior .Seara buna

HD Satelit România

A fost depusă la CNA o solicitare pentru licența separată dedicată televiziunii profit.ro, deci probabil Look Tv nu își mai schimbă denumirea și structura serviciilor de programe. Solicitarea pentru licență audiovizuală a S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj Napoca (satelit și prin rețele de comunicații electronice) pentru Profit.ro din Cluj Napoca şi adresa nr. 661/29.01.2018 de la SC PROFIT.RO PUBLISHING SA – depus 31.01.2018 vor fi discutate în ședința de maine a CNA.

HD Satelit România

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitările de licențe audiovizuale ale societății:

Clever Media Network SRL Cluj Napoca (satelit și prin rețele de comunicații electronice) pentru Profit.ro din Cluj Napoca;

Anonim

Exista si LOOK TV HD?

Anonim

Da, există.

Anonim

Versiunile HD sunt pentru extraoptiuni

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile