miercuri, 17 iulie 2019

O televiziune de documentare din Rusia a depus la CNA o adresă privind condițiile de retransmisie pe teritoriul României: Russian Travel Guide International

Televiziunea Russian Travel Guide din Rusia a depus la CNA adresa nr. 7284/08.07.2019 referitoare la condițiile de retransmisie a canalelor TV pe teritoriul României. Adresa este programată pentru a fi discutată în ședință de mâine, 18 iulie 2019, a Consiliului Național al Audiovizualului.
Televiziunea RTG produce și difuzează programe documentare despre natura, locuitorii și orașele Rusiei și a altor țări, despre religie, etnografie, știință, stațiuni turistice, bucătăriile diverselor națiuni, despre croaziere și excursii, lumea animalelor, vânătoare și pescuit, dar și despre cultura și istoria Rusiei. RTG TV emite 24 ore pe zi și difuzează programe premium în premieră în fiecare săptămână.

RTG CORP furnizează trei televiziuni de documentare (RTG TV, RTG HD și RTG Int.), precum și un studio care produce filme documentare despre călătorii în Rusia și în întreaga lume. Începând cu 2009, echipa RTG CORP a creat filme documentare și alte programe de televiziune care prezintă cele mai inedite locații turistice, de la vulcanii din Kamchatka sau voiaje cu iahtul prin Oceanul Pacific până la vizite în muzeul Muzeul Faberge.

Televiziunile RTG TV și RTG HD au 20 de milioane de telespectatori lunar, iar RTG Int este distribuit în 21 de țări, ajungând la 5 milioane de telespectatori. Difuzarea este în limbile rusă, engleză și turcă prin intermediul a peste 500 de operatori din Europa, Rusia și din Comunitatea Statelor Independente (CIS).

UPDATE 18 iulie 2019, ora 10:40: În ședința CNA din 18 iulie 2018, reprezentanții Consiliului au specificat că televiziunile RTG CORP sunt licențiate în alt stat, iar compania care le deține trebuie să obțină un aviz de retransmisie. Nu au fost prezenți reprezentanții RTG CORP, iar CNA a precizat că va răspunde radio-difuzorului RTG CORP conform legii.

UPDATE 23 septembrie 2019: În ședința de marți, 24 septembrie 2019, este programată pe ordinea de zi solicitarea nr. 9235/11.09.2019 de la RUSSIAN TRAVEL GUIDE CO LTD. Este o solicitare pentru autorizație de retransmisie pe teritoriul României a programului Russian Travel Guide International.


6 comentarii despre subiectul „O televiziune de documentare din Rusia a depus la CNA o adresă privind condițiile de retransmisie pe teritoriul României: Russian Travel Guide International”:
Anonim

ar fii un lucru bun sa vedem o televiziune de documentare din rusia ar fii bine sa fie de tot cablistii romani sii sa fie tradusa in romana

Anonim

Foarte bine, sa fie

Anonim

Rusii au poaturi tv foarte bune
Sper sa vad asa ceva, eventual dublat in romana in Romania

marian

Rtg 4k foarte fain !!!

Anonim

Daca e sa intre, probabil prima data va intra la INES IPTV.

Anonim

Daca era post american nu mai avea nevoie de nici un aviz

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile