luni, 19 august 2019

Compania Walt Disney a anunțat data de lansare în primele patru țări a platformei Disney+

Compania Walt Disney a confirmat data de lansare și prețurile pentru Disney+ în Canada, Olanda, Australia și Noua Zeelandă și a anunțat că a ajuns la acorduri globale cu aproape toate platformele majore pentru distribuirea aplicației Disney+ pe dispozitive mobile și televizoare conectate.


Disney+ va oferi ceea ce compania cataloghează ca fiind "conținut inegalabil de la brandurile sale de divertisment iconice, inclusiv Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și altele, și va fi disponibil pe dispozitivele conectate prin parteneriate la nivel mondial cu Apple, Google, Microsoft, Roku și Sony".

După lansarea serviciului în Canada, Olanda, Australia și Noua Zeelandă, compania estimează că va lansa Disney+ global în următorii doi ani, în majoritatea piețelor majore. Disney+ se va lansa în Canada și Olanda în același timp cu lansarea din SUA, pe 12 noiembrie, la un preț de 8,99 dolari lunar (sau 89,99 dolari anual) și 6,99 euro lunar (respectiv 69,99 euro anual). Ulterior, Disney+ se va lansa în Australia și Noua Zeelandă, din data de 19 noiembrie 2019.

La lansare, consumatorii vor putea să se aboneze la Disney+ direct sau prin achiziție în aplicație, iar streaming-ul va fi disponibil pe următoarele platforme și dispozitive partenere (desigur, doar în țările în care a fost deja lansat):

- Apple (iPhone, iPad, iPod touch și Apple TV, și complet integrat cu aplicația Apple TV; clienții se pot abona la Disney + prin achiziție în aplicație);
- Google (telefoane Android, dispozitive Android TV, dispozitive Google Chromecast și Chromecast);
- Microsoft (Xbox One);
- Sony / Sony Interactive Entertainment (PlayStation 4 și toate televizoarele Sony bazate pe Android);
- Roku (playere Roku și modele de televizoare Roku)

De menționat că, din 12 noiembrie, consumatorii din SUA se vor putea abona la ceea ce Disney descrie ca fiind „o propunere nouă și interesantă”, cu o ofertă ce include Disney+, ESPN + și Hulu, toate la prețul cumulat de 12,99 dolari. Aceștia că vor avea acces la toată biblioteca Disney+, plus mii de evenimente sportive live, serii originale cu tematică sportivă și documentare sportive de la ESPN +, precum și conținutul original al Hulu și biblioteca de conținut video la cerere, la un preț total de 12,99 dolari.


8 comentarii despre subiectul „Compania Walt Disney a anunțat data de lansare în primele patru țări a platformei Disney+”:
BogdanG

Iar pentru Samsung Smart Tv, lipsa-pauza. Mda.

Anonim

Disney+ a anuntat ca vor fi oferite si streamuri 4K si HDR. Era logic ca vor oferi asa ceva.

Mihaela

Disney a dezvăluit titlurile de film și serialele TV care vor fi disponibile la lansare pentru serviciul său Disney + . La convenția de fani D23 Expo din Anaheim, California, s-a anunțat că Disney+ va avea inițial 300 de titluri de film - care va crește la 500 de titluri în primele 12 luni. Aproximativ 100 dintre ele vor fi lansări de cinema „recente”, printre care Capitanul Marvel și The Incredibles 2. O nouă versiune a filmului The Lady and The Tramp va debuta, de asemenea, exclusiv pe platformă începând din prima zi. Epopeea Avengers: Endgame - acum oficial cel mai mare film din toate timpurile - va deveni disponibil pe platformă pe 11 decembrie.


Titlurile bibliotecii vor include, în mod previzibil, toate filmele anterioare din saga Star Wars, precum și o serie de filme la Pixar (Wall-E, Finding Nemo, Finding Dory, Up etc) și clasicele Disney (Bambi, Fantasia, Sleeping Beauty etc).

Aproximativ 7.500 de episoade de televiziune vor fi disponibile de la lansare pe platforma de streaming - aceasta este ramura în care lucrurile devin cu adevărat interesante. Disney a confirmat că seria sa de mare buget Mandalorian, prima serie bazată pe universul Star Wars, va fi disponibilă chiar de la lansare. Mai mult decât atât, un vechi zvon despre Obi-Wan Kenobi cu Ewan McGregor, reprezentând unul dintre cele mai faimoase roluri ale sale, a fost afirmată pe deplin - mult spre încântarea fanilor prezenți.

Însuși McGregor a urcat pe scenă pentru a dezvălui știrile, spunând: „Au trecut patru ani spunând„ bine, nu știu ”[…] Acum pot spune„ da, o vom face ”.

Între timp, Hilary Duff va readuce un rol clasic în Lizzie McGuire, pe serviciul de streaming. Seria originală, care a fost produsă între 2001 și 2004, a fost despre un adolescent care visa să fie popular la școală - iar continuarea o va vedea pe Lizzie ca o tânără de 30 de ani care locuiește în New York.

Continuând focusarea asupra francizelor sale Marvel și Star Wars, Disney a dezvăluit că vor exista noi productii bazate pe personajele She-Hulk, Ms Marvel și Moon Knight Marvel - alăturându-i lui Loki, WandaVision, Hawkeye și The Falcon și The Winter Soldier ca titluri confirmate deja. Cele mai multe dintre acestea sunt programate pentru o lansare 2020 sau 2021.

Așa cum era de așteptat, fiecare episod din The Simpsons va fi disponibil la lansare, precum și o nouă serie de Forky Asks a Question - un spin-off al Toy Story 4. Muppets își va găsi găzduire pe platformă într-o serie de episoade scurte noi. Alte titluri de bibliotecă includ fiecare sezon al Malcolm in the Middle, seria Star Wars: Clone Wars și Rebels, și o mulțime de desene animate clasice precum Ducktales, Kim Possible și Goof Troop.

Disney + a dezvăluit că va elimina abonamentele cu prețuri diferite, oferind tuturor abonaților acces la patru fluxuri simultane și la 4K și HDR video de înaltă calitate. De asemenea, va permite utilizatorilor să creeze 7 profiluri pentru familie. Interesant este că, în știrile care nu vor fi pe placul observatorilor, compania a mai spus că nu va lansa dintr-o dată toate episoadele din noi sezoane ale serialelor originale, așa cum procedează rivalii Netflix și Amazon - în schimb noi episoade vor fi difuzate săptămânal.

Disney anticipează între 60 de milioane și 90 de milioane de abonați până la sfârșitul anului 2024, atunci când se așteaptă ca serviciul să înceapă să obțină un profit.

Anonim

La noi in Romania va fi lansat abia din octombrie 2020.

Unknown

Disney+ romania octombrie 2019 anonim

Anonim

Disney+ a anunțat ca se lansează în Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania (și mai multe țări vor fi anunțate în curând) începând cu 31 martie 2020. Titlurile pot varia în funcție de teritoriu.

Anonim

Serviciul de streaming Disney+ are deja 10 milioane de abonati, astazi, la doua zile dupa lansarea din SUA. Apropo, am vazut primul episod din The Mandalorian. Nu e ceva ultra memorabil, chiar daca sunt fan Star Wars, dar e destul de bun. Chiar dacă deocamdată parca ii lipsește ceva, cu siguranța este unul dintre cele mai bune seriale pur SF lansate vreodată si probabil cel mai bun de genul acesta din acest an.

Anonim

Se lansează si in Romania din vara aceasta (nu a fost precizata o data exacta).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile