duminică, 12 ianuarie 2020

Despre introducerea Travelxp în grila de canale a Telekom România

De la începutul acestui an, televiziunea Travelxp a fost adăugată oficial în grilele platformelor DTH și tv prin protocol IP ale Telekom România.

Sumant Bahl, MD - Europa la Travelxp, a precizat: "2019 a fost un an excelent pentru Travelxp, iar 2020 începe cu un parteneriat important cu Telekom România. Suntem încântați să oferim telespectatorilor din România programe documentare de turism, 100% originale, și să le oferim posibilitatea de a explora lumea prin intermediul micilor ecrane".

Andreas Elsner, CCO, segment rezidențial la Telekom România, a adăugat: "Prin includerea Travel XP în rețelele noastre de televiziune cu plată, oferim clienților noștri programe care vor extinde perspectiva asupra călătoriilor și le vor oferi telespectatorilor posibilitatea de a învăța lucruri noi despre diferite culturi și țări. Parteneriatul nostru cu Travel XP este valoros prin varietatea și calitatea conținutului difuzat".

Televiziunea Travelxp este deja localizată în nouă limbi europene și distribuită în peste 18 țări din Europa.


7 comentarii despre subiectul „Despre introducerea Travelxp în grila de canale a Telekom România”:
Cristi

Chiar daca Travel XP e un post tv indian, e un canal bun. Am vazut că aveau filmari 4K si de la Dubova, din Romania. Daca Telekom tot a semnat in premiera in Romania un acord cu proprietarii acestei televiziuni, ar fi putut sa introduca versiunea Travel XP 4K HDR pe IPTV, acolo nu e problema de banda. Aveau si ei astfel un canal 4K in grila, si unul bunicel.

Anonim

Din ce reiese mai sus să înțeleg că pe Telekom cablu ( încă) nu a fost introdus

Anonim

Postul emite și la Telekom și la Orange pe cablu dar fără subtitrare.

Unknown

Nu înțeleg de ce introduc posturi în grila netitrate.
Oricum e foarte slab fata de cel de la Digi,HCTV.

AleXXander

HGTV nu este despre calatorii. Travel Channel si Travel Mix se incadreaza pe aceasta nisa. Nu ar fi rau sa ajunga acest Travel XP si la Digi, dar probabil sansele sunt destule de reduse.

Anonim

De la 1 martie 2020 creste pretul la toate abonamentele cu 2 lei.

Unknown

Păcat ca, subtitrarea nu se vede integral. Este aproape inadmisibil pentru un program de televiziune

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile