miercuri, 10 iulie 2019

HBO MAX, un nou serviciu de streaming online, din 2020

Suntem pe punctul de a intra în epoca de aur a streaming-ului, o lume de divertisment foarte fragmentată și costisitoare? Există HBO GO, HBO NOW și, în curând, va exista și HBO MAX. Pentru Warner Media și compania mamă AT&T, acesta din urmă este cel mai important, deoarece va deveni serviciul video pe baza de abonament care va concura împotriva Netflix, Hulu, Disney + și a altor servicii VOD cu plată.
"Bazat și inspirat de HBO, noul serviciu va fi "Maximizat" cu o colecție extinsă de programe originale exclusive (Max Originals) și cu cele mai bune producții din portofoliul enorm al WarnerMedia", a anunțat astăzi compania într-un comunicat de presă.

WarnerMedia a confirmat de asemenea că HBO Max va avea drepturi exclusive de streaming pentru fiecare episod al "Friends", când va fi lansat în primăvara anului 2020. Extrem de popularul sitcom va părăsi platforma Netflix. Aceeași exclusivitate va fi valabilă și pentru "The Fresh Prince of Bel-Air" si "Pretty Little Liars", toate episoadele fiind difuzate pe HBO Max, în biblioteca căruia se vor adaugă o serie de producții precum Batwoman și Katy Keene, un spinoff al Riverdale. Greg Berlanti și Reese Witherspoon au semnat deja contracte pentru a produce filme originale pentru HBO Max.

Serviciul va oferi conținut de la Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes și multe alte companii.

Serviciul HBO MAX va avea la lansare, în primăvara anului 2020, minim 10.000 de ore de conținut, inclusiv proiectele deja anunțate, cum ar fi producția SF "Dune: The Sisterhood" și o serie animată prequel pentru "Gremlins". Prețurile și alte detalii despre abonamente nu au fost anunțate.


8 comentarii despre subiectul „HBO MAX, un nou serviciu de streaming online, din 2020”:
Anonim

Si 4K la HBO cand vedem si noi? Ca tot asteptam de nu stiu cand HBO sa ajunga Netflix din urma la capitolul asta.

Anonim

Poate 4K la HBO GO, nu la HBO...

Anonim

Nu se stie cand si daca HBO Max se va lansa si in Romania. Sper ca se va lansa si la noi, mai ales ca vor avea serialul Dune, pe care il astept cu nerabdare.

Anonim

Ce plang unii dupa 4k. Si-au luat tvuri 4k si n-au ce sa vada material 4k cu ele

Anonim

Nu e vorba de ''plans'' dupa 4K , dar daca tot se vrea concurenta la alte servicii de streaming ( Netflix ) care au deja content 4K , atunci ar trebui sa fie de la egal la egal
Altfel vor pierde din start destui potentiali clienti din cauza lipsei de content 4K
Tv-urile 4k numai sunt un lux cum erau acum doi ani , fiind deja accesibile pentru majoritatea

Anonim

Cred ca penultimul Anonim era un troll. Se vede ca postarea lui nu e de luat in serios. Majoritatea TV-urilor vandute pe piata sunt televizoare 4K si atunci e normal ca continutul sa fie pe masura. Nu mai e o "fita", e o cerinta a pietei.

Mishu

Se pare ca unii chiar nu vad ce se intimpla in jurul lor... Sint curios cum a ajuns pe aici, cineva care inca mai cauta oferte la crt.uri?

Anonim

Vorbiți de 4k și nici sunet Dolby Digital nu e pe HBO Go ... Oricât ar fi de bun conținutul, suntem în 2019 domnilor de la HBO Go România, faceți un update tehnic (Dolby Digital+4k), chiar și înainte de a veni cu max)!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile