vineri, 11 ianuarie 2019

RCS RDS: Televiziunile Mozi+, TV 2 și Prime, reintroduse regional în grila de cablu digital a Digi Tv România. UPDATE: Au intrat și în grila Digi Tv Satelit România

Operatorul de televiziune Digi România reintroduce regional în grila digitală de televiziune prin cablu posturile tv maghiare Mozi+, TV 2 și Prime. Aceste televiziuni vor fi disponibile în grilele RCS RDS din orașele Alba Iulia, Arad, Bistrița, Cluj, Gheorgheni, Oradea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureș și Zalău.

TV2, Prime si Mozi+ au fost eliminate din grila RCS RDS la începutul lunii august a anului trecut. Cele trei televiziuni se recepționau în acel moment într-un mod similar (doar în unele zone geografice din România) și aparțin de TV2 Group, companie care mai deține licențe și pentru posturile tv FEM3, Lichi Tv, Humor+, Izaura TV, KiWi TV, Super TV2, Spíler TV și Zenebutik.


Este posibil ca Digi sa fi semnat un acord mai extins cu TV2 Group, deoarece, tot astăzi, televiziunile Spíler 1 TV (SD), Spíler 2 TV (SD), Spíler 1 TV HD și Spíler 2 TV HD au intrat în grila de cablu a Digi Tv Ungaria, iar Spíler 1 TV (SD) și Spíler 2 TV (SD) la Digi TV Satelit Ungaria.

UPDATE 12 ianuarie 2019: Conform unor membri ai comunității de Facebook a HD Satelit, televiziunile Mozi+, TV 2 și Prime au fost reintroduse și în grila de satelit a Digi Tv România. 


35 de comentarii despre subiectul „RCS RDS: Televiziunile Mozi+, TV 2 și Prime, reintroduse regional în grila de cablu digital a Digi Tv România. UPDATE: Au intrat și în grila Digi Tv Satelit România”:
Anonim

TV2 Hungaria a intrat in grila Digitala RCS RDS Maramures

Giony

Dacă e HD e bine,dacă nu ...!

Anonim

TV2,Mozi+,Prime tv a intrat in grila Digital RCS RDS.

Giony

Cum am mai spus,dacă sunt HD - e bine , dacă nu ...!

Anonim

Foarte bine ca au introdus din nou aceste canale, eu le vreau si SD. Sper sa le introduca si la mine.

Giony

Mi se pare ciudat să vizionezi SD când pe bandă rulantă se vand televizoare 4k, dar fiecare cu gusturile sale.

Anonim

In Arad sa activat o noua frecventa pe digital 506 cu posturi locale Digi 24 TM si Arad TV. Este posibil sa intre in fiecare judet cate o frecventa cu posturi locale si regionale in grila digitala digi.

Andras

@Giony, sunt posturi foarte bune, cu audiente mari, cu filme bune, programe interesante, sunt foarte bine-venite pentru noi, publicul maghiar din aceste orașe, indiferent ca sunt HD sau SD.

Giony

Dacă e pentru publicul maghiar e OK. Vizionare plăcută.

Bogdan

Nu contează că sunt programe maghiare...Eu văd problema altfel...
De ce se recepționează aceste canale decât în Ardeal?
De ce nu sunt introduse în toată țara?
Eu sunt din Alexandria și vreau să am toate canalele ungurești în grilă.
De ce eu am 150 canale în grilă iar cei din Ardeal au 164?...Doar plătim aceeași bani la abonament!

Anonim

In alte zone sunt introduse canale regionale sau locale din acele zone, care nu sunt oferite in acele orase din Ardeal.

Anonim

Pachet maghiar ar fi ideal

Anonim

Cum e noul pachet maghiar de pe Digi Satelit RO, care functioneaza oriunde in Romania.

Anonim

Eu, personal nu vreau posturi maghiare în grilă, nu mă înțelegeți greșit,eu nu le vreau,era bine dacă exista in pachet separat să aleagă cine îl dorește si cine nu

Anonim

M1, M2, M4, M5, ATV, FILM+, RTL,RTL2,RTL KLUB, TV2, MOZI+, PRIME, ERDELY, Slagartv, Duna, Duna World la 1sau2 lei nu neapărat în HD și ar încăpea pe o frecventa

Anonim

eu as vrea urmatorele progeame epic drama hd bolyud hd sii clasic sat1 tve rtp1 si2 tf1 ard zdf look sporthd rai2 si alte canale

Unknown

Eu sunt maghiar si ma bucur de canalele introduse,dar ar putea pune intrun pachet separat ca sunt unii care nu vor si atuncea cine doreste sa aiba canalelel astea introduse.

Anonim

au aparut si in Brasov pe cablu tv?
dar pe Digi Satelit?

Tibi

la sibiu-medias doar tv2

Anonim

De ce nu se introduc sí la nextgen aceste canale

Anonim

Dacă pe satelit este pentru toată lumea, pe cablu digital de ce este decât pentru Ardeal?

Anonim

Da. Pe satelit se plateste pachetul maghiar cu 1 leu lunar. Poti sa te abonezi la satelit la Digi si vei plati 1 leu si vei receptiona oriunde in Romania acele canale din pachetul maghiar.

Marius

@BOGDAN S-au introdus DOAR într-o mică zonă din Ardeal, de exemplu în Hunedoara, unde este o comunitate importantă maghiară, nu s-au introdus aceste posturi.

Anonim

In Baia Mare de ce nu a fost introdus?

Unknown

In baia mare sunt mai multi maghiari decat in alba iulia si bistrita impreuna si nu s-a bagat tv 2

Laci

VREM SI LA BRASOV CANALELE MAGYIATE!

Anonim

De ce nu se poate receptiona canalul TV2 maghiar si in Miercurea Ciuc?

A Nagyváradi Juhász Gyula Ált. iskola

da refresh

Unknown

De ce nu se poate receptiona canalul TV2 maghiar si, la Satu- Mare,micro,16

Anonim

Pachetele de limba maghiară, ar trebui oferite oricui dorește, contra cost. De unde știe RCS că toți românii doresc să se perfecționeze în limba maghiară ? Poate unii vor în engleză, italiană sau germană. Pe scurt, distribuiți programele sub formă de pachete, la cerere. Este multmai corect pentru toată lumea.

Unknown

Buna seara. Sunt din Brasov si nu inteleg de ce in anumie cartiere s-a introdus TV2 iar in cartier nostru nu. Cei de la call center se jura ca nu este in grila de programe la Brasov. Oare ce trebuie sa intreprind sa se introduca si la noi in cartier. Mentionez ca platesc cel mai mare pachet.

Anonim

Dar de ce nu se fac pachete sa putem alege? Pt ca pe mine nu ma intereseaza canalele unguresti care sunt cu duiumul, nici cele de sport, nici cele cu manele. Ar fi nau civilizat sa putem ale in functie de preferinte.

Anonim

Ar trebui sa putem alege un pachet de canale la alegere in functie de preferinte .adica sa platesti ceea ce doresti sa vezi.eu am in grila 14 canale unguresti la care nu ma uit niciodatà.mi s ar parea de bun simt sa poti alege.

Anonim

Acele televiziuni sunt gratuite in grilă RCS RDS. Le poți șterge din lista dacă nu îți plac.

Roman antal cristi

Salut vreau sa tv maghiar toate la loc brasov?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile