joi, 7 noiembrie 2019

Cinemax și Cinemax 2 la Digi Online

Televiziunile Cinemax și Cinemax 2 au fost introduse în aplicația Digi Online și pot să fie recepționate de abonații RCS RDS care au achiziționat MAXPAK.

La RCS RDS, extra-opțiunea MAXPAK costă 15 lei lunar și include 5 televiziuni de filme și seriale (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2). HBO, HBO 2, HBO 3 erau deja incluse în aplicație. Aplicația Digi Online este gratuită. În plus, la RCS RDS, abonații la extra-opțiunea MAXPAK primesc acces gratuit și la platforma HBO GO.

UPDATE 19 decembrie 2019: Televiziunile Cinemax sunt disponibile acum și în web browser (informatie trimisă de Cristy).


9 comentarii despre subiectul „Cinemax și Cinemax 2 la Digi Online”:
Unknown

Pe cand Cinemax 2 HD pe TV?

Anonim

Vrei sa-ti mareasca pretul extraopriunii pentru un Cinemax2 in HD?

Anonim

Dar cei de la digi cand o sa bage si celelate canale discovery pe cablu ? ( casa nu mai zic de amc si film box care sunt la digi hu si la noi nu este ) , + mai multe canale hd .

Anonim

Eu as vrea 1-2 canale de muzica populara in aplicatie.

Laci

VREM MUZICĂ COUNTRY!

Bogdan

Nu o sa vedeti prea curand posturile discovery, amc si filmbox in grila digi. Motivul, ceilalti operatori care au posturile astea maresc cel putin odata pe an pretul la abonament. Digi a fost la un pas sa faca ca cei de la Telekom si cu posturile National Geographic pana s-au maturizat cei de la National si au preferat sa bage reclame decat sa majoreze tariful ca aveau de pierdut vreo 3 milioane de abonati ai Digi. Probabil ii confindase ci abonatii Telekom sau UpC care sunt ca numar la jumatatea celor de la Digi.
Atata timp cat Digi are grila cea mai ieftina cu posturile de baza si in HD si care este pan in 8 euro...posturi noi in HD nu o sa vedeti la Digi
..poate doar la anul daca mai intra ceva in must carry..si..maxim la calitate SD.
Maj bine va abonati pe partea de cablu la alti operatori daca sunteti fanii acelor posturi decat sa visati posturi noi, cu plata, la Digi. Mai.mumte sanse sunt sa plece Discovery, Amc si Filmbox din Romania decat sa le vedeti in gril Digi..si asta dintr-un singur motiv...cel putin odata pe an UNIi din ei solicitate marire de tarif la retransmisie care pe urma apare abonatilor acelor retele sub mesajul ca ...de la data X va creste avonamentul, nu ba convine aveti dreptul sa va cautati alt operator..adika ceva de gen...haida pa, la revedere

Gigi

Da, de acord cu Bogdan. DIGI o fi cel mai ieftin dar la Digi Satelit cu programele HD nu e bine.Nici macar TVR2 HD nu e dat... Multa umplutura ca asa cere romanul...multe canale! mult si prost! de TrinitasHD nici vorba...in schimb avem HD pe ProTv unde sunt emisiuni si show-uri pentru anumite categorii de persoane, care nu mă interesează...

Anonim

În web browser totusi nici acum nu sunt disponibile posturile Cinemax 1,2 .Poate nici nu vor să adauge aceste posturi.

Anonim

Daca televiziunile HBO sunt disponibile in web browser, vor fi disponibile si televiziunile Cinemax, sunt tot ale HBO si acestea.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile