sâmbătă, 14 septembrie 2019

Panasonic va integra aplicația de televiziune hibridă a M7 Group în unele modele de televizoare

M7 Group a ajuns la un acord cu producătorul de televizoare Panasonic pentru a integra aplicația de televiziune hibridă a M7 în cea mai recentă generație de televizoare smart produse de Panasonic. Aplicația va deveni disponibilă pe piețele în care M7 operează (România, Ungaria, Olanda, Belgia, Republica Cehă, Slovacia, Germania și Austria).

Aplicația de televiziune hibridă dezvoltată de M7 va permite utilizatorilor de televizoare smart produse de Panasonic (și echipate cu tunere de satelit încorporat) accesul atât la conținutul TV liniar, cât și neliniar al M7, în calitate HD și UHD, printr-o interfață centrată pe utilizator și fără a fi nevoie de un receptor separat.

Mai mult, prin conectarea televizorului smart la internet, va oferi numeroase funcții interactive (de exemplu, time shifting și pauză la transmisia tv, acces la biblioteca media etc.) și servicii digitale precum înregistrarea în cloud și ghiduri electronice de programe.

Din această toamnă, aplicația hibridă de televiziune a M7 va fi disponibilă pentru toate televizoarele din seria OLED-TV ale Panasonic lansate începând cu anul 2019, precum și pentru seriile Ultra HD HDR LED începând de la GXW804 (și versiunile ulterioare).

Pe lângă accesarea serviciilor de divertisment și digitale prin televizoare smart, M7 va oferi de asemenea acces la aceste servicii printr-o aplicație pentru dispozitive mobile.

M7 Group este al doilea operator de platformă care folosește HbbTV Operator App (după platforma germană de televiziune prin satelit HD+) pentru oferirea unei interfețe de utilizator și acces la canalele sale, precum și la servicii suplimentare, fără să fie necesar un receptor separat.

HbbTV Operator App la operatorul HD+

M7 Group este compania care deține în prezent și DTH-ul Focus Sat România (servicii de televiziune prin satelit). Canal+ a primit recent acordul Comisiei Europene pentru a finaliza achiziția companiei M7 Group.


2 comentarii despre subiectul „Panasonic va integra aplicația de televiziune hibridă a M7 Group în unele modele de televizoare”:
Anonim

Platforma Focus Sat nu intra in acest program?

Anonim

Pai daca scrie că va fi și în România, are cumva M7 Group alt DTH in România în afara de Focus Sat? Normal că va fi și la Focus Sat.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (475) Focus Sat (237) FREESAT (23) iNES (22) Nextgen (77) Orange (194) Telekom (285) UPC (261) Vodafone (57)