duminică, 30 iunie 2019

Focus Sat oferă posibilitatea vizionării tuturor meciurilor din turneul Wimbledon pe un canal dedicat Eurosport 2

În perioada 1 - 14 iulie Focus Sat îți oferă posibilitatea vizionării tuturor meciurilor din turneul Wimbledon pe un canal dedicat Eurosport 2, anunță operatorul de servicii de televiziune cu plată DTH.

The Championships, Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, se desfășoară la All England Lawn Tennis and Croquet Club, în Londra. Cu o tradiție începută în 1877, Wimbledon este singurul turneu de asemenea anvergură care se desfășoară pe iarbă, fiind una din marile atracții ale sezonului de tenis și cel mai elegant dintre turneele de Mare Șlem.

Parametrii de recepție sunt:

- Eurosport 2 SD - frecvența 11765 MHz, rată simbol 28000, polaritate verticală, poziția 84 pe telecomandă, disponibil în pachetul Familia;

- Eurosport 2 HD - frecvența 11803 MHz, rată simbol 30000, polaritate verticală, poziția 126 pe telecomandă, disponibil în extraopțiunea Mozaic Plus (necesită receptor HD).

Dacă utilizezi un receptor standard Focus Sat trebuie să-l oprești și să-l repornești.

În cazul în care canalele nu apar în grilă trebuie să resetezi receptorul accesând de pe telecomandă: Menu/Setare sistem/Resetare receptor/Cod PIN/OK/OK/OK/OK.

Dacă utilizezi un alt tip de receptor va fi necesar să scanezi manual noile frecvențe.


11 comentarii despre subiectul „Focus Sat oferă posibilitatea vizionării tuturor meciurilor din turneul Wimbledon pe un canal dedicat Eurosport 2”:
Anonim

Si ceilalti operatori care au Eurosport 2 hd in grila de programe...nu inseamna același lucru?

Anonim

Asta e un canal Eurosport 2 HD SPECIAL, nu e Eurosport 2 HD Standard.

Anonim

Sa inteleg ca diferă de Eurosort 2 din grila celorlalți operatori,interesant...

Anonim

Doar in privinta meciurilor de la Wimbledon, si doar pana pe 15 iulie. Probabil vor fi transmise cateva meciuri in plus...

Anonim

Eurosport anunta pe pagina lor de facebook ca meciurile de tenis se vor vedea pe eurosport 1 si 2, cu ce e asta mai special decat celalalt,la rds eurosport 1 si 2 transmite wimbledon ca si pana acum.

Anonim

Vei vedea că pe Eurosport 2 normal nu vor fi absolut toate meciurile. Pe pagina de Facebook se referă tocmai la acest Eurosport special.

Anonim

Pe site-ul celor de la Focus Sat nu apare nici o stire de genul..

DTH Fan

Ba da, apare, uită-te mai bine înainte să comentezi aiureli.

Cristian

https://www.focussat.ro/noutati/frecven-e-noi-eurosport-2-canal-dedicat-transmisiunii-turneului-de-tenis-wimbledon2019-06-27.html

Anonim

Sambata incepe Tuurul Frantei le ciclism si pe Euro Sport 1 HD transmite in direct si integral toate etapele Turului Frantei 2019 si poate de aceea e dedicat canalul ala EuroSport 2 ca sa fie transmise mai multe meciuri

Anonim

Toti ceilalti operatori vor inlocui temporar Eurosport 2 SD / HD cu aceasta versiune speciala, in perioada mentionata. Dar nu va veti da seama de inlocuire, ca restul nu vor anunta. Deci toti ceilalti vor proceda ca Focus Sat, doar ca restul nu au anuntat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile