joi, 13 februarie 2020

Televiziunea Insight Tv, distribuită în 4K HDR în Europa prin satelitul Hotbird 13E

Insight Tv va distribui feed-ul său UHD la nivel european prin intermediul satelitului HOTBIRD 13E al Eutelsat, situat la poziția orbitală 13° Est. Astfel, operatorii de televiziune cu plată vor putea să ofere telespectatorilor lor din Europa, dar și din Orientul Mijlociu, conținutul Insight TV în calitate 4K HDR.

Aymeric Genty, vicepreședinte regional pentru Europa de Vest și de Nord al Eutelsat, a explicat: "Acoperirea foarte mare cu semnal pe care o furnizează sateliții HOTBIRD în regiunile europene și în Orientul Mijlociu oferă oportunități excelente pentru radiodifuzorii care doresc să-și extindă rețeaua de distribuție. Suntem încântați să colaborăm cu Insight TV pentru a oferi operatorilor de televiziune cu plată acces la programele interesante ale acestui post tv".

Rian Bester, CEO al Insight TV, a adăugat: "Ne-am decis să colaborăm cu cei mai importanți distribuitori prin satelit și IP din lume, pentru a oferi conținutul nostru original în cât mai multe teritorii. Eutelsat este un important operator de sateliți care acoperă Europa în întregime cu semnal, precum și Orientul Mijlociu. De aceea este partenerul ideal care ne va ajuta la dezvoltarea rețelei noastre de distribuție".

Dintre noile programele de la Insight TV sunt de menționat "Sandboarding in Dragon Hill" (filmat în întregime în 8K), precum și producțiile de arte marțiale "Story of Masters" (cu actorul hollywoodian Dan Fogler) sau "Ghost Chasers: Exploring the Other Side" (care prezintă aventurile youtuberilor Josh și Cody).

Frecventa de recepție pentru operatorii de televiziune cu plată este pe satelitul Hot Bird 13E, respectiv 12539, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK, criptat în Viaccess 6.0.


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea Insight Tv, distribuită în 4K HDR în Europa prin satelitul Hotbird 13E”:
Anonim

Foarte interesant. Ați uitat un detaliu, ce producții are acest post de televiziune?
Sport? Artă? Cultură? Filme? Documentare?

Anonim

Nu cred că au uitat vreun detaliu, că nu e o prezentare a postului, ci a distribuției prin satelit. Mai sunt și alte articole despre postul asta, in care e prezentat mai pe larg. Se vede și din imagini: diverse documentare, reportaje, emisiuni despre arta, turism, oameni, locuri, sporturi extreme etc, nu are filme sau transmisii sportive live.

Anonim

E un din cele mai bune 5 posturi 4K native HDR din lume.

Anonim

HDR adevărat sau versiunea light HLG ?

Anonim

Ambele.

Anonim

La cât mai multe 4K-uri. Haideți că se poate !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile