joi, 26 iulie 2018

Televiziunea Romance TV își va închide operațiunile și emisia programelor sale în România și Ungaria

Romance TV își va închide operațiunile și emisia programelor sale în România și Ungaria începând cu data de 31 iulie 2018.

Televiziunea Romance TV a fost lansată în Germania de Valentine's Day, pe 14 februarie 2008, iar în România și Ungaria pe 3 mai 2016. În Polonia există și în versiune HD. Mai este difuzată de asemenea și în Austria și Elveția. Însa această televiziune a intrat în grila unui furnizor de servicii tv cu plată din România la mai mult de 9 luni de la lansarea în țara noastră: Romance TV a fost lansată oficial în rețeaua de cablu UPC România de Ziua Îndrăgostiților, pe 24 februarie 2017, câștigând astfel o distribuție de o jumătate de milion de locuințe. Televiziunea Romance Tv a mai fost inclusă din 1 noiembrie 2017 și în grila de programe a DTH-ului Focus Sat.

Romance TV oferă o bibliotecă cu peste 1000 ore de programe, inclusiv filme si seriale romantice care vizează audiența feminină. Acest post tv este în prezent oferit subtitrat în limba română cu sunet original (plus suplimentar pistă audio în limba maghiară).


11 comentarii despre subiectul „Televiziunea Romance TV își va închide operațiunile și emisia programelor sale în România și Ungaria”:
Anonim

Dacă nui interesează pe nici un operator săl preia în grila tv normal că se închide .Eu am avut tv prin satelit de la Orange și lam cerut de când sa lansat în România și nu au vrut săl includă în grila de canale.

Cristi

Și în grila Telekom a intrat recent, pe 01.07.2018 - în urma eliminării programelor Nat Geo.

Anonim

Cristi, receptionezi tu Romance Tv la Telekom Romania? Eu nu cred, mai verifica o data. Au vrut sa il bage, dar probabil au aflat ca se desfiinteaza in Romania si nu l-au mai bagat. Deci Romance Tv nu a fost niciodata la Telekom Romania si nici nu va fi.

Anonim

Nu a fost la Telekom, Nextgen, RCS RDS si nici la AKTA.

Anonim

De bun ce era mare pacat au facut acei operatoir ca nu l-au bagat

Anonim

Nici nu am știut că există acest post tv. Păcat că se retrage, sigur ar fi fost mai bun decât multe din canalele distribuite cu prea multă îngăduință de companiile de cablu, prin care promovează limba coreeană, turcă sau mai știu eu care, limbi cu slabe rezonanțe în România.

Anonim

Este vina lor ca au ramas doar la UPC , de aia se si inchid;)

Anonim

La UPC sunt abonati care au platit in plus pentru acest canal si acum ...... ?

Anonim

Daca tu zici ca au platit in plus pentru acest canal, atunci nu vor mai plati in plus la factura pentru luna august 2019 si urmatoarele.

Anonim

Nu s-a plătit nimic în plus. De unde le scoateți oameni buni? A fost oferit chiar și gratuit mai multe luni (era în pachetul Maxim).

Tibi

inca e functional pe upc direct dth , a iesit doar de la focussat , cred ca va iesi si de la upc direct

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile