sâmbătă, 14 septembrie 2019

Panasonic va integra aplicația de televiziune hibridă a M7 Group în unele modele de televizoare

M7 Group a ajuns la un acord cu producătorul de televizoare Panasonic pentru a integra aplicația de televiziune hibridă a M7 în cea mai recentă generație de televizoare smart produse de Panasonic. Aplicația va deveni disponibilă pe piețele în care M7 operează (România, Ungaria, Olanda, Belgia, Republica Cehă, Slovacia, Germania și Austria).

Aplicația de televiziune hibridă dezvoltată de M7 va permite utilizatorilor de televizoare smart produse de Panasonic (și echipate cu tunere de satelit încorporat) accesul atât la conținutul TV liniar, cât și neliniar al M7, în calitate HD și UHD, printr-o interfață centrată pe utilizator și fără a fi nevoie de un receptor separat.

Mai mult, prin conectarea televizorului smart la internet, va oferi numeroase funcții interactive (de exemplu, time shifting și pauză la transmisia tv, acces la biblioteca media etc.) și servicii digitale precum înregistrarea în cloud și ghiduri electronice de programe.

Din această toamnă, aplicația hibridă de televiziune a M7 va fi disponibilă pentru toate televizoarele din seria OLED-TV ale Panasonic lansate începând cu anul 2019, precum și pentru seriile Ultra HD HDR LED începând de la GXW804 (și versiunile ulterioare).

Pe lângă accesarea serviciilor de divertisment și digitale prin televizoare smart, M7 va oferi de asemenea acces la aceste servicii printr-o aplicație pentru dispozitive mobile.

M7 Group este al doilea operator de platformă care folosește HbbTV Operator App (după platforma germană de televiziune prin satelit HD+) pentru oferirea unei interfețe de utilizator și acces la canalele sale, precum și la servicii suplimentare, fără să fie necesar un receptor separat.

M7 Group este compania care deține în prezent și DTH-ul Focus Sat România (servicii de televiziune prin satelit). Canal+ a primit recent acordul Comisiei Europene pentru a finaliza achiziția companiei M7 Group.


3 comentarii despre subiectul „Panasonic va integra aplicația de televiziune hibridă a M7 Group în unele modele de televizoare”:
Anonim

Platforma Focus Sat nu intra in acest program?

Anonim

Pai daca scrie că va fi și în România, are cumva M7 Group alt DTH in România în afara de Focus Sat? Normal că va fi și la Focus Sat.

Nick

Cu puțin peste o lună în urmă, Grupul M7 anunțase că va lansa până în 2019 aplicația HbbTV Operator pentru utilizatorii Panasonic de pe toate piețele europene, termen care va fi respectat în cel mai bun mod posibil. Începând de miercuri aplicația este disponibilă. În Germania, de exemplu, M7 este reprezentat de marca Diveo și în Austria de HD Austria.

Cu aplicația hibrid Smart TV dezvoltată de M7, utilizatorii televizoarelor Smart Panasonic cu tunere de satelit încorporate, pot accesa fără probleme conținutul TV liniar și neliniar al M7 în HD și UHD printr-o singură interfață fără a fi nevoie de un receptor separat. În calitate de prim producător, Panasonic susține standardul aplicației HbbTV Operator pentru vânzările de Crăciun în toate seriile TV OLED din 2019, precum și în seria HD HD Ultra HD, de la GXW804.

O aplicație operator HbbTV este un standard oficial al industriei care oferă o parte din interfața de utilizare a televizorului și combină programul TV normal cu serviciile de streaming. Acesta oferă toate avantajele unui set-top box extern, dar fără cablaj suplimentar sau o altă telecomandă. Aplicațiile operatorilor HbbTV pot rula în paralel cu aplicațiile HbbTV tradiționale de pe același dispozitiv și sunt, de asemenea, independente de canalul TV activ. Ce funcții sunt utilizate depinde exact de operatorul aplicației HbbTV Operator și de producătorul TV.

Conectarea Smart TV la Internet oferă, de asemenea, multe funcții interactive - cum ar fi reluarea în direct, pauză TV, acces la bibliotecile media - și servicii digitale, cum ar fi ghiduri de programe electronice.

La cerere, utilizatorii pot activa aplicația M7 HbbTV Operator chiar în timpul instalării, astfel încât să pornească automat de fiecare dată când televizorul este pornit. Clienții la tv satelit pot alege diferite pachete de abonamente din Diveo sau HD Austria după o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile.

Sursa: Panasonic Germania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile