miercuri, 11 decembrie 2019

Realitatea Plus a intrat în grila Orange Satelit

Televiziunea Realitatea Plus a intrat în grila operatorului DTH (furnizor servicii de televiziune prin satelit) Orange România, la pozitia EPG 104.

Realitatea Plus a început testele tehnice prin satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade Est pe 6 ianuarie 2015 și a primit licența pentru emisie pe 5 martie 2015, dar nu a fost retransmisă de operatorii de televiziune cu plată din România decât după ce CNA-ul nu a mai prelungit licența audiovizuală a televiziunii Realitatea Tv. Solicitarea S.C. GEOPOL INTERNAȚIONAL SRL București privind modificarea structurii serviciului de programe pentru Realitatea Plus din București a fost aprobată în unanimitate în ședința din 29 octombrie 2019, exact aceeași ședință în care nu a fost prelungită licența Realitatea Tv

Astfel, pe 1 noiembrie 2019, televiziunea Realitatea Plus a intrat în rețeaua de cablu digital a RCS RDS, exact în locul unde era Realitatea Tv, precum și în grila de satelit a Digi Tv și a altor operatori locali de cablu tv. Pe 4 noiembrie 2019, televiziunea Realitatea Plus a intrat și în grila la Focus Sat, iar pe 5 noiembrie la UPC. Ulterior a intrat și la Orange cablu, Telekom Tv și Nextgen.


2 comentarii despre subiectul „Realitatea Plus a intrat în grila Orange Satelit”:
Vio73

Mulțumesc, HD satelit!

Anonim

un lucru bun asteptam sii alte posturi tv indiferent de cablu

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile