vineri, 27 decembrie 2019

Acord SPI / FilmBox - Telekom România pentru distribuția Timeless Drama Channel (TDC), DocuBox și FightBox

SPI / FilmBox și Telekom România au semnat un acord de distribuție a canalelor Timeless Drama Channel (TDC) și a două canale tematice suplimentare din portofoliul SPI / FilmBox, anunță radio-difuzorul printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

SPI / FilmBox anunță că abonații Telekom România vor avea de azi acces la Timeless Drama Channel (TDC), una dintre televiziunile cu producții dramatice cu cea mai rapidă creștere din lume și două canale tematice suplimentare din portofoliul SPI / FilmBox. TDC, DocuBox și FightBox vor fi disponibile în pachetul de bază în toată rețeaua de distribuție Telekom România.

Suntem încântați să lansăm trei dintre cele mai bune canale pe Telekom România, unul dintre cei mai importanți jucători din regiune. Ne mândrim că oferim programe de cea mai bună calitate pentru toate genurile pe canalele noastre și suntem siguri că abonații Telekom România se vor bucura pe deplin de TDC, DocuBox și FightBox”, a declarat Tamas Fülöp, director regional de operațiuni la SPI International.

"Primul canal de dramă turc de la SPI / FilmBox, TDC, a avut un succes fulminant pe glob de la lansarea sa, în aprilie 2019. Canalul ajunge acum în 5 milioane de case din 14 țări și intenționează să-și dubleze penetrarea în piață în 2020", precizează radio-difuzorul.

Creat în parteneriat cu Ay Yapim, TDC oferă peste 600 de ore de conținut nou, inclusiv 9 seriale TV turcești de renume la nivel mondial: Unchiul Kara, Dragoste de contrabandă, 20 de minute, Kurt, Seyit și Shura, Mame și mămici, Eșarfa roșie, Cinci frați, Sfârșitul și Ziua a 8-a. De asemenea, canalul aduce în prim-plan unii dintre cei mai talentați actori și actrițe din Turcia, precum Kıvanç Tatlıtuğ, Bergüzar Korel, Farah Zeynep Abdullah, İmirzalıoğlu, Kenan și Tuba Büyüküstün.

Ne bucurăm că abonații noștri vor avea acces la conținut nou, interesant, premiat la nivel internațional, prin canalele TDC, DocuBox și FightBox, recent introduse în rețeaua de televiziune Telekom România. Parteneriatul nostru cu SPI International este un nou pas în eforturile noastre de a răspunde nevoilor și cerințelor românilor în ceea ce privește conținutul TV preferat și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm acest parteneriat”, a declarat Andreas Elsner, Chief Commercial Officer, Residential Segment, Telekom România.

Prin acest parteneriat, abonații Telekom România se vor bucura de 3 dintre canalele tematice unice ale SPI / FilmBox: TDC, primul canal turcesc global de producții dramatice; FightBox, care oferă evenimente live electrizante de sporturi de contact și arte marțiale mixte din întreaga lume, și DocuBox care oferă o colecție de documentare premiate despre diferite culturi și minunile lumii în care trăim.

Toate canalele vor fi disponibile abonaților Telekom România în pachetul de bază prin tehnologiile DTH, tv prin protocol IP și DVBC.

DESPRE FILMBOX – Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.

***

Alte modificări privind grila Telekom găsiți AICI.


10 comentarii despre subiectul „Acord SPI / FilmBox - Telekom România pentru distribuția Timeless Drama Channel (TDC), DocuBox și FightBox”:
Dan Cserei

La NextGen intră ?

Anonim

La Orange Tv Satelit cînd va fii introdus Timeles Drama Chanel pe satelit.

Giony

Mai puține "dulcegari" turcești!

Anonim

Dau numai filme turcești ?

Anonim

TDC este un canal turcesc (similar cu HBO, Filmbox) destinat pentru cei din afara Turciei in regim cu plata. Si difuzeaza doar filme/seriale turcesti. Pana acuma nu au productii proprii, sunt seriale care au fost difuzate pe canalele de televiziune turcesti (cum ar fi Kanal D, TRT, FOX TURKEY, ATV, STAR TV, SHOW TV).

Cyp

E vreo șansă să rămână Eurosport urile in grila?înafara de național geografic celelalte programe care au fost introduse sunt de calitate mai slabă decât cele care se vor scoate.

Anonim

Docubox nu este la liber

Anonim

FlimBox cand va reaparea canalele de la Telekom

Anonim

Peste tot in lume cand expira contractele se intampla la fel. In Statele Unite in special. Telekom are o baza de 1,3 milioane de clienti deci Discovery are tot interesul sa fie dstribuit acolo si Telekom are interesul sa nu piarda macar Eurosporturile. Poate se va face un nou contract asa cum s a facut cu Digi pentru canalele principale...Eurosport 1 si 2, Discovery, Tlc. Adevarat ca astazi si Food Network si Travel channel fac parte din familia Discovery, dar aproape toate emisiunile sunt distribuite pe toate canalele, deci din un anumit punct de vedere Discovery si Tlc ar trebui sa fie suficiente pentru o panoramica completa a programelor Discovery Networks. Ce nu inteleg este faptul ca se poate negocia pretul pe abonat pentru canalele principale, restul sa fie o extraoptiune...Cine o vrea o cumpara si bani merg la furnizor de continut.

Anonim

vad ca la nextgen nu au introdus nici acum nimic nou pe langa natgeo si wild

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile