joi, 11 aprilie 2019

Digi Mobil, principala destinație de portare în primul trimestru al anului 2019

Rețeaua Digi Mobil a reconfirmat, în luna martie, poziția de cea mai atractivă rețea mobilă din România, la capitolul portabilitate, potrivit statisticilor comunicate de ANCOM (portabilitate.ro). Peste 27.000 de numere de telefon au fost portate în rețeaua de telefonie mobilă, reprezentând aproximativ 37,5% din piața totală de portabilitate pe segmentul telefonie mobilă. De asemenea, Digi Tel a fost serviciul preferat de cei mai mulți dintre abonații care au optat pentru portarea între rețelele de telefonie fixă, cu 2.277 numere portate în martie, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În ansamblu, în primul trimestru al anului, Digi | RCS & RDS s-a menținut ca lider la portabilitatea totală (numere de telefonie fixă și mobilă portate), cu 89.713 numere portate. Digi Mobil și Digi Tel au înregistrat o creștere a atractivității față de primul trimestru al anului 2018, în perioada ianuarie-martie 2019 fiind portate cu 21% mai multe numere decât în aceeași perioadă a anului anterior (70.717 numere portate în rețeaua fixă și mobilă, în 2018).

Le mulțumim clienților pentru încrederea pe care ne-o arată și pentru fidelitate. Viziunea noastră de business are în centrul său preocuparea de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate la cele mai competitive prețuri de pe piață și pe excelența în relațiile cu clienții. Aceste rezultate reconfirmă că suntem conectați la aspirațiile și la nevoile clienților din România”, a declarat Serghei Bulgac, Președinte și Director general RCS & RDS S.A.

"În prezent, rețeaua Digi Mobil 3G acoperă 99,5% din populația României și rețeaua 4G, 65% din populație. Digi Mobil s-a poziționat pe piața locală ca un competitor dinamic și atractiv, atât grație raportului calitate-preț, cât și prin instrumentele de finanțare a achizițiilor de telefoane mobile. Aceste avantaje competitive l-au transformat în liderul pieței de portabilitate în segmentul telefoniei mobile, poziție deținută constant, în cei aproape 11 ani de existență a serviciului de portabilitate în România. În 2018, peste 300.000 de numere s-au portat în rețelele de telefonie fixă și mobilă ale operatorului, din care peste 278.000 în rețeaua Digi Mobil", mai precizează compania în comunicat.

Despre Digi | RCS & RDS

Digi Mobil este serviciul de telefonie și date mobile din portofoliul grupului Digi | RCS & RDS. Liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, Digi | RCS & RDS figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.


14 comentarii despre subiectul „Digi Mobil, principala destinație de portare în primul trimestru al anului 2019”:
Anonim

Este si normal sa fie LIDER, preturi mici, acoperire buna, servicii acceptabile. Daca vrei semnal puternic peste tot si viteza la internet WOW, du-te la alte firme de telefonie. Ce vrei mai mult la 5 Euro de 50GB in 4G, nelimitat convorbiri nationale si vreo 3000 internationale?

ALIN29

In curand vor avea mai putini abonati,ma gândesc sa-mi scot toate cele 3 numere de la Digi Mobil.Au zis ca o sa avem semnal 4G,de 4 ani tot m-au mintit.Nici in centrul Bucurestiului nu este 4G

Anonim

Tocmai ce mi-am transferat in martie 3 numere din Telekom in reteaua Digi. Semnalul este bun, 4G-ul merge bine, platesc vreo 3 euro la net 4G si nelimitat convorbire... De ce nu m-as mai abona la ei?

Anonim

Bravo lor

Anonim

Sunt mult prea multe zone unde acoperirea lor inca lasa de dorit.

gogu

zonele fara acoperire sunt la "taranoaia" , astia sunt axati pe orasele mari !!! o singura strada din bucuresti are mai multi clienti decat un sat intreg sau o comuna ! valabil si pt net si tv . acoperire 4g si fibra pt zonele rurale e investitie moarta .

Anonim

In ultimele 6 luni am observat o imbunatatire semnificativa a calitatii semnalului

Unknown

Si aia de la taranoaia plătesc la fel ca tine,asa că ar trebui să beneficieze de servicii la fel de bune Gogule. Poate chiar tu comunici cu persoane din acele zone sau te afli în trecere pe acolo și nu o să beneficiezi de cele mai bune servicii.

Anonim

Eu locuiesc la taranoaia, așa cum va exprimați elevat unii dintre orășeni, și am semnal pe Digi Mobil mai bun decât la orice altă rețea mobilă. Asadar, nu generalizati.

Anonim

Eu stau la margine de București undeva la periferie la țară am la ei în retea numarul meu de Orange de 3 Ani si ma tot duce cu vorba că va îmbunătati rețeaua pe locația unde ma aflu oricum de ja am renunțat la ei și ma in torc inapoi la Orange.

Anonim

Toti sunteti "calatori"? Cand vine vorba de semnal toti baga aceeasi placa....NU e semnal peste tot. Sunt ferm convins ca NICIO retea din Romania NU acopera 100% toata tara.Sunteti toti agenti de vanzari?????

BDorin

Sunt de vreo 11 ani abonat Digi si sunt multumit.

tarcan92

Depinde eu sunt din jud iasi pașcani si am renuntat la digi ca nu aveam semnal 4 g decât 3 g

Anonim

Semnalul este ok, preturile sunt accesibile. Bravo lor, cine vrea viteza mare sa plateasca cel putin dublu la alt operator

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile