marți, 18 februarie 2020

Licențele cu difuzare prin satelit ale Look 4K, Looksport 2 și Looksport 3 au fost retrase

S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca a solicitat în ședința CNA de astăzi retragerea licenței audiovizuale pentru televiziunile Look 4K, Looksport 2 și Looksport 3 cu difuzare prin satelit. După retragerea celor trei licențe prin satelit, Look 4K, Looksport 2 și Looksport 3 vor avea în continuare licențe audiovizuale prin rețele de comunicații electronice. Solicitarea a fost aprobată în unanimitate de către membrii CNA.

În noiembrie 2019, CNA a aprobat solicitarea S.C CLEVER MEDIA NETWORK SRL din Cluj-Napoca pentru modificarea unei licențe audiovizuale deținute de societatea comercială menționată, mai precis modificarea denumirii și formatului de difuzare a televiziunii Looksport 1/Looksport 1 HD în Look4K. Reprezentanții postului tv nu au fost prezenți în acea ședința a CNA, însa de această data au fost în sala ședinței.

De asemenea, a fost solicitată modificarea acționariatului societății S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca. Solicitarea a fost aprobată în unanimitate de către membrii CNA.

De asemenea, în aceeași ședință a CNA, a fost aprobată solicitarea de cedare a licențe audiovizuale deținută de S.C. AGRO TV NETWORK SRL Cluj-Napoca. Astfel, a fost solicitată modificarea licențe audiovizuale acordate pentru AGROTV cu canal secundar AGROTV HU și AGROTV din București și cedarea acestora către S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca. Solicitarea a fost aprobată în unanimitate de către membrii CNA.

"Solicitările noastre țin doar de faptul că încercăm sa ne optimizăm activitatea și să ne consolidăm pe o singură structură. Nu avea sens să ținem licențe pe mai multe societăți, dacă eu eram acționar în majoritate la toate societățile. La fel, licențele pe care nu le folosim nu avea rost sa le ținem dacă nu aveam strategia de a le folosi în viitorul apropiat", a explicat Gheorghe Adrian Tomșa, acționarul majoritar.

UPDATE 19 iunie 2020: Look 4K a intrat în grila Vodafone Tv. Detalii găsiți AICI.


9 comentarii despre subiectul „Licențele cu difuzare prin satelit ale Look 4K, Looksport 2 și Looksport 3 au fost retrase”:
Anonim

Look 4K, Looksport 2 și Looksport 3 vor putea emite în continuare prin satelit, dar numai prin operatori DTH, pe baza licențelor de comunicatii electronice, la fel cum sunt emise mai mult de jumătate din televiziunile din grilele operatorilor DTH din Romania, televiziuni care nu au și licența de satelit. Nici nu știu de ce mai solicitaseră astfel de licențe, dacă nu aveau de gând sa emită prin frecvente proprii prin satelit.

Anonim

cand vor incepe sa emita in format 4k look sport2 3 vor ramane incontinore pe cablu

Anonim

Nu ai inteles ca nu e necesar sa aiba licenta de satelit ca sa emita la DTH-uri? Nu stii ce inseana DTH? De exemplu, DTH-uri sunt Orange TV Satelit, Telekom Satelit, Digi Tv Satelit, Freesat satelit etc.

Unknown

Pe cand look sport 2 3 la focus sat??se stie ceva??

Anonim

Specific celor din spatele acestor canale, să își schimbe des opțiunile. Această instabilitate de nume, grilă, acum de licență le va asigura o audiență pe măsură, adică slabă.

Anonim

Acestea sunt modificări interne, birocratice si contabile. Deci cu ce sa afecteze audientele, dacă respectivele licențe nu erau folosite? Poate vrei sa spui ca au lansat prea mult canale si nu le acoperă cu conținut 24/24 pe toate. Asta da, afectează audientele acelor canale.

Anonim

BBC Earth HD are imagini demențiale.

Anonim

Slabe dacă este să ai acces la canalele Digisport. Dacă nu, în lipsa de altceva, sunt o opțiune de luat în seamă.

Anonim

De mâine începe să emită Look 4K, prin rețea de comunicații electronice, nu s-a spus care rețea. Asa au zis la ședința CNA.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile