marți, 23 iulie 2019

Vodafone: GigaTV va înlocui Horizon în Germania

După ce a achiziționat operatorul de cablu Unitymedia din Germania (într-o tranzacție care a inclus și UPC România, precum și active ale Liberty Global din Republica Cehă și din Ungaria), compania Vodafone se va concentra pe platforma tehnică destinată abonaților la servicii de televiziune cu plată. Nu va mai fi loc în viitor pentru Horizon, media-boxul de la Unitymedia.
Începând cu sfârșitul anului 2013, Unitymedia s-a bazat pe propria platformă Horizon. În ultimii ani software-ul a fost îmbunătățit în mod continuu și au fost adăugate caracteristici noi. Ca platformă centrală de divertisment, Horizon combină acum televiziunea, conținutul la cerere, aplicațiile și jocurile, fiind disponibilă și ca aplicație.


Însă în viitor platforma nu va mai fi dezvoltată, așa cum a subliniat în mod clar purtătorul de cuvânt al companiei Vodafone, Alexander Leinhos, într-un interviu pentru publicația digitalfernsehen.de. Deși inițial nu se va schimba nimic pentru clienții existenți, iar aceștia vor putea continua să utilizeze serviciul o perioadă, Horizon va fi înlocuit în viitor cu un nou produs tv al Vodafone.

Produsul Vodafone este "GigaTV", media-boxul cu sistem de operare Android TV, oferit atât abonatilor, cât și altor categorii de clienți. În plus față de oferta de televiziune, GigaTV oferă acces la servicii de streaming, serviciul video la cerere al Vodafone și la diverse aplicații  din magazinul Google Play. O aplicație GigaTV pentru tabletă și smartphone este de asemenea disponibilă. La mijlocul lunii octombrie, GigaTV va primi o actualizare și astfel va oferi o interfață utilizator complet revizuită, cu multe îmbunătățiri și un design mult mai modern.

Până la data publicării acestor informații, Vodafone nu a confirmat pentru România o înlocuire similară a Horizon cu Giga Tv.


3 comentarii despre subiectul „Vodafone: GigaTV va înlocui Horizon în Germania”:
DTH Fan

După cum se vede și în imagini, sunt doua versiuni de Mediabox Giga TV: unul e GigaTV 4K Box - , iar celelalt mai mic - denumit Giga TV Net Box - cu Android TV 8.0.0. Totuși, chiar dacă denumirea și aspectul diferă, ambele sunt mediaboxuri capabile să redea rezoluții 4K. Sper sa ajungă și în România, deoarece un receptor cu Android Tv e avansat cu mulți ani de evoluție tehnică, comparativ cu receptoarele actuale oferite de operatorii tv din România. De exemplu, iată ce caracteristici are modelul mic, GigaTV Net: anul lansării este 2018, OTT / IPTV, fabricantul este Sagemcom, IPTV Platform/app Infinite Video Platform (Synamedia), denumire produs DIW362 UHD VF DE / m362 / OTTSAGDIW362, sistem de operare Android TV 8.0, SoC Broadcom BCM72604, CPU Dual-core 1.5 GHz, GPU Broadcom VideoCore V HW (V3D-510), RAM 2GB, Memorie internă de 8GB, dimensiuni 110 x 110 x 24 mm, certificare Netflix 4K.

Anonim

Daca vin cu aceasta oferta si pentru Romania cu niste preturi accesibile, au toate sansele sa sparga majoritatea RCS-ului

Gigi

Vodafone nu au venit niciodată cu preturi accesibile. poate la televiziune va fi altfel dar la serviciul de telefonie a venit cu scumpiri după ce au preluat Connex!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile