joi, 13 februarie 2020

Orange a lansat campania "Bucuria e mai mare cu cât premiul e mai tare"

În perioada 13 februarie – 31 martie, clientii Orange PrePay sunt recompensati cu internet bonus si extra sanse de câstig în cadrul unei tombole cu super premii pentru reîncarcarile în valoare de minimum 5 euro credit. Pentru fiecare reîncarcare cu credit sau cu o optiune în valoare de minimum 5 euro credit în perioada promotiei, clientii Orange primesc automat 50 GB net 4G pentru 30 de zile.

Pe lânga acest bonus, fiecare reîncarcare cu credit sau cu o optiune de minimum 5 euro credit ofera clientilor o sansa de a castiga unul dintre premiile oferite în cadrul tombolei, prin tragere la sorti: un smartphone pe zi, doua carduri cadou pe saptamâna, saptamânal sansa de a câstiga salariul pe un an în valoare de 12 000 euro sau marele premiu, un automobil electric BMW i3.

Poți câștiga prin tragere la sorți câte un premiu din fiecare categorie:

Premii zilnice: câte un telefon Samsung Galaxy Note 10+ 256 GB pe zi, din totalul de 48 de telefoane al campaniei.
Premii bisăptămânale: câte 2 carduri de cumpărături în valoare de 500 euro pe săptămână, din totalul de 16 carduri al campaniei. Acestea sunt emise de Edenred, în RON, la cursul BNR din data lansării campaniei, 13 februarie 2020.
Premii săptămânale: câte un salariu de 12.000 euro pe săptămână, din totalul de 8 salarii al campaniei. Acestea vor fi virate în RON la cursul din ziua extragerii, în contul bancar al câștigătorilor.
Premiul final: o mașină electrică BMW i3

Clienții eligibili extrași vor fi contactați telefonic pe numărul cu care s-au înscris în tombolă de către partenerul Organizatorului, agenția Hit Mail SA. Lista câștigătorilor va fi afișată după înmânarea premiilor aici: https://www.orange.ro/prepay/premii-reincarcare/.

Poate participa orice persoană fizică, cetățean român, persoană fizică cu domiciliul în România, având capacitate deplină de exerciţiu, cu vârsta de peste 18 ani şi care îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

(1) este posesor de cartelă SIM Orange PrePay;
(2) reîncarcă cel puțin o dată în perioada campaniei cartela Orange PrePay cu minimum 5 euro credit sau cu o opțiune de minimum 5 euro credit;
(3) reîncărcările și achizițiile de opțiuni provenite din creditul dobândit prin serviciul Transfer Credit sunt excluse din extragere atât pentru numărul care a transferat creditul cât și pentru cel care l-a primit;
(4) își înregistrează datele de identificare pe www.orange.ro/inregistrare conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 62/2019 („OUG 62/2019”) iar în cazul în care aceasta încetează să își producă efectele indiferent de cauză, clienții vor efectua o reîncărcare de minimum 5 euro credit, cu o opțiune sau cu credit, prin contul My Orange, ulterior primei reîncărcări în valoare de minimum 5 euro credit, cu o opțiune sau cu credit pentru a intra în tragerea la sorți de două ori pentru fiecare astfel de reîncărcare efectuată;
(5) Deține, atât la data extragerii cât și la momentul semnării procesului verbal de înmânare a premiului, un număr Prepay activ;
(6) este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile prezentului Regulament;
(7) are împlinită vârsta de 18 ani la data începerii Campaniei.

Organizatorul și/sau prin partenerul/partenerii săi va contacta Participantul în maximum 3 zile lucrătoare de când s-a efectuat tragerea la sorţi, pentru a-i furniza detalii despre condiţiile necesare pentru acordarea şi înmânarea Premiului conform prezentului Regulament.

Contactarea Participantului câştigător se va efectua la numărul de telefon care a fost reîncărcat în perioada Campaniei, conform prevederilor prezentului Regulament.

În cazul în care Organizatorul nu va putea intra în contact direct cu Participantul câştigător în decurs de 3 zile lucrătoare de la tragerea la sorţi, după efectuarea a 3 apeluri (în zile diferite), atunci Participantul va fi declarat necâştigător/ va fi descalificat şi se va trece la contactarea Participanţilor câştigători de rezervă, în ordinea extragerii acestora.

Organizatorul îşi declină orice răspundere în situaţia în care un Participant câştigător nu răspunde la apelurile/mesajele transmise de consultanţii sau partenerul Orange indiferent de motiv sau pentru orice situaţii în care acesta nu va putea fi contactat în termenele menţionate în prezentul Regulament.

Participantul câştigător va fi rugat să furnizeze informaţii detaliate: numele complet, adresa și seria cartelei. Aceste date trebuie să coincidă cu cele din documentele în original care vor fi prezentate la momentul semnării procesului verbal de predare a Premiului. Organizatorul nu-şi asumă responsabilitatea cu privire la identitatea persoanei care răspunde la apelul consultanţilor săi sau partenerului său şi nici pentru datele de identitate oferite de aceasta, necesare validării câştigătorului.

Participantul câştigător va primi detalii cu privire la locaţiile unde se poate prezenta pentru verificarea documentelor de identitate în original și va furniza data, intervalul orar și adresa completă la care este disponibil pentru livrarea premiului și unde va semna procesul verbal de înmânare a premiului, pentru premiile din primele 2 categorii, anume smartphone-uri și carduri cu tichete restaurant emise de Edenred. Locația trebuie să fie pe teritorul României.

Participantul câștigător va primi detalii cu privire la locațiile unde se poate prezenta pentru verificarea documentelor de identitate în original, pentru semnarea unui proces verbal de înmânare a premiului, precum și pentru furnizarea detaliilor pentru intrarea în posesie a unuia dintre premiile săptămânale în bani, în valoare de 12.000 euro.

Participantul câștigător al premiului constând într-o mașină BMW i3 va primi detalii cu privire la locațiile unde se poate prezenta pentru verificarea documentelor în original, ridicarea premiului și completarea procesului verbal de înmânare a premiului. O locație diferită de cele indicate nu este acceptată.

Participantul câştigător va prezenta toate documentele solicitate pentru verificarea identităţii, validarea ca Participant câştigător, semnarea unui proces verbal de acceptare a Premiului, în care se vor menționa datele de identificare furnizate anterior telefonic, precum și codul numeric personal.

În plus, pentru câștigătorii premiilor săptămânale, la momentul confirmării sale în calitate de căștigător, clientul va furniza și următoarele date: cod IBAN în RON, banca la care este deschis contul, numele titularului de cont (acesta trebuie să fie identic cu cel al Participantului câștigător).

Refuzul de a furniza informațiile, dacă informațiile declarate nu sunt corecte sau dacă numele titularului de cont nu coincide cu cel al câștigătorului, conduce la descalificarea Participantului.

În cazul în care Participantul câștigător nu se va prezenta la locație pentru ridicarea Premiului în termenul stabilit sau, la momentul prezentării în vederea ridicării premiului, nu îndeplinește vreuna din condițiile de eligibilitate acesta va fi descalificat și se va trece la contactarea câștigătorilor de rezervă, în ordinea extragerii acestora.

Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte premii și nu pot fi convertite în bani.


Un comentariu despre subiectul „Orange a lansat campania "Bucuria e mai mare cu cât premiul e mai tare"”:
Flutur

poate au preluat de la vodafone italia la care sunt client au acel concurs vodafone land.eu pe 10feb am câștigat un bluetooth xiaomi și pe 14feb un xiaomi m4 brățara smart.nu e rea ideia

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile