marți, 22 ianuarie 2019

Animal Planet a schimbat sigla și pachetul grafic

Chiar dacă a anunțat că schimbarea va avea loc până la sfârșitul primului trimestru din acest an, de astăzi Animal Planet are o nouă sigla și o nouă identitate vizuală, ca parte a unei noi identități de brand la nivel mondial. Modificările au fost efectuate atât în versiunea SD, cât și în cea HD.

Noua siglă a fost realizată de compania de design grafic Chermayeff & Geismar & Haviv (CGH) din New York, care a mai conceput și logo-urile folosite în prezent de Showtime, US Open sau NBC. Conform Animal Planet, noua sigla a fost optimizată pentru utilizarea pe mai multe tipuri de platforme.

Postul de televiziune Animal Planet, unul dintre brandurile Discovery, este disponibil în 360 de milioane de locuințe din peste 205 de țări și teritorii.


7 comentarii despre subiectul „Animal Planet a schimbat sigla și pachetul grafic”:
Unknown

In afara de digi e disponibil...peste tot

Anonim

La DIGI nu va fi introdus pt ca face concurenta la canalele propii

TudorD

Si nici nu o sa-l vedem...

Anonim

e peste canalele Digi

Anonim

Din cate stiu, abia prin toamna se discuta iar renegocierea contractelor de retransmsiie cu cei de la Discovery, odata la 2-3 ani se renegoiciaza contractele.

Daniel S.

Păcat că la Digi Cablu nu avem Animal Planet și Discovery Investigation, emisiunile despre adăposturile de animale din USA și poliția animalelor iar pe ID cele cu reconstituirea crimelor îmi plăceau foarte mult.

Anonim

Introduceți ș Animal Planet pe DIGI,nu se compară celelalte

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile