marți, 5 iunie 2018

Vodafone va avea posibilitatea de a lansa servicii de televiziune și internet fix, ca urmare a unui acord cu Telekom România pentru acces la rețeaua de fibră optică din zonele urbane

Vodafone va avea posibilitatea de a lansa servicii de televiziune și internet fix, ca urmare a unui acord de servicii wholesale cu Telekom România, ce va oferi companiei Vodafone acces la rețeaua de fibră optică (FTTH/FTTB) din zonele urbane.

Acordul permite companiei Telekom sa valorifice mai eficient resursele de infrastructură fixă, în timp ce Vodafone va putea sa lanseze, pe scară largă, servicii fixe de Internet fix și de televiziune cu plată.

De asemenea, proiectul va ajuta compania Telekom nu doar sa obțină o rată mai bună de utilizare a infrastructurii sale din zonele urbane, ci și să continue sa investească în dezvoltarea rețelelor sale de bandă largă. Cele două companii vor continua să concureze independent pe piață.

"Acest acord reprezintă un pas înainte în implementarea uneia dintre prioritățile noastre principale, și anume extinderea către gospodării și familii. Clienții noștri vor beneficia, după implementarea acordului, de pachete convergente, care vor include servicii mobile, servicii fixe în bandă largă și de televiziune", a precizat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.


5 comentarii despre subiectul „Vodafone va avea posibilitatea de a lansa servicii de televiziune și internet fix, ca urmare a unui acord cu Telekom România pentru acces la rețeaua de fibră optică din zonele urbane”:
C. Radu

Pai nu achizitionasera UPC ? Ciudat...

Anonim

Pe fibra RDS nema? N-aveau parteneriat in trecut cu digimobil cu roamingul national?

Giony

Poate Vodafone va lansa si in canal 4K asa cum a facut in Spania .

Anonim

Să vedem ce canale vor avea în grilă. Sper să fie toate canalele de la Discovery și Național Geographic.

Anonim

Vodafone a achizitionat UPC, dar tranzactia va fi finalizata prin vara 2019 sau mai tarziu. Poate prin acordul cu Telekom vor lansa mai repede tv cablu si internet fix, probabil asta e ideea.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile