joi, 16 ianuarie 2020

DIGI TV a lansat pachetul 4K. Include Eurosport 4K și Digi 4K.

Grupul Digi | RCS RDS lansează un pachet special pentru abonații Digi TV – Pachetul 4K, care va cuprinde canalul propriu, Digi 4K, și Eurosport 4K.

Telespectatorii care iubesc sportul vor avea, astfel, ocazia de a viziona la calitate Ultra-HD cele mai importante competiții sportive din Europa și nu numai.

Eurosport 4K, canal din portofoliul Discovery România, va fi, alături de Digi 4K, cel de-al doilea post Ultra-HD din pachetul 4K, introdus de operatorul de comunicații electronice Digi | RCS RDS, de vineri, 17 ianuarie 2020. Abonații Digi TV care au deja activată extraopțiunea Digi4K vor putea urmări cele mai urmărite și îndrăgite competiții sportive difuzate de cele două posturi, a căror emisie va fi recepționată în toată țara. În cazul clienților care doresc să își activeze această extraopțiune, pachetul 4K va fi disponibil la prețul de 5 lei/ lună (inclusiv TVA).

Digi 4K poate fi găsit pe poziția 200 din grila de programe Digi TV, iar Eurosport 4K se va afla pe poziția 201. Activarea extraopțiunii se poate realiza fie din contul individual de pe digiromania.ro sau prin Serviciul de Relații cu clienți, fie în rețeaua de magazine și puncte de vânzare Digi.


Digi | RCS RDS a fost primul operator de servicii convergente de comunicații electronice din România care a lansat pe piața locală o televiziune 4K. Încă de la lansarea sa, în noiembrie 2018, Digi 4K a difuzat un mix de conținuturi constând în transmisiuni sportive premium (UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Bundesliga, Formula 1 și altele) și documentare. Pe Eurosport 4K, telespectatorii vor putea viziona turneele de tenis de Mare Șlem, Tururile Cicliste, Jocurile Olimpice de Vară, snooker, sporturi de iarnă și multe altele. Prin intermediul pachetului 4K, iubitorii sportului abonați la serviciul Digi TV vor avea acces la cea mai extinsă ofertă de transmisiuni sportive, realizate la cele mai performante standarde tv disponibile pe piața din România.

Digi | RCS RDS și Discovery România au semnat la finalul anului 2019 un acord strategic, în cadrul căruia în oferta operatorului a fost introdusă și televiziunea Home and Garden TV (HGTV), pe lângă conținutul premium disponibil pe Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel.

Peste 140 de canale sunt disponibile abonaților la serviciile de televiziune prin cablu digital și până la 60 prin serviciul de televiziune prin cablu analogic, la cele mai accesibile prețuri de pe piață – 30 lei (inclusiv TVA), respectiv 26 lei (inclusiv TVA). Abonații la serviciile de televiziune prin satelit pot opta pentru abonamentul Digi TV Popular (până la 25 de canale) sau pentru Digi TV Bază (până la 89 de canale), la prețul de 17 lei (inclusiv TVA), respectiv 25 lei (inclusiv TVA) pe lună.

Tot la acest operator, începând de astăzi au fost decriptate toate televiziunile digitale din pachetul de bază prin cablu tv al RCS RDS (detalii găsiți AICI).

Despre Digi | RCS RDS:

Digi | RCS RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, Digi | RCS RDS figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține aproape cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria. În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii, cum ar fi tehnologia 5G, recent adoptată de operator. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

Despre Discovery:

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este un pionier în ceea ce privește platformele sale, punându-și conținutul la dispoziția fanilor, pe orice tip de ecran ecran: de la produse de tipul TV Everywhere, prin portofoliul de aplicații GO, servicii de streaming adresate direct consumatorilor, cum ar fi Eurosport Player, Food Network Kitchen și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul creat special pentru digital al grupului Nine Media, parteneriatul de conținut din zona de istorie naturală și non-ficțiune cu BBC, o alianță strategică alături de PGA Tour care a creat gazda internațională a golfului. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

UPDATE 17 ianuarie 2020: În contul de abonat de pe websiteul digiromania.ro a fost activată posibilitatea de abonare la pachetul 4K.

UPDATE 17 ianuarie 2020: Televiziunea Eurosport 4K a intrat la RCS RDS cablu digital. Este în rezoluție 4K, în format HDR HLG și are comentariul în limba română. Se găsește la scanare pe aceeași frecvență cu Digi 4K.

UPDATE 24 martie 2020: Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19. Detalii găsiți AICI.


226 de comentarii despre subiectul „DIGI TV a lansat pachetul 4K. Include Eurosport 4K și Digi 4K.”:
ATENȚIE: acest articol are peste 200 comentarii. Utilizați navigarea de mai jos pentru a vizualiza toate comentariile, inclusiv cele publicate de dvs:
<< Cele mai vechi comentarii   < Comentarii mai vechi   Comentariile 201 – 226 din 226 comentarii
Anonim

Până cum toate modelele Sony au aceasta problemă. Cel puțin așa reiese din tot ce am citit pe net.

Costinel

Daca eurosport 4k e pentru tine un program important, cauti pana gasesti acel tv care merge asa cum iti doresti sa mearga pe eurosport 4k. Poate pe altii nu-i intereseaza sportul. Pentru ca daca iti iei tv pentru sport nu cred ca trebuie ales un panel VA. Un IPS se preteaza mult mai bine.

Darius

Ok, multumesc. Dar nu stiu ce sa mai cred, unii spuneti ca merge bine acel Sony, altii ca nu merge bine... Merg la un magazin care are UPC cu Eurosport 4K, sper sa gasesc asa ceva, sa testez televizorul Sony, altfel nu cumpar.

Anonim

Poti sa-mi spui diferentele majore intre android 8 si 7? Stiu ca se recomanda intotdeauna update, dar cu ce noutati vine 8? Si legat de stabilitate, din nou ce inseamna? Pentru ca pe 7 nu mi s-a blocat niciodata, singura problema am avut-o cu canalele care aveau ecran negru cateodata dar s-a rezolvat prin rescanare alegand la operator "Altii" in loc de "Digi". Stiu ca pe telefoanele mai vechi de obicei sistemele noi de operare uneori nu performeaza foarte bine. Intreb asta avand in vedere hardware-ul modest al acestui tv. Multumesc.

Anonim

Acest HLG a fost dezvoltat in colaborare cu LG. Aceasta este explicatia pentru care televizoarele LG se dovedesc cele mai compatibile cu Eurosport 4k HLG

Cristi

Faci confuzie, acest HLG nu a fost dezvoltat in colaborare cu LG din Coreea de Sud. HLG a fost dezvoltat printr-o colaborare intre BBC si NHK, televiziunile publice din Marea Britanie si Japonia.

HLG funcționează foarte bine pe LG deoarece LG este mereu la zi cu codecurile si tehnologiile importante ale televizoarelor.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_Log-Gamma

HLG nu vine de la LG. :) HLG inseamna Hybrid Log-Gamma.

LG nu inseamna Log-Gamma, ci sunt inițialele de la Lucky-Goldstar.

Anonim

Vă mulţumim că aţi contactat Centrul de Informare Clienţi Sony.

Referitor la sesizarea Dumneavoastră, după cum probabil știți, canalul de televiziune Eurosport 4K este momentan în perioada de teste, perioadă în care pe diferite televizoare, de la diferiți producători, acest canal se poate manifesta defectuos.
Tot ceea ce aveți de făcut pe televizorul Dumneavoastră este să vă asigurați că aveți ultima versiune de software (PKG6.6545), și să efectuați o resetare la setările din fabrică.
Dacă televizorul nu este actualizat la ultima versiune de software, vă recomandăm să efectuați această actualizare, folosind un stick de memorie USB și un calculator conectat la internet.
Fișierul necesar acestei descărcări, precum și pașii ce trebuiesc urmați pentru a face această actualizare, puteți găsi la linkul următor :
https://www.sony.ro/electronics/support/lcd-tvs-android-xf90xx_x90xxf-series/kd-65xf9005/downloads/00016450

Anonim

Dacă nu dă dovadă de receptivitate, Eurosport va avea mari probleme cu audiența acestui post 4K care a pășit cu stângul. Majoritatea televizoarelor 4K HDR/HLG (cu excepția LG și parțial Samsung), au probleme cu recepționarea corectă a acestui Eurosport 4K

Anonim

O luam de la capăt??? Ce sa vă facă Eurosport? Sa va facă update de firmware la televizoarele voastre neconforme tehnic?!

Teo

Samsung Update Firmware 1242 in 18.02.2020

Anonim

Eurosport 4K a inceput sa vada cu intreruperi scurte ale cadrelor din aceasta seara.

Anonim

În privința așa-zisului pachet 4k, Digi 4K e ok, dar Eurosport 4k nu este ok (mai nou merge cu întreruperi, după multe alte probleme anterioare), nu trebuie plătit nimic pentru Eurosport 4K. Dar nu e vina lui Digi, care merită toată aprecierea pentru efortul pe care îl face pentru abonații săi.

Anonim

Eurosport 4K e gratis adaugat, tot 5 lei costa si inainte Digi 4K, tot atat costa si acum. Deci Eurosport e bonus gratis pentru cine e abonat la Digi 4K.

Anonim

Trebuie sa ne multumim cu ce avem deocamdata. Nu tv-urile sunt de vina.
EUROSPORT 4k este un program in testare (testare facuta de Eurosport prin preluare 90% competitii Eurosport 1. / DIGI doar retransmite)
Dca veti cauta Eurosport 4k pe net inclusiv in site-ul Eurosport.com NU ilveti gasi nici macar ca program TV.
Rabdare pana va transmite emisiuni preluate/redate in 4k.
Nu multe televiziuni realizeaza programe sportive LIVE in 4k.
Mai mult ca sigur ca se are vedere Olimpiada Tokio 2020. (s-a preluat satandardul HGL pt conceput pt transmisii LIVE de BBC in cooperare cu NHK. NHK fiind televiziunea Japoneza ce va transmite Olimpiada.
Sa auzim de bine.

Teo
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

Am un TV Samsung UE55MU6172. Si DIGI 4K si Eurosport 4k se vad mult mai rau decat un full HD.

Anonim

Data viitoare sa îți cumperi un televizor care respectă standardele HLG și la recepția DVB, nu doar in aplicații și prin redarea USB.

Anonim

Confirm problema cu imaginea întunecată de pe eurosport 4k! Televizorul meu are toate standardele de imagine posibile: Hdr-Hlg , HLG simplu, HDR 10 , HDR 10+ , Hdr Pro, Dolby Vision! Toate se vad cristal pe stream precum Prime Video Netflix Youtube și filme 4k de pe PC , înafară de acest eurosport 4k! Televizorul meu este TCL 65ES780

Anonim

O avea televizorul tau toate standardele, dar nu pe receptia DVB prin tuner! Chiar nu pricepeti ce inseamna receptia DVB prin tuner? Aia care o face tunerul, nu cea online si nici cea de pe USB! Voi aveti toate standardele pe online si USB, dar nu aveti HLG corect pe tuner. Pff... greu de inteles...

Anonim

Sony 4k, gama 2019, aceeași problemă cu Eurosport HLG. Probabil că modelele 2018 sau mai vechi nici nu mai pot fi luate în seamă pentru o calitate HLG mai bună. Celelelte programe 4K (SDR sau HDR) sunt ok.

Anonim

Eurosport și HD Plus vor prezenta Roland-Garros French Open în septembrie și octombrie pentru a treia oară la rând în calitate de imagine ultra-clară. În perioada 27 septembrie - 11 octombrie, Eurosport 4K va transmite toate meciurile care au loc pe Center Court Philippe-Chatrier pe UHD1 de HD Plus în calitate UHD cu HDR. Fanii pot aștepta cu nerăbdare 15 zile de tenis și aproximativ 120 de ore de acțiune live, inclusiv semifinale și finale, la o calitate super.
Puteti urmări meciurile selectate pe canalul de evenimente Eurosport 4K pe UHD1 de HD Plus în calitate ultra-clară cu HDR - fără pauze comerciale și cu comentarii germane. Finala feminină va fi pe 10 octombrie la ora 15:00, finala masculină pe 11 octombrie în același timp.

Sa speram ca va fi in 4K nativ si pe versiunea din Romania a Europort 4K.

Anonim

În sfârșit, transmisiunile de tenis de la Roland Garros de pe Eurosport 4K, aduc o altă calitate pe toate televizoarele compatibile HLG. Acum avem certitudinea că problema calității imagine ține exclusiv de Eurosport. Celelalte transmisiuni însă, precum ciclism sau snookers, lasă mai departe de dorit, așa cum deja se știe de multă vreme.

Anonim

Știi greșit. Acum au transmis într-un standard cu care e compatibil și televizorul tau. Mi-e îmi reda corect și înainte și îmi va reda corect și după ce transmisia de la Roland Garros se va termina.

Unknown

Salut,locuiesc in U.K.,am abonament prin satelit la digi pot activa optiunea de 4k daca sunt in u.k. ? Mulțumesc

robert

nu

Anonim

@Unknown optiunea 4K la momentul actual este disponibil doar prin cablu. Pe satelit nu este disponibil pachetul 4K la nici un operator DTH din Romania doar SD si HD, dar sunt canale 4K la liber pe sateliti HOTBIRD, ASTRA si TURKSAT si doar canale de prezentare (demo) Ca sa ai 4K pe satelit in primul rand trebuie sa ai receptor 4K sau televizor 4K cu tuner de satelit (DVB-S2) si iti va trebuii o cartela CI+ pentru canale gen EUROSPORT 4K care este codat.

ATENȚIE: acest articol are peste 200 comentarii. Utilizați navigarea de mai jos pentru a vizualiza toate comentariile, inclusiv cele publicate de dvs:
<< Cele mai vechi comentarii < Comentarii mai vechi   Comentariile 201 – 226 din 226 comentarii   Comentarii mai noi > Cele mai noi comentarii >>

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile